Öyle mi diyosun. Ben bir hafta on gün sonra destekle oturtmaya başlarız diyodum ama kendiliğinden de oturuyo demek. O zaman hazır olmasını beklerim canım çok sağol

Kızlar gece sıkıntıdan ilk sayfaya baktım dort çocuklu varmış aman maşallah ben bir çocukla zor baş ediyorum

Kızlar, gene kuru öksürük başladı. Tam iyileşti dedim gene başa sarıyoruz. O kadar yoruldum ki. Ne yapabilirim bu öksürük için
Geçmiş olsun canım. Misafir ağırlıyor musun sık sık? Ya da ev gezmelerine gidiyor musun? Birilerinden bulaşıyor olabilir.

Çok geçmiş olsun canım.

Bize ventolin verdiler hava veriyorduk azalır gibi oldu ama bu sabah yine öksürüyoruz salı tekrar gitmek şart oldu
Onu da galiba ayda 5kez kullanabiliyoruz, bizim daha 15 20 gün oldu onu kullanalı. Yaa kimse olmasın da bebekler hiç hasta olmasın

Kiz giydir astronot tulumunu, hava ruzgarluysa naylon tente tak pusetine de korkma gez rahat rahat. Tente yoksa civilden 16 tl ye aldim ben. Yagmur ruzgar gecirmiyor. Ben avm veya carsi farketmiyor cikip dolasiyorum. Hava almak iyi geliyor.

Zarar verir vermez bilemiyorum ama bak ne guzel onu seven, ozleyen bir babannesi, akrabalari var. Bence bu daha onemli. Gunumuzde teknolojiden bebekleri sakinmak gercekten cok zor bari boyle iyi niyetler icin kullanilsin. Tabi bu konuyu arastiranlar yorum yaparsa daha isabetli olur. Ben biraz duygusal yaklastim cunku her seyi bu kadar ince dusunursek hem kendimizi hem etrafimizi daha cok yorar, cabuk bikariz gibi geliyor hem sevgi guzel sey

Ahhh evet, çok geçmiş olsun, çok yıpratıcı hastalıklar,allah beterinden korusun.
Bi de onunla bi alakası var mı bilmiyorum ama doğru düzgün ememiyor, nefessiz kalıyor böyle yutkunamıyor. Doktoragitmemize de daha 10 gün var

Geçmiş olsun canım. Misafir ağırlıyor musun sık sık? Ya da ev gezmelerine gidiyor musun? Birilerinden bulaşıyor olabilir.
Hayır canım pek kimseye gidip gelmiyoruz, alerjik bi bebek sadece, neye alerjisi olduğu da belli değil, belki ondan olabilir diyorum

Kızlar, gene kuru öksürük başladı. Tam iyileşti dedim gene başa sarıyoruz. O kadar yoruldum ki. Ne yapabilirim bu öksürük için
Geçmiş olsun cnm nerede yasıyorsunuz odanın nemi ne durumda.peteklerin üzerine su ,ıslak havlu vs koymayı ihmal etme.Emziriyor musun mama ilr mi ilerliyorsunuz bilmiyorum ama az az kaynamis ilimis su ver boğazı kurumasın

Ventolini verme sikligina dikkat et canım kalp atımını hızlandırıyor.Gozlerini koru birde.Bizde de var makinesi.Ahh tez vakitte kurtulursunuz inşallah ihtiyaç duymazsiniz

Bir de yüz üstü yatırıp sırtına hafif hafif vur sonra ovala masaj yapar gibi balgam oynasın yerinden

Canim benimki 19 agustos dogumlu ve daha dun dondu. Acele etmeyin. Eninde sonunda donecek eninde sonunda emelleyecek vaktini beklemek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…