kızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
Canim erkenden oturtursaniz omurgasi yamulabilur. Ben ilk bebegimi oturtmadim hic. Arkasina yastik destegi de koymadim. 6 aylik oldugunda dirsegi üstünde dogrulmaya calusirken tamamen kendisi oturdu. Emeklemesi icin de ayaklarindan itmedim. Hic yurutece de koymadim. Bacaklari vucudunu tasiyacak kadar guclenince ayaga da kalkti. Yani her seyi vakti gelince yapacak. Aceleye gerek yok.

Canim acikmiyor musun emzirirken ben daha memeyi birakmadan acliktan oluyorum. Kilo vermek soyle dursun kilo aliyorum bebegin alerjisi nedeniyle diyet yapmama ragmen kilo aldim. Zeytin ekmek yemekten sistim ama miktari fazla yiyorum. Keske ben de zayiflasa. Su an 82 kiloyum boy 1.64. 70 e bile raziyim. Rica etsem bana gunluk rutinini yazarmisin. Kacta ne yiyorsun. Kacta yatip kalkiyorsun. Ben 75le hamile kalip 85 le dogurdum. En fazla 79a dustum.

Benim uyku tulumu elyafsiz. Cift kat dikilmis pamuk kumas. Terletmiyor da usutmuyor da. Civilde de benzerleri var. Penye gibi cift kat dokunmus uyku tulumlari. Genelde her yerde elyaflilar ve polarlar var. Ben onlri tercih etmiyorum.

Vitaminleri hiç kesmedim ama saçım fazla dökülmeye başladı hormonlarım oturuyor sanırım yerli yerine bugünde adet oldum , kızımda uyumuyor , babası biraz salladı uyudu gelen vurdu giden vurdu
Ben de adet oldum ya ve saçlarım inanılmaz dökülüyor
Saçım çok diye hep isyan etmişimdir ilk defa elime az kaldı gibi geldi ben şok
Gelen vurdu giden vurdu lafına çok güldüm ya
Aynı durumlardayız ondan sanırım
Gece 5 kere uyandık
İnanabiliyor musun
5
Yazıyla BEŞ!
Ve eşim sabah kardeşiyle program yapmış erken gitti geldi ama olsun aşırı sinirliyim ona..

Kizlar ocean d vit.i damlalikla verdim cidden daha cok geldi 3 damlaydi dimi? Fista sanki o kdr gelmiodu en iyisi damlalkkla vermek

Kizlar ocean d vit.i damlalikla verdim cidden daha cok geldi 3 damlaydi dimi? Fista sanki o kdr gelmiodu en iyisi damlalkkla vermek
Evet bize 3 demişti doktor
Bi de zaten söylemişlerdi bebeklerde damlalık diye ben fıs hiç kullanmadım
Bugün yeni şişeye geçicem öbürünün dibinde çok az kaldı

Aaa bak ne güzel 5 ya 6-7 olaydı pollyannacılığın böylesi Biz de dün akşam annemle aynı oda da yattık annem şok, çocuk dediğin sallayınca uyur bu ne böyle diyor

Hayır canım pek kimseye gidip gelmiyoruz, alerjik bi bebek sadece, neye alerjisi olduğu da belli değil, belki ondan olabilir diyorum
Canim orgu giydirme. Battaniye ve polar kullanma. Sadece penye ve pamuk örtüleri kullan. Benim bebeklerin ikisone de batraniye almadim cunku alerjim var. Batraniye kullaninca oksuruyorum. Besiginde veya odasinda varsa pelus oyuncaklari cikar yattigi odadan. Sizin odada yatiyorsa siz de battabiye kullanmayin. En azinda n2 hafta bu sekilde dene. Halida ve yerlerde toz varsa supur. Evin icinde camasir kurutma ve bebefin giysileri ile kendi giysilerinde yumusatici kullanma. Cift durulama yaptir. Bu saydiklarim benim kendi alerjimi tetikliyor. Bebekte de olabolir dene.

5 dk çıkarırız ya tabi eşimin bundan haberi yok o pimpirikli 3 ay çocuğu evden çıkarmaz soğuk diye
Bebekler disari cikmaktan hasta olmaz. Terleyince hasta olurlar. Zaten annelerin en buyuk hatasi disari cikarmamak oliyor. Bebek kucikkken disari cikmoyor cikmiyor sonra ilk ciktiklarinda hasta oluyor. Alismalari lazim kucucukkken disari cikmaya. Bagisiklik kazanmalilar.

canım tam da bu nokta işte aceleye gerek yok ama demekki benim bebeğim o noktaya gelmişki israrla öyle rahat ediyor yani senin bebeğinde seni yönlendirmiş sen de luzum duymamissin
benim israrla govdesini yukari kaldiriyor bagiriyor...

ablamızin defterine bakiyorum da o da aynıymış
ablamız şu an profesyonel yüzücü ve jimnastik öğretmeni ile görüştüğümüzde kızınızın fiziği çok iyi demişti yani doktorluk bi işimiz olmadi bilmiyorum omurgası bozuldu mu v.s. ama jimnastik ogrt. yorumu bu

süreç nasil giderse ben de onu yapiyorum fiziksel şeylerde ben onu değil o beni yönlendiriyor ablası erken emekledi geç yürüdü ama bu sanırım emeklemiycek direk yürüyecek

ben yürüteç kullanmadim yürüme arabası almıştım yürütme için çok işe yaramadı ama keyifle oynadı uzun yillar 6 yaşında falandı kaldırdık hatira kalsin diye depoya

günaydın
karlı bir istanbul sabahına uyandık biz çatılara tutmuş sadece, inşallah gün içerisinde yağar da karla tanıştırırım miniğimi
Bize de dün geldi kar ama tam geldi Kars'ın ayazına zaten alışmıştı benim kız şimdi bi de kar gördü tam soğukların çocuğu oldu ayy şaka falan burası felâket yaa evde durmayı sevmeyen biri olarak kışı çok zor geçirecem belli ki neyse akşamdan akşama bari bi market turu falan yaparım kızçemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…