Evet bugünlerde biraz zor her dönem birşey çıkıyor . Gece 23:30da altını değiştirmiştim sabah karşı 4.30 gibi uyku tutmuyor yine altını açtık kaka yapmış azda olsa , vicdan yaptımBen de adet oldum ya ve saçlarım inanılmaz dökülüyor
Saçım çok diye hep isyan etmişimdir ilk defa elime az kaldı gibi geldi ben şok
Gelen vurdu giden vurdu lafına çok güldüm ya
Aynı durumlardayız ondan sanırım
Gece 5 kere uyandık
İnanabiliyor musun
5
Yazıyla BEŞ!
Ve eşim sabah kardeşiyle program yapmış erken gitti geldi ama olsun aşırı sinirliyim ona..
Damlalikla ayarlayamazsin dedi doktor normalde 1 fis 3 damlaya es deger ama damlaliltan fazla akiyo ben damlalikla 1 damla veriyordum oncedenKizlar ocean d vit.i damlalikla verdim cidden daha cok geldi 3 damlaydi dimi? Fista sanki o kdr gelmiodu en iyisi damlalkkla vermek
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bizim de aileler ve babamız çok aşırı pimpirikli ama ben hep çıkarma tarafıydım ve çıkardım da gayet hasta falan olmadanBebekler disari cikmaktan hasta olmaz. Terleyince hasta olurlar. Zaten annelerin en buyuk hatasi disari cikarmamak oliyor. Bebek kucikkken disari cikmoyor cikmiyor sonra ilk ciktiklarinda hasta oluyor. Alismalari lazim kucucukkken disari cikmaya. Bagisiklik kazanmalilar.
Tabi en iyisini anneler bilir. Cevremde var bebekleri daha 2 aylik oturur pozisyonda tutuyorlar. Arkasini uastik doldurup oturtuyorlar.canım tam da bu nokta işte aceleye gerek yok ama demekki benim bebeğim o noktaya gelmişki israrla öyle rahat ediyor yani senin bebeğinde seni yönlendirmiş sen de luzum duymamissin
benim israrla govdesini yukari kaldiriyor bagiriyor...
ablamızin defterine bakiyorum da o da aynıymış
ablamız şu an profesyonel yüzücü ve jimnastik öğretmeni ile görüştüğümüzde kızınızın fiziği çok iyi demişti yani doktorluk bi işimiz olmadi bilmiyorum omurgası bozuldu mu v.s. ama jimnastik ogrt. yorumu bu
süreç nasil giderse ben de onu yapiyorum fiziksel şeylerde ben onu değil o beni yönlendiriyor ablası erken emekledi geç yürüdü ama bu sanırım emeklemiycek direk yürüyecek
ben yürüteç kullanmadim yürüme arabası almıştım yürütme için çok işe yaramadı ama keyifle oynadı uzun yillar 6 yaşında falandı kaldırdık hatira kalsin diye depoya
Çok acıkmıyorum sadece çok susuyorum deli gibi su içmek geliyor Genel olarak iştahsızım glibaCanim acikmiyor musun emzirirken ben daha memeyi birakmadan acliktan oluyorum. Kilo vermek soyle dursun kilo aliyorum bebegin alerjisi nedeniyle diyet yapmama ragmen kilo aldim. Zeytin ekmek yemekten sistim ama miktari fazla yiyorum. Keske ben de zayiflasa. Su an 82 kiloyum boy 1.64. 70 e bile raziyim. Rica etsem bana gunluk rutinini yazarmisin. Kacta ne yiyorsun. Kacta yatip kalkiyorsun. Ben 75le hamile kalip 85 le dogurdum. En fazla 79a dustum.
Çok çokkk tatlısınız maşallahh sizeEvet bebek beden kullaniyorum
Bende korkarım ama düşününce 5 dk karda kalması bağışıklığı için iyi olur , hem tutan karda her yer mis gibi oluyor mikropsuzCikartcakmisiniz yaaa ben hasta olur diye korkuyorum
O zaman seninki bünye meselesi. En kiskandigim bunye modeliÇok acıkmıyorum sadece çok susuyorum deli gibi su içmek geliyor Genel olarak iştahsızım gliba
Yazayım canım benim:
Sabah 10 gibi kahvaltı bir haşlanmış yumurta yanına biraz peynir yeşillik 2 dilim ekmek üzerine evde tatlı olarak ne varsa bisküvi kurabiye tarzı şeyler
12 gibi meyve yiyorum evde ne varsa mandlina muz elma gibi
Öğlen yemeği 2 gibi oluyor bir tabak yemek yerim pilavım varsa ekmek yemiyorum
3buçuk 4 gibi çay çerez
Akşam yemeği de 6-7 arası yine yemeğin yanımda pilav makarna varsa ekmek yemem yemek salata sade onlarınyiyorum
Genelde oğlan 10 da uyuyor gece 12 ye kadar otururum hep televizyon karşısında evde yine ne varsa hazırlarım tatlı çerez meyve çekirdek çay öyle takılırım
Çok çokkk tatlısınız maşallahh size
Bende kızı emzirirken annem yanımda sohbet ediyorduk , kızım ıh mıh fln mızıklanmaya başladı , annemde tamam tamam konuşmuyoruz diyorAaa bak ne güzel 5 ya 6-7 olaydıpollyannacılığın böylesi Biz de dün akşam annemle aynı oda da yattık annem şok, çocuk dediğin sallayınca uyur bu ne böyle diyor
canim evet senin sünnet falan oldu bir de kocakarı bilgilerini yabana atmamak lazim erkek bebeği geç oturmalı diyorlarTabi en iyisini anneler bilir. Cevremde var bebekleri daha 2 aylik oturur pozisyonda tutuyorlar. Arkasini uastik doldurup oturtuyorlar.
Benim minnos da kucagimdayken kalkmaya calisiyor. C harfi gibi oluyor dogrulmaya calisirken. Simdiye kadar hep anakucagindaydi. Duz zemine 2 gun oluyor yatirali. Dun donmeye basladi. Biraz da ben agirdan aldim sunnetinden once donmeyi ogrenmesin diye. Pipi iyilesince attim uere artik. Ama yerde de kusmasi sıkıntı yaratiyor. Bilemedim ne yapsam. Yatirsam bir dert anakicaginda titsam ayri dert. Bagiriyor zaten inmek istiyor.
Benim kizin da fizigi cok düzgün. Baya uzun boylu yasitlarina gore. Yizne ben de istedim ama voleybola gidiyor. Yuzmeye ancak yazlari artik. Sudan hoslanmiyordu zorla bu yaz gonderdim ogrendi yuzmeyi. Simdi, keske daha once gitseymisim diyor.
Yeşil mercimek gazı tetikliyor mu bu aylarda , kış sebzelerinden yiyebiliyor musunuz ben arttık ne yiyeceğimi şaşırdımO zaman seninki bünye meselesi. En kiskandigim bunye modeli
Benim bebek sabah 7 gibi kalkiyor. Kizi 9de kaldiriyorum kahvalti yapip gidiyor. 8.30 da benegi emziriyorum. Kendim kahvalti yapiyorum. Zeytin ekmek ve cay ile. Bazen patates de kizartiyorum. Oglen 12 gibi bulgur pilavı veya kisir ya da yesil mercimek yiyorum.. bazen hemen ardindan meyve yerim rezene cayi iciyorum. 2.5 litre su iciyorum bazen 3 litre. Aksam da yemek yiyorum ve pilav makarna varsa ben de ekmek yemiyorum ama kilo vetmek soyle dursun aliyorum.
bende bunu anlatmaya calısıyorum ama nafile. çözümü emrivaki yapmakta buldum. çocuk çok bunaldı biraz dolasmaya cıkıyorum diyip kaçıyorumBebekler disari cikmaktan hasta olmaz. Terleyince hasta olurlar. Zaten annelerin en buyuk hatasi disari cikarmamak oliyor. Bebek kucikkken disari cikmoyor cikmiyor sonra ilk ciktiklarinda hasta oluyor. Alismalari lazim kucucukkken disari cikmaya. Bagisiklik kazanmalilar.
emrivaki yap. çocuk durmuyo dışarıyı istiyo de çık işteykenAman benimki de oyle, balkonla kandiriyorum evladimi
kız akşam çıkma bari. akşam ayaz oluyor. öğlen vakti daha iyi aslındaBize de dün geldi kar ama tam geldiKars'ın ayazına zaten alışmıştı benim kız şimdi bi de kar gördü tam soğukların çocuğu oldu ayy şaka falan burası felâket yaa evde durmayı sevmeyen biri olarak kışı çok zor geçirecem belli ki neyse akşamdan akşama bari bi market turu falan yaparım kızçemle
Ay benimki de konustugumda mizikliyor. Konusmayinca emiyor. Konusursam birakiyor emmeyi.Bende kızı emzirirken annem yanımda sohbet ediyorduk , kızım ıh mıh fln mızıklanmaya başladı , annemde tamam tamam konuşmuyoruz diyorşimdiki çocuklarda ne kaprisli diyor
Tiroidim yok cok sukur. Benimki pispbogazlik. Gebe kalmadan once 3 yil saglikli beslendim. Kilo da verdim. Tup bebek tedavileri hormonlar derken diyeti de birakinca kilo aldim hamilelik oncesi. Zaten bunyem kiloya musait. Zararli seyler yemem ama cok yerim. Ondan kilo aliyorum. Emzirince de cok acikiyorum. Karnim kilo aldi baya. Soyle 75e dussem ilk etapta ve sonra 70 olsam. En azindan normal kiyafetlerimi giyerim.Yeşil mercimek gazı tetikliyor mu bu aylarda , kış sebzelerinden yiyebiliyor musunuz ben arttık ne yiyeceğimi şaşırdım
Metabolizman yavaşlamış olabilir mi ya da tiroit ? Senin kilo vermen için ciddi değişimler yapman lazım o zaman , o da emzirirken biraz zor. Mesela akşam 6 dan sonra yemek yok , ekmek makarna pilav hamurişi yok, soft besleneceksin. Ben 1 yıl bu şekilde sağlıklı beslenip , bünyemi hamileliğe hazırladım , ve anında da verdim kiloları üstümde durmak istemedi kilolar
Benimki de emzirirken baskasiyla konusuyorsam ve kendisine bakmiyorsam ya gulerek ya iiih diyerek dikkati kendine cekiyor. Cok komik ya. Gecen babasiyla konusuyorum emzirirken bu sesli sesli kahkaha atiyor emerken. Kendisine bakinca yine gomuluyor memeye.Bende kızı emzirirken annem yanımda sohbet ediyorduk , kızım ıh mıh fln mızıklanmaya başladı , annemde tamam tamam konuşmuyoruz diyorşimdiki çocuklarda ne kaprisli diyor
Benim kız gece uyumayıp gündüz uyuduğu için mecburen bütün planlar akşama kalıyorbende bunu anlatmaya calısıyorum ama nafile. çözümü emrivaki yapmakta buldum. çocuk çok bunaldı biraz dolasmaya cıkıyorum diyip kaçıyorum
emrivaki yap. çocuk durmuyo dışarıyı istiyo de çık işteyken
kız akşam çıkma bari. akşam ayaz oluyor. öğlen vakti daha iyi aslında
Evet birde kıyafet bulamamak sıkıntı , o zaman yavaş yavaş değişikliğe girmeyi dene istersen , bir anda hiçbirşey olmuyor heleki emzirirkenTiroidim yok cok sukur. Benimki pispbogazlik. Gebe kalmadan once 3 yil saglikli beslendim. Kilo da verdim. Tup bebek tedavileri hormonlar derken diyeti de birakinca kilo aldim hamilelik oncesi. Zaten bunyem kiloya musait. Zararli seyler yemem ama cok yerim. Ondan kilo aliyorum. Emzirince de cok acikiyorum. Karnim kilo aldi baya. Soyle 75e dussem ilk etapta ve sonra 70 olsam. En azindan normal kiyafetlerimi giyerim.
Yaza kadar 70 olsam super olacak da kilo verecegim derken sutten de olmayayim. Korkum o yoksa az yerim de. Once su diyet isini bi ortadan kaldirayim nelere alerjiso varmis ciksin ortaya. Dun lorlu pogaca ve ispanak yemegi yedim. Poncigin yanaklardaki kizarikliklar artti. Bugun sadece peynirli pogaca zeytin ve boza tukettim.Evet birde kıyafet bulamamak sıkıntı , o zaman yavaş yavaş değişikliğe girmeyi dene istersen , bir anda hiçbirşey olmuyor heleki emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?