Eger seni cok zorlamicaksa kendin bak derim..calisiyor olsamda birakirdim herhalde.(tabii memur olunca zor) hos bizde bakacak kimsede yok ama maddi acidan cok sarsilmayacaksan bosver seninle vakit gecirsin biraz daha

Bizim 2tane var birini arkadaşım verdi. Ben kumaş bölümünü hiç kullanmıyorum nerdeyse (Sentetik olduğu için sırt üstü yarışta terletiyor) ama o üst gymini denilen oyuncak askısını sürekli değiştirerek Babynestin yanlarında geçirme bölümleri var oraya takıp işime bakıyorum tüm gün onlarla oyalanıyor (emzirme uyuma ilgi zamanları dışında). Aşağıdaki resimdeki gibi yani.

Eklentiler

• 12B7777A-FDD1-40EE-B949-9C5A4B1B23B5.webp
    27 KB · Görüntüleme: 17
Biz bunu kullaniyoruz ama artik icinde durmuyor..sıkılıyor 5.aya kadrdi ama bizimki cabuk yitirdi cazibesini

canim yarim iş yarım maaş oluyor mu sordun mu ? az bişey çalışırsın

Bugün ilk kez kanguruya koydum tosbağamı
Dışarı çıktık kar yağmasına rağmen bir hava aldık
Bugün büyüdüğünü hissettim
Oh ne iyi yapmışsınız. Dışarı çıktığımızda bende öyle yapıcam bundan sonra. Dün perişan oldum. Ev için bikaç birşey lazımdı. Tüm alışveriş boyunca kucağımı istedi , bir taraftan boş arabayı ittirdim. Eşim de büyük oğlumun peşinde koştu mağaza cam ürünleriyle dolu olunca. Yazı iple çekiyorum. Gelse de rahat rahat hergün çıkıp gezsek

Eger seni cok zorlamicaksa kendin bak derim..calisiyor olsamda birakirdim herhalde.(tabii memur olunca zor) hos bizde bakacak kimsede yok ama maddi acidan cok sarsilmayacaksan bosver seninle vakit gecirsin biraz daha
Aklım kalıcak bırakırsam. Gece eşim kalkmıyor yardıma, zaten benim maaşımla geçiniyoruz diyebilirim, üstüne bir de 1500 kredimiz var ben ödüyorum, sözde ortaktı bana kaldı, istediğimde yok diyor. Kiramız yok ama kira ödüyor kadar oluyorum canım çok sıkılıyor bu ara. Ben çalışayım çocuğumla başkası ilgilensin vakit geçirsin fikri kendimi iyice kullanılmış gibi hissediyor, eşime saygımı yitirmekten korkuyorum bunun sonu iyi olmaz çünkü. Bekarlıktan borçları fazlaymış düğünümüzde kimse yardım etmedi ama ben toparladım bitirdim borçlarımı onunkiler bitmiyor, bazen ailesine kira ödediğinden bile şüpheleniyorum, kredi kartı dolu, eve doğru düzgün alışveriş yaptığı yok, çocuğun bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, tamam maaşı benimkinden az ama bu kadar olmaz.

Cocugunun yaninda olup borclanma secenegini secerdim ben olsam. Misafir sıkıntı olmaz da kuş sıkıntı bence. Bizim eve kus almisti esim kiza. Cocuk deli gibi oksurmeye baslamisti. Kustan oldugunu anlayana kadar 2 gece sabahlara kadar oksurmustu cocuk.

Kızlar bebeklerinizin altınlarını nasıl değerlendirdiniz? Altın hesabına yatırmak mı mantıklı yoksa döviz mi? Bide o altın hesabına bozdurup koymak mı gerekiyo yoksa altınları vererek mi kendi yada eşi bankacı olan varsa bi Zahmet bi el atın bana ShinSeGi senin eşin mi ilgileniyodu canım sanki?

Memnunum ben huggyberry%100 organik dokuma kumas ama artik cok soguk disarda kullanamiyrm baharin gelmesini bekliyorum sabirsizlikla
Teşekkürler canım benim güzel gözüküyor seninki de beğendim
Kendimi senin yerine koyuyorum kendim bakardim ama sabahtan misafiri gelmiyorsa sabah bırakıp öğlen alabilirsin karar vermesi zor
Yine de çok zorlanmayacaksanız kendin bak derim

Ayıptır söylemesi 15 binlik altın takıldı , 150 binlik yatırım yapıp dünyanın borcunu üstlendim altınlar takılmasa daha mi iyiydi durunca rahatsız ediyor diye düşünmüyor değilim
Ama altın herzaman kıymetli en güzeli külçe altın gibi gramına göre altın olarak saklamak

Canım sen ogretmendin dimi? Ders saatlerini ayarlayabilir misin okul yakın mi? Mesela sabahtan olsa derslerin, sabah sabah gelen giden misafir de olmaz.
Bi de kredi çekip borçlanirsan esinle birlikte ödersiniz yine tek başına odeyecek gibi düşünme bence.
Eğer okul yakınsa ders saatlerini de ayarlayabilirsen kv baksın derim. Tabi güveniyorsanız bi de kusu başka odada tutması lazım ya kuşla bebek olmaz.
Onun haricinde için rahat etmeyecekse borclan neticede bu günleri geri gelmeyecek

Kizlar gaz olayimiz bitti saniyordum ama gece uykuya dalmadan cok fena gaz sancisi cekiyoruz nurse harveys kullaniyoduk kesmistim ama bence o da ise yaramadi..biogaia damla kullananlar memnun mu gaz damlasimi kullansam probiyotikmi

Ben de işe başlarım diyodum hamileyken ama şu an istemiyorum ücretsiz izin alıcam hazirana kadarBenim bi arkadaşım var o da eylülde doğum yapmıştı şubatta işe başladı ve şu an çok pişman çocuğumu istediğim gibi yetiştiremedim ek gıdayı kayınvalidem nasıl istiyosa öyle yaptı söz geçiremedim falan dedi..biz de eğer sıkışırsak arabayı satıp daha uygun bişey alıcaz ya da eşim motorunu satıcak bu dönemler bi daha gelmiyo valla ömrümde 4 ay ücretsiz izin de alamıcaksam neden okudum ki diyorum

Hadi bu yaza kadar idare ettim, Eylül'den itibaren o bakacak ve o kuş yine orda olacak, geçen gittik resmen kümes gibi kokuyordu, kokmaz ben onu iki güne bir temizliyorum fln dedi ama bebeklere zararlı olduğunu duydum ben de.

Kesinlikle haklısın. 11 yıldır çalışıyorum ama babama ve evlendikten sonra kendimize çektiğim krediler yüzünden kenarda param yok. Bir kez de oğlum için borçlanayım diyorum. Ben çalışıcam kv benim yerime çocuğuma bakacak, bunu kabullenemiyorum, eşimin arkadaşlarından eşi çalışmaya in bir çift var, kadın dört dörtlük yaşıyor, ben kendi paramla çocuğuma bir şey alırken bile eşimin gözleri büyüyor. Zoruma gidiyor artık kendimi ciddi anlamda kullanılıyor hissediyorum az önce dediğim gibi.
Okuldaki memur bana ayın don günlerinde dilekçe yaz ki ayın 15 ine yetişsin izbe ayrılman yoksa senden faiziyle alırlar maaşı dedi. Şubatın 15'i ayrılırsak ilk iki hafta okula gidecek miyiz? Bir de başlangıç tarihi ne zaman olacak seminer dönemi başlarım diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…