Ücretsiz izin şansım olsa aç kalmadığım müddetçe izni kullanırdım , malesef ücretsiz izin vermiyor şirketim ama 9 yıldır aynı şirketteyim burdan çıksam sıfırdan başlayacağım ve iş bulmanın çok zor olduğu bir dönemdeyiz üstelik yaşta önemli bir kriter artık

Borçlanmak bence de

Eşinin maaşı belli diil mi eğer ortak harcama yapmıyosanız en azından ev masraflarıyla ilgili ortak bi bütçe ayırmanız gerekir artık bebiş de var sen çoğu şeyi üstlenmişsin anladığım kadarıyla valla eğer çok sıkıntı olmucaksa izne ayrıl ki senin kazancın olmadığında ne kadar sıkıştığınızı eşin de görsün..ben idareme sormadım ama eğer 15inde ayrılcaksak rapor alırım o tarihe kadar çünkü sınıf öğretmeniyim öğrencilerin öğretmeni değişmesin sürekli

Sling ilk zamanlar için ve 6aya kadar öneriyorlar. Bu vakitten sonra kanguru daha uygun olur. Ben 2kez ancak kullanabildim. Bağlaması uğraştırıyor. Kıpır kıpır bir de bebiş

Bence senin gibi bakamaz kayinvaliden ben de ücretsiz izin düşünüyorum zaten kayinvalidem de bakamaz çok fena bizimk
Kizlar gaz olayimiz bitti saniyordum ama gece uykuya dalmadan cok fena gaz sancisi cekiyoruz nurse harveys kullaniyoduk kesmistim ama bence o da ise yaramadi..biogaia damla kullananlar memnun mu gaz damlasimi kullansam probiyotikmi
Canım biz biogaia kullandık da pek etkisini göremedik bizim de aşırı gazlı.yarından itibaren sap simplex verecez çocuk mahvoldu ağlamaktan uykusunda bile inliyor uyaniyor

Arsa mı aldınız ben bi hesap olsun oraya arada atarız adına diye düşündüm..
Evde mi saklayım yani anlayamadım orasını☺ bankadaki altın hesabını bilmiyorum nasıl oluyo

O farkında zaten nasıl geçinicez diyor, ben kredi çekicem ama çalıştığım dönemdeki gibi eve harcamicam, sadece borçlarıma kadar, bir de çocuğumdan kısmayacak kadar. İki haftalık rapor zaten kullanıcam yılbaşından sonra, okul açılınca iki hafta daha kullanırsam rapor hakkım bir dahaki ocağa kadar çok az kalmış olcak. Bilemedim o yüzden.

Kizlar gaz olayimiz bitti saniyordum ama gece uykuya dalmadan cok fena gaz sancisi cekiyoruz nurse harveys kullaniyoduk kesmistim ama bence o da ise yaramadi..biogaia damla kullananlar memnun mu gaz damlasimi kullansam probiyotikmi
Biz gaz sorunumuz varken ikisini birden kullandik. Ama doktor ozellikle duzenli kullanin yoksa ise yaramaz demisti. Yani simdi gazi var, vereyim de gecsin olayi degil. Nurse harveys'i 6 saatte bir duzenli verdim o donem. Biogaia'yi da hala veriyorum.

Hangisini aldiniz canim bugun bende is bankasi hareketli kitaplarla ac tirtila baktim d&r da kalmamisti
Ben geçende baktım da d&r aç tirtilin 2 3 cesitimu var acaba? Benim baktığım ince kapaktı ve 3 boyutli değildi..bide fiyatı interneye göre pahalı olunca almadım

Arsa mı aldınız ben bi hesap olsun oraya arada atarız adına diye düşündüm..
Evde mi saklayım yani anlayamadım orasını☺ bankadaki altın hesabını bilmiyorum nasıl oluyo
Arsa düşünüyordum eşimin akrabasının proje bir inşaatında 1+1 eve girdik , Tanıdık ve sıkışık olduğu için uyguna geldi, seneye kiracı girerse ödemelerde zorlanmam inşallah
Eğer böyle bir atılım yapmasaydım , altın hesabı düşünürdüm. Altın hesabı açıp belirli zamanlarda para olarak aktarabiliyorsun istersen bankanla görüş , evde saklamak sakıncalı.

Insan bazi kiyafetleri o kadar cok seviyor ki keske daha uzun sure giyebilseler diyor degil mi

Insan bazi kiyafetleri o kadar cok seviyor ki keske daha uzun sure giyebilseler diyor degil mi
Kesinlikle ya birde ben kızıma çok az şey aldım hem hediye çok geldi , hem ailede 2.kız olduğu için ablamın kızından montlar , etek elbise tarzı çok takım geldi. Kullanmayacaklarımı vermeme rağmen ben sadece e bebekten atlet çorap almaktan bu mutluluğu yaşayamamışım resmen bu yeleğe de bayıldım

Disarda avmde hicbir sorun yoktu hatta sonra arkdsa gittik oturduk eve geldik mama verdim yatiricaz besige koyduk yaniii aglamayi duyan cocugu kesiyoruz zanneder..esim besikten aldi kucaginda salliyodu ben aldim kucagima aldigim an sustu..besige yatirdim tekrar inleme aglama..en sonunda esim supurge sesini acsak mi dedi bende etkisini yitirdi artik diye dusunuyorum beyaz gurultuyle aglamasi durdu.saskinim.benim kizim buyudu saniyordum :) hala anne karni sesi rahatlatiyor gerci bi uzman 5 .aya kadr kullanabilrsiniz demisti..

Uykuya gecmek cok sancili oluyo sebebini hala cozemedim..hala derin uykuya dalmadi inliyo..gaz mi acaba uyumak mi istemiyo fazla uyarildigi icin mi atak mi? Huyu suyu degisti 15gundur cocugun Allahtan daldigi zaman uyuyor ama dalana kadar neler neler...

Biz gaz sorunumuz varken ikisini birden kullandik. Ama doktor ozellikle duzenli kullanin yoksa ise yaramaz demisti. Yani simdi gazi var, vereyim de gecsin olayi degil. Nurse harveys'i 6 saatte bir duzenli verdim o donem. Biogaia'yi da hala veriyorum.
Biz de duzenli kullaniyorduk 2 sise bitirdik gaz sorunumuz bitti zannediyordum..yani gazi olsa masja yaparken pirtlar oyle bise olmuyo ama ayagini karnina kaldirinca susuyo o kadar masaj kaldirma harwketinde hicbr gaz belirtisi olmuyo anlamadimki

İyi yapmışsınız bence hayırlı olsun evet öyle yapacam galiba altınları bozdurup altın hesabına tekrar yatıracam biraz saçma oluyo ama bu da

Bizim de öyle tam uyudu dedim çığlık atarak uyandı. Çok ağladı emip uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…