Bebek eşinin kucağındayken mi görüntülü konuşuyorlar. Öyleyken hem başka mevzular hemde bebekle konuşmaları uzun sürer ve çok fazla manyetiğe maruz kalır. Benim ailem şehir dışında haftada iki kez görüntülü konuşuyorum onda da bebeğimi yattığı yerden arka kamerayı açarak gösteriyorum en fazla 1dk sürüyor ve bebeğim onları görmemiş oluyor. Şimdiden ekranı görmesini istemiyorum. Karşı taraf tarafından anlaşılıyor mudur bilmiyorum ama benim ailem zaten yatağımızın yanına dahi telefonu koymamıza kızarlar radyasyon alırız diye. Bir süre sonra ben başka yere oturup diğer mevzuları konuşuyoruz.

Ben pırasa yaptım 2 gün yedim gaz yaptı sanki veya atak haftasına denk geldi bilemedim. Kereviz, karnıbahar yapıyorum bi sıkıntı olmadı

tiny love maymunlu var bizde çok güzel, ekstra bir iki çıngırak daha aldık, maymuna tekme attıkça müzik çalıp ışıkları yanıyor kızım çok seviyor

Ventolinin tüpun hepsi mi kullanılıyor. Yoksa yarısi mi?gunde kaç kez veriyosun?

Kucağındayken değil de bizde de yattığı yerden arka kamerayı açarak telefonu uzak tutarak görüntülü konuşuyorlar. En doğrusunu yapıyor ailen.

Haklısınız teknolojiden uzak tutmak zor ama olabildiğince geç tanışması en iyisi. Sevmeleri çok güzel tabi, zaten torununu sevmeyen anneanne babaanne yoktur herhalde
Ama haftada 2-3 kez kısa süreli konuşulsa neyse ama her gün görüntülü görmek istemeleri özlem gidermek için bebeği her gün radyasyona maruz bırakmayı düşünmemek demek ki bu da bana kendi özlemlerini gidermek için yapılan bir bencillik gibi geliyor.

Geçmiş olsun cnm nerede yasıyorsunuz odanın nemi ne durumda.peteklerin üzerine su ,ıslak havlu vs koymayı ihmal etme.Emziriyor musun mama ilr mi ilerliyorsunuz bilmiyorum ama az az kaynamis ilimis su ver boğazı kurumasın
Emziriyorsa su vermemesi en iyisi. Doktora sormuştum emziren annelerde bebeğe su vermenin ishal yapacağını, zararlı olduğunu söylemişti.

kızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
Bende oturtuyorum canım
Kız erkek bi farkı yok bence

Ben çok çikokata, tatlı vs abur cubur yiyordum. Bırak kilo vermeyi bir de Üstüne 2 kilo almışım. Hemen kestim abur cuburları, tatlıyı da nefsi köreltecek kadar çok çok azalttım. 4 günde biraz farketti gibi bakalım. Yemekten kesmiyorum emzirdiğim için.

Biz kullaniyoruz, memnunuz. Bazen cok ilgisini cekiyor bazen hic ilgilenmiyor. Esref saatine bagli

Bence de olabilir çünkü annemle neredeyse aynı bedeniz anneme benzemis bunyem
Ama çok zaıflıktansa biraz tombiklik daha iyi
Kizlar yazmayi unuttum benim minnosa ver ellerini diyorum ve ellerini ellerime koyuyor. Biraz kopek egitir gibi oldu itiraf ediyorum ama ogrendi. Cok tatli oluyor o minnos ellerini elime koymasi.
Oyyy yesinlerr onun ellerini
Ya ben de öğretebilirsem öğreteyim gözümün önünde canlandınız resmen

Bu arada evin içinde kanguru takmak mı daha iyi yoksa sling felan mı

Şimdi bende ikisi de yok sizce sadece kanguru alıp hem ev içi hem dışarda mı kullanmalıyım
Slingi de takıp çıkarması rahat gibi

Bi de kullandığınız kangurulardan memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…