Bizde de aynı durum söz konusu her gün görmek istiyorlar ben aramıyorum zaten ama eşim görsünler dayanamıyolar diyo kısa konuşup kapatıyor hemen

Ver ellerini dedikten sonra bebegin ellirine dokunup tekrarla ellerini ver diye. Bir sure sonra veriyor.

Süper bencede yemekten kessek canımız kalmaz

Ben bunu kullanıyorum ablamdan aldım , çok güzel çok memnunum
Günde 2 kez 20-25 dk oynuyor

Kereviz ve pazı yapacağım bende ama karnabahar bana bile gaz yapıyor çok severim aslında sebzeleri özledim yaa
2 aylık civarında brokoli+karnabahar kıymalı yemeğini yemiştim. Rahatsız etmişti kuzumu. Geçen gün yedim bir sorun olmadı. Hemde bayaa yedim...

Öğlen çıktık oh mis gibi hava bi tur atıp geldik hemen. O kadar iyi geldi ki ucumuze de. Hem de oğlum eve gelince hemen uyudu. Açık hava iyi geliyo çocuklara gerçekten

Tesekkur ederim canim

Peluş yok ama evet battaniye kullanıyorum, acaba penye battaniye mi alsam, ince triko battaniyeleri. Maalesef evde çamaşır kurutuyorum, balkon yok veya başka bir yer, odanın kapısını kapatıp camını açıyorum. Tozdan olabileceğini düşündüm evet, bugün baya bi temizlik yaptım, bakalım bi şey değişecek mi. Çok sağol teşekkür ederim. Baya yoruldum bugün

Kızlar ben işe başlayınca kv bebeği kendi evinde bakacakmış. Sürekli misafiri gelir, evde muhabbet kuşu var, bana şubatta ücretsiz izin göründü galiba kıyamıyorum çocuğuma. Kredi çekicem sanırım 4-5 ay idare edecek kadar, kartımı fln öderim, kredi taksidini öderim. Haziran ortasına kadar böyle idare edeyim diyorum. Yarım gün de olsa bırakmak istemiyorum oğlumu. Misafiri bitmiyor gelen giden mıncıklar çoçuğumu Abartıyor muyum bilmiyorum bir akıl verin bana. Çalışmak mı yoksa çocuğumun yanında olup 15 bin kadar borçlanmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…