Evet bugünlerde biraz zor her dönem birşey çıkıyor . Gece 23:30da altını değiştirmiştim sabah karşı 4.30 gibi uyku tutmuyor yine altını açtık kaka yapmış azda olsa , vicdan yaptım normalde hep sabah 8-9 gibi açıyorum altını çiş oluyor sadece , hem sevindim hem üzüldüm
Benim eşimde vicdana geldi kahvaltı hazırladı sabah , normalde asla hazırlamaz mutfakla ilgisi yoktur , Tabi bir sürü eksikle yumurtayı falan ben yaptım tabakları çatalları ben çıkardım hazırlamasa heralde 1 de falan yapardım kahvaltıyı pert vaziyetteyim
Ne zaman pazar gezmeye gidecek olsak , kızım saolsun cumartesi geceden beni perte çıkarıyor neyse canı saolsun kıyamam ona. Analık sarmış dört bir yanımızı

Kizlar ocean d vit.i damlalikla verdim cidden daha cok geldi 3 damlaydi dimi? Fista sanki o kdr gelmiodu en iyisi damlalkkla vermek
Damlalikla ayarlayamazsin dedi doktor normalde 1 fis 3 damlaya es deger ama damlaliltan fazla akiyo ben damlalikla 1 damla veriyordum onceden

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bizim de aileler ve babamız çok aşırı pimpirikli ama ben hep çıkarma tarafıydım ve çıkardım da gayet hasta falan olmadan kapalı alanlar neyse de açık havadan bari oksijen alabilirler birazcık hem de alışkanlık olur bence ben hiç esirgemiyorum p yüzden geçen evin yakınında bi yer açıldı oraya gittim sakinlediği bi vakit. Kadının biri gelmiş hasta olur bu küçücük bebek dışarı çıkarılır mı ben 7 aylık bebeğimi daha evden dışarı çıkarmadım ona rağmen sürekli hasta falan dedi. Ben de dışarı çıkarmadığın için hasta sanırım bu kafar sakınmak doğru değil ben hiç sakınmıyorum hasta falan da olmadı dah çok şükür dedim haa öyle mi deyip gitti

Tabi en iyisini anneler bilir. Cevremde var bebekleri daha 2 aylik oturur pozisyonda tutuyorlar. Arkasini uastik doldurup oturtuyorlar.
Benim minnos da kucagimdayken kalkmaya calisiyor. C harfi gibi oluyor dogrulmaya calisirken. Simdiye kadar hep anakucagindaydi. Duz zemine 2 gun oluyor yatirali. Dun donmeye basladi. Biraz da ben agirdan aldim sunnetinden once donmeyi ogrenmesin diye. Pipi iyilesince attim uere artik. Ama yerde de kusmasi sıkıntı yaratiyor. Bilemedim ne yapsam. Yatirsam bir dert anakicaginda titsam ayri dert. Bagiriyor zaten inmek istiyor.
Benim kizin da fizigi cok düzgün. Baya uzun boylu yasitlarina gore. Yizne ben de istedim ama voleybola gidiyor. Yuzmeye ancak yazlari artik. Sudan hoslanmiyordu zorla bu yaz gonderdim ogrendi yuzmeyi. Simdi, keske daha once gitseymisim diyor.

Bu arada kızlar bizim de gecemiz felakete yakındı çocuğum hiç uyumak bilmedi ayakta salla kucakta salla ninniler söyle falan filan hiç bişey etki etmedi eli sürekli ağzında dudağını kızarttı resmen sürekli emme çabası ama ağzına alıp alıp geri bıraktı öyle böyle sabah ettik ve sabahtan beri de uykusu vardı gözler kıpkırmızı daha şimdi uyudu inşallah uykusunu alır biraz yani bi de uykusu varken etrafa gülücükler saçmak kahkaha atmak bu enerjileri nerden geliyor anlamış değilim benim uykum geldiği zaman gözüm hiç bişey görmezdi.

Geçmiş olsun Kızlar
Z Zzynp19

Son düzenleme:
Çok acıkmıyorum sadece çok susuyorum deli gibi su içmek geliyor Genel olarak iştahsızım gliba
Yazayım canım benim:
Sabah 10 gibi kahvaltı bir haşlanmış yumurta yanına biraz peynir yeşillik 2 dilim ekmek üzerine evde tatlı olarak ne varsa bisküvi kurabiye tarzı şeyler
12 gibi meyve yiyorum evde ne varsa mandlina muz elma gibi
Öğlen yemeği 2 gibi oluyor bir tabak yemek yerim pilavım varsa ekmek yemiyorum
3buçuk 4 gibi çay çerez
Akşam yemeği de 6-7 arası yine yemeğin yanımda pilav makarna varsa ekmek yemem yemek salata sade onlarınyiyorum
Genelde oğlan 10 da uyuyor gece 12 ye kadar otururum hep televizyon karşısında evde yine ne varsa hazırlarım tatlı çerez meyve çekirdek çay öyle takılırım
Evet bebek beden kullaniyorum
Çok çokkk tatlısınız maşallahh size

O zaman seninki bünye meselesi. En kiskandigim bunye modeli
Benim bebek sabah 7 gibi kalkiyor. Kizi 9de kaldiriyorum kahvalti yapip gidiyor. 8.30 da benegi emziriyorum. Kendim kahvalti yapiyorum. Zeytin ekmek ve cay ile. Bazen patates de kizartiyorum. Oglen 12 gibi bulgur pilavı veya kisir ya da yesil mercimek yiyorum.. bazen hemen ardindan meyve yerim rezene cayi iciyorum. 2.5 litre su iciyorum bazen 3 litre. Aksam da yemek yiyorum ve pilav makarna varsa ben de ekmek yemiyorum ama kilo vetmek soyle dursun aliyorum.

Aaa bak ne güzel 5 ya 6-7 olaydı pollyannacılığın böylesi Biz de dün akşam annemle aynı oda da yattık annem şok, çocuk dediğin sallayınca uyur bu ne böyle diyor
Bende kızı emzirirken annem yanımda sohbet ediyorduk , kızım ıh mıh fln mızıklanmaya başladı , annemde tamam tamam konuşmuyoruz diyor şimdiki çocuklarda ne kaprisli diyor

canim evet senin sünnet falan oldu bir de kocakarı bilgilerini yabana atmamak lazim erkek bebeği geç oturmalı diyorlar
bu arada benimki de bi süredir ana kucağındaydi malum kusma ve reflu sebebiyle ama yine omurga için sanırım düz yer görmeli sırtı diye hissi kablel vuku ile
yere bir polar serdim üstünde biraz zaman geçirsin diyorum
yüzme eğitimi teknik yüzme için iyi yoksa zaten öğreniyorlar bizimki banyodan denizin dalgasindan nefret ederdi ama havuza at yüzsün

Yeşil mercimek gazı tetikliyor mu bu aylarda , kış sebzelerinden yiyebiliyor musunuz ben arttık ne yiyeceğimi şaşırdım
Metabolizman yavaşlamış olabilir mi ya da tiroit ? Senin kilo vermen için ciddi değişimler yapman lazım o zaman , o da emzirirken biraz zor. Mesela akşam 6 dan sonra yemek yok , ekmek makarna pilav hamurişi yok, soft besleneceksin. Ben 1 yıl bu şekilde sağlıklı beslenip , bünyemi hamileliğe hazırladım , ve anında da verdim kiloları üstümde durmak istemedi kilolar

bende bunu anlatmaya calısıyorum ama nafile. çözümü emrivaki yapmakta buldum. çocuk çok bunaldı biraz dolasmaya cıkıyorum diyip kaçıyorum
Aman benimki de oyle, balkonla kandiriyorum evladimi
emrivaki yap. çocuk durmuyo dışarıyı istiyo de çık işteyken
kız akşam çıkma bari. akşam ayaz oluyor. öğlen vakti daha iyi aslında

Bende kızı emzirirken annem yanımda sohbet ediyorduk , kızım ıh mıh fln mızıklanmaya başladı , annemde tamam tamam konuşmuyoruz diyor şimdiki çocuklarda ne kaprisli diyor
Ay benimki de konustugumda mizikliyor. Konusmayinca emiyor. Konusursam birakiyor emmeyi.

Tiroidim yok cok sukur. Benimki pispbogazlik. Gebe kalmadan once 3 yil saglikli beslendim. Kilo da verdim. Tup bebek tedavileri hormonlar derken diyeti de birakinca kilo aldim hamilelik oncesi. Zaten bunyem kiloya musait. Zararli seyler yemem ama cok yerim. Ondan kilo aliyorum. Emzirince de cok acikiyorum. Karnim kilo aldi baya. Soyle 75e dussem ilk etapta ve sonra 70 olsam. En azindan normal kiyafetlerimi giyerim.

Benimki de emzirirken baskasiyla konusuyorsam ve kendisine bakmiyorsam ya gulerek ya iiih diyerek dikkati kendine cekiyor. Cok komik ya. Gecen babasiyla konusuyorum emzirirken bu sesli sesli kahkaha atiyor emerken. Kendisine bakinca yine gomuluyor memeye.

Benim kız gece uyumayıp gündüz uyuduğu için mecburen bütün planlar akşama kalıyor yoksa ben de akşam çıkmak istemiyorum ama napalım idare edicez uyku düzene girene kadar

Evet birde kıyafet bulamamak sıkıntı , o zaman yavaş yavaş değişikliğe girmeyi dene istersen , bir anda hiçbirşey olmuyor heleki emzirirken

Evet birde kıyafet bulamamak sıkıntı , o zaman yavaş yavaş değişikliğe girmeyi dene istersen , bir anda hiçbirşey olmuyor heleki emzirirken
Yaza kadar 70 olsam super olacak da kilo verecegim derken sutten de olmayayim. Korkum o yoksa az yerim de. Once su diyet isini bi ortadan kaldirayim nelere alerjiso varmis ciksin ortaya. Dun lorlu pogaca ve ispanak yemegi yedim. Poncigin yanaklardaki kizarikliklar artti. Bugun sadece peynirli pogaca zeytin ve boza tukettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…