Vitaminleri hiç kesmedim ama saçım fazla dökülmeye başladı hormonlarım oturuyor sanırım yerli yerine bugünde adet oldum , kızımda uyumuyor , babası biraz salladı uyudu gelen vurdu giden vurdu
saçımı doken iki sebep biri
kan 11nin altina dusunce
2. si tsh im 4un üstüne çıkınca

Ya bir yandan olmamasi buyuk rahatlik. Ama ben seviyorum kisin hali hem dekoratif hem de olmayinca bos gibi geliyor ev. Biz de artik seneye mecburen alacagiz galiba. Emeklemesi de yaza gelir zaten
Benim esimin de her seye bir fikri vardir. Yengec degil ama oglak o olmadan eve tabak canak bile alamam, almam. Kendisi guzel sanatlar mezunu sanirim sanatci kisiliklerinden geliyor bu huylari ben sikayetci degilim, zevkine guveniyorum ve evet kendisi haliyi da hic sevmez. Bizim evde de 1 tane bile hali yok. Bebise oyun mati mi nedir ondan aliriz diyor, butun evi onunla kaplamayi dusunuyor sanirim ya da bebise dizlik alacagiz, onunla turlasin butun evi

Gece gece mutfaktaki beyaz halıma Malt içeceği döktüm 2 saate bir uyanmak yetmezmiş gibi temizlik yaptim bir de. uykular haram oldu geçti ömrüm talan oldu hain geceler
Bu kaçıncı kalkisimiz bilmiyorum. Beynimde uykusuz her gece yorgun ölesiye şarkısı caliyo

Evet aslinda buyuk rahatlik. Ben de ona guveniyorum. Ama kili kirk yarmasi da bazen yoruyor. Benimki de konservatuar mezunu. Isinde de oyledir.

Canim oturtmak icin acele etme. Kemikleri gelissin biraz.vakri gelince kendisi oturur. Benim ilk bebege gic destekli oturtma bile yapmamistim. Wcden odaya geldigimde baktim benimki orurmus kendisi.
2. Bebekte de emeklemesi ve oturmasi icin tesvik yok. Eninde sonunda oturacak. Mesela bugun donmeyi ogrendi. Surekli donup donup bagiriyor kurtarayim diye. Yuzustu donunce yoruldu.

Kızlar, gene kuru öksürük başladı. Tam iyileşti dedim gene başa sarıyoruz. O kadar yoruldum ki. Ne yapabilirim bu öksürük için

Hanımefendi venbeyefendimiz uykusu gelince de ortalığı yıkıyor uyuyun ne yapalım daha size :)))

Şarjı 1 saat gitmiyor mu?
Bendeki beko marka idi şarjı bitince takmayı unuttu isen bir sonrakine ortada kalıyorsun ama kablolu dikey öyle değil kablosu da doktorun olmuyor öyle çok hantal değil daha rahat
Başlarda şarjı iyiydi ama sonra çabuk çabuk bitiyor ömrü tükeniyor ya ondan kaynaklı

Kızlar, gene kuru öksürük başladı. Tam iyileşti dedim gene başa sarıyoruz. O kadar yoruldum ki. Ne yapabilirim bu öksürük için

Bebekte mi oksuruk var geçmiş olsun. Benim kızımda çok oksuruyo sabaha kadar başında bekledim oksuruyo tikaniyo ağlıyor devamlı umarım bian önce atlatirlar çok üzgünüm içim parçalanıyor o oksurdukce rabbim dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…