Öyle mi diyosun. Ben bir hafta on gün sonra destekle oturtmaya başlarız diyodum ama kendiliğinden de oturuyo demek. O zaman hazır olmasını beklerim canım çok sağol
Uzun bir arastirma yapariz, yani ben yaparim. Evimizi tadilat yaptirirken kapi kollari icin 5 kez gittigimizi bilirim. Esim de asiri secici. Ben de zor begeniyorum. Ama bir kapi koluna da 5 kez gitme degil mi?
Bebekte mi oksuruk var geçmiş olsun. Benim kızımda çok oksuruyo sabaha kadar başında bekledim oksuruyo tikaniyo ağlıyor devamlı umarım bian önce atlatirlar çok üzgünüm içim parçalanıyor o oksurdukce rabbim dermansız dert vermesin
Bebek anlamaz dışarıyı fln ne yapacaksınız diyenler var vallahi öyle iyi anliyorlarki arabayı, gezmeyi.Evde hayatta bu pozisyonda durmaz dediğimiz şekilde arabada duruyor.Market bile değişik geliyor.Bizi dışarısı paklar:)
Kiz giydir astronot tulumunu, hava ruzgarluysa naylon tente tak pusetine de korkma gez rahat rahat. Tente yoksa civilden 16 tl ye aldim ben. Yagmur ruzgar gecirmiyor. Ben avm veya carsi farketmiyor cikip dolasiyorum. Hava almak iyi geliyor.
Kızlar bir şey sorcam görüntülü konuşma bebeğimize zarar verir mi? Eşimin ailesi şehir dışında ve her gün oğlumu görmek için görüntülü arıyorlar. Konuşurken Süreyi kısa tutmasını istiyorum eşimin ama bazen bir kaç dakikadan fazla tutuyor ve bu benim canımı sıkıyor
Zarar verir vermez bilemiyorum ama bak ne guzel onu seven, ozleyen bir babannesi, akrabalari var. Bence bu daha onemli. Gunumuzde teknolojiden bebekleri sakinmak gercekten cok zor bari boyle iyi niyetler icin kullanilsin. Tabi bu konuyu arastiranlar yorum yaparsa daha isabetli olur. Ben biraz duygusal yaklastim cunku her seyi bu kadar ince dusunursek hem kendimizi hem etrafimizi daha cok yorar, cabuk bikariz gibi geliyor hem sevgi guzel sey
Bebekte mi oksuruk var geçmiş olsun. Benim kızımda çok oksuruyo sabaha kadar başında bekledim oksuruyo tikaniyo ağlıyor devamlı umarım bian önce atlatirlar çok üzgünüm içim parçalanıyor o oksurdukce rabbim dermansız dert vermesin
Ahhh evet, çok geçmiş olsun, çok yıpratıcı hastalıklar,allah beterinden korusun.
Bi de onunla bi alakası var mı bilmiyorum ama doğru düzgün ememiyor, nefessiz kalıyor böyle yutkunamıyor. Doktoragitmemize de daha 10 gün var
Bronşit başlangıcı dedi balgam oluşmuş onları atması için şurup veriyordu biz makineyi alırız deyince ventolin havayı verdi üç gündür kullanıyoruz bayağı açtı cocugu kendine geldi biraz
Geçmiş olsun cnm nerede yasıyorsunuz odanın nemi ne durumda.peteklerin üzerine su ,ıslak havlu vs koymayı ihmal etme.Emziriyor musun mama ilr mi ilerliyorsunuz bilmiyorum ama az az kaynamis ilimis su ver boğazı kurumasın
Bronşit başlangıcı dedi balgam oluşmuş onları atması için şurup veriyordu biz makineyi alırız deyince ventolin havayı verdi üç gündür kullanıyoruz bayağı açtı cocugu kendine geldi biraz
Ventolini verme sikligina dikkat et canım kalp atımını hızlandırıyor.Gozlerini koru birde.Bizde de var makinesi.Ahh tez vakitte kurtulursunuz inşallah ihtiyaç duymazsiniz
Aynıyız altta kalan kolu kurtsramoyor senle benim ki aynı gündü doğumlar demi 6 eylül tam öyle kendini yuvarlayamıyor hala ayakları kaldırıp ayıyı kendini ben yardımcı oluyorum elimle destekliyorum dikkatini çekecek bişey koyuyorum sagına veya soluna baka baka dönmeye çalışıyor ama altta kalan kolu kurtaramıyor