Borooshbaby çok güzel görünüyor ama pahalıTeşekkürlerBunu da bir inceleyeyim
Ücretsiz izin şansım olsa aç kalmadığım müddetçe izni kullanırdım , malesef ücretsiz izin vermiyor şirketim ama 9 yıldır aynı şirketteyim burdan çıksam sıfırdan başlayacağım ve iş bulmanın çok zor olduğu bir dönemdeyiz üstelik yaşta önemli bir kriter artıkKesinlikle haklısın. 11 yıldır çalışıyorum ama babama ve evlendikten sonra kendimize çektiğim krediler yüzünden kenarda param yok. Bir kez de oğlum için borçlanayım diyorum. Ben çalışıcam kv benim yerime çocuğuma bakacak, bunu kabullenemiyorum, eşimin arkadaşlarından eşi çalışmaya in bir çift var, kadın dört dörtlük yaşıyor, ben kendi paramla çocuğuma bir şey alırken bile eşimin gözleri büyüyor. Zoruma gidiyor artık kendimi ciddi anlamda kullanılıyor hissediyorum az önce dediğim gibi.
Okuldaki memur bana ayın don günlerinde dilekçe yaz ki ayın 15 ine yetişsin izbe ayrılman yoksa senden faiziyle alırlar maaşı dedi. Şubatın 15'i ayrılırsak ilk iki hafta okula gidecek miyiz? Bir de başlangıç tarihi ne zaman olacak seminer dönemi başlarım diyorum ben.
Borçlanmak bence deKızlar ben işe başlayınca kv bebeği kendi evinde bakacakmış. Sürekli misafiri gelir, evde muhabbet kuşu var, bana şubatta ücretsiz izin göründü galiba kıyamıyorum çocuğuma. Kredi çekicem sanırım 4-5 ay idare edecek kadar, kartımı fln öderim, kredi taksidini öderim. Haziran ortasına kadar böyle idare edeyim diyorum. Yarım gün de olsa bırakmak istemiyorum oğlumu. Misafiri bitmiyor gelen giden mıncıklar çoçuğumuAbartıyor muyum bilmiyorum bir akıl verin bana. Çalışmak mı yoksa çocuğumun yanında olup 15 bin kadar borçlanmak mı?
Eşinin maaşı belli diil mi eğer ortak harcama yapmıyosanız en azından ev masraflarıyla ilgili ortak bi bütçe ayırmanız gerekir artık bebiş de var sen çoğu şeyi üstlenmişsin anladığım kadarıyla valla eğer çok sıkıntı olmucaksa izne ayrıl ki senin kazancın olmadığında ne kadar sıkıştığınızı eşin de görsün..ben idareme sormadım ama eğer 15inde ayrılcaksak rapor alırım o tarihe kadar çünkü sınıf öğretmeniyim öğrencilerin öğretmeni değişmesin sürekliKesinlikle haklısın. 11 yıldır çalışıyorum ama babama ve evlendikten sonra kendimize çektiğim krediler yüzünden kenarda param yok. Bir kez de oğlum için borçlanayım diyorum. Ben çalışıcam kv benim yerime çocuğuma bakacak, bunu kabullenemiyorum, eşimin arkadaşlarından eşi çalışmaya in bir çift var, kadın dört dörtlük yaşıyor, ben kendi paramla çocuğuma bir şey alırken bile eşimin gözleri büyüyor. Zoruma gidiyor artık kendimi ciddi anlamda kullanılıyor hissediyorum az önce dediğim gibi.
Okuldaki memur bana ayın don günlerinde dilekçe yaz ki ayın 15 ine yetişsin izbe ayrılman yoksa senden faiziyle alırlar maaşı dedi. Şubatın 15'i ayrılırsak ilk iki hafta okula gidecek miyiz? Bir de başlangıç tarihi ne zaman olacak seminer dönemi başlarım diyorum ben.
Kanguru alacak olan arkadaslar facede tunikofanclub ve babywearing turkiye sayfalari var ordan ikinci el alabilir slingler ve kangurular hakkinda fikir edinebilirsinizBorooshbaby çok güzel görünüyor ama pahalı
Sling ilk zamanlar için ve 6aya kadar öneriyorlar. Bu vakitten sonra kanguru daha uygun olur. Ben 2kez ancak kullanabildim. Bağlaması uğraştırıyor. Kıpır kıpır bir de bebişBu arada evin içinde kanguru takmak mı daha iyi yoksa sling felan mı
Şimdi bende ikisi de yok sizce sadece kanguru alıp hem ev içi hem dışarda mı kullanmalıyım
Slingi de takıp çıkarması rahat gibi
Bi de kullandığınız kangurulardan memnun musunuz
Bence senin gibi bakamaz kayinvaliden ben de ücretsiz izin düşünüyorum zaten kayinvalidem de bakamaz çok fena bizimkKızlar ben işe başlayınca kv bebeği kendi evinde bakacakmış. Sürekli misafiri gelir, evde muhabbet kuşu var, bana şubatta ücretsiz izin göründü galiba kıyamıyorum çocuğuma. Kredi çekicem sanırım 4-5 ay idare edecek kadar, kartımı fln öderim, kredi taksidini öderim. Haziran ortasına kadar böyle idare edeyim diyorum. Yarım gün de olsa bırakmak istemiyorum oğlumu. Misafiri bitmiyor gelen giden mıncıklar çoçuğumuAbartıyor muyum bilmiyorum bir akıl verin bana. Çalışmak mı yoksa çocuğumun yanında olup 15 bin kadar borçlanmak mı?
Canım biz biogaia kullandık da pek etkisini göremedik bizim de aşırı gazlı.yarından itibaren sap simplex verecez çocuk mahvoldu ağlamaktan uykusunda bile inliyor uyaniyorKizlar gaz olayimiz bitti saniyordum ama gece uykuya dalmadan cok fena gaz sancisi cekiyoruz nurse harveys kullaniyoduk kesmistim ama bence o da ise yaramadi..biogaia damla kullananlar memnun mu gaz damlasimi kullansam probiyotikmi
Arsa mı aldınızAyıptır söylemesi 15 binlik altın takıldı , 150 binlik yatırım yapıp dünyanın borcunu üstlendimaltınlar takılmasa daha mi iyiydi durunca rahatsız ediyor diye düşünmüyor değilim
Ama altın herzaman kıymetli en güzeli külçe altın gibi gramına göre altın olarak saklamak
O farkında zaten nasıl geçinicez diyor, ben kredi çekicem ama çalıştığım dönemdeki gibi eve harcamicam, sadece borçlarıma kadar, bir de çocuğumdan kısmayacak kadar. İki haftalık rapor zaten kullanıcam yılbaşından sonra, okul açılınca iki hafta daha kullanırsam rapor hakkım bir dahaki ocağa kadar çok az kalmış olcak. Bilemedim o yüzden.Eşinin maaşı belli diil mi eğer ortak harcama yapmıyosanız en azından ev masraflarıyla ilgili ortak bi bütçe ayırmanız gerekir artık bebiş de var sen çoğu şeyi üstlenmişsin anladığım kadarıyla valla eğer çok sıkıntı olmucaksa izne ayrıl ki senin kazancın olmadığında ne kadar sıkıştığınızı eşin de görsün..ben idareme sormadım ama eğer 15inde ayrılcaksak rapor alırım o tarihe kadar çünkü sınıf öğretmeniyim öğrencilerin öğretmeni değişmesin sürekli
Biz gaz sorunumuz varken ikisini birden kullandik. Ama doktor ozellikle duzenli kullanin yoksa ise yaramaz demisti. Yani simdi gazi var, vereyim de gecsin olayi degil. Nurse harveys'i 6 saatte bir duzenli verdim o donem. Biogaia'yi da hala veriyorum.Kizlar gaz olayimiz bitti saniyordum ama gece uykuya dalmadan cok fena gaz sancisi cekiyoruz nurse harveys kullaniyoduk kesmistim ama bence o da ise yaramadi..biogaia damla kullananlar memnun mu gaz damlasimi kullansam probiyotikmi
Ben geçende baktım da d&r aç tirtilin 2 3 cesitimu var acaba? Benim baktığım ince kapaktı ve 3 boyutli değildi..bide fiyatı interneye göre pahalı olunca almadımHangisini aldiniz canim bugun bende is bankasi hareketli kitaplarla ac tirtila baktim d&r da kalmamisti
Arsa düşünüyordum eşimin akrabasının proje bir inşaatında 1+1 eve girdik , Tanıdık ve sıkışık olduğu için uyguna geldi, seneye kiracı girerse ödemelerde zorlanmam inşallahArsa mı aldınızben bi hesap olsun oraya arada atarız adına diye düşündüm..
Evde mi saklayım yani anlayamadım orasını☺ bankadaki altın hesabını bilmiyorum nasıl oluyo
Insan bazi kiyafetleri o kadar cok seviyor ki keske daha uzun sure giyebilseler diyor degil miBugün alışveriş merkezine gittik , kızıma çekince müzik çalan oyuncak alacaktık güzel bulamadık ya varmı tavsiye
Ama Yılbaşı hediyesi niyetine kızıma yelek aldık bence dünyanın en şirin yeleği olabilir , aşık oldum6-9 ay aldım seneye de olur mu acaba
Eki Görüntüle 2570620
Kesinlikle yaInsan bazi kiyafetleri o kadar cok seviyor ki keske daha uzun sure giyebilseler diyor degil mi
Biz de duzenli kullaniyorduk 2 sise bitirdik gaz sorunumuz bitti zannediyordum..yani gazi olsa masja yaparken pirtlar oyle bise olmuyo ama ayagini karnina kaldirinca susuyoBiz gaz sorunumuz varken ikisini birden kullandik. Ama doktor ozellikle duzenli kullanin yoksa ise yaramaz demisti. Yani simdi gazi var, vereyim de gecsin olayi degil. Nurse harveys'i 6 saatte bir duzenli verdim o donem. Biogaia'yi da hala veriyorum.
İyi yapmışsınız bence hayırlı olsunArsa düşünüyordum eşimin akrabasının proje bir inşaatında 1+1 eve girdik , Tanıdık ve sıkışık olduğu için uyguna geldi, seneye kiracı girerse ödemelerde zorlanmam inşallah
Eğer böyle bir atılım yapmasaydım , altın hesabı düşünürdüm. Altın hesabı açıp belirli zamanlarda para olarak aktarabiliyorsun istersen bankanla görüş , evde saklamak sakıncalı.
Borooshbaby pahalı diyordumKanguru alacak olan arkadaslar facede tunikofanclub ve babywearing turkiye sayfalari var ordan ikinci el alabilir slingler ve kangurular hakkinda fikir edinebilirsiniz
Bizim de öyle tam uyudu dedim çığlık atarak uyandı. Çok ağladı emip uyuduDisarda avmde hicbir sorun yoktu hatta sonra arkdsa gittik oturduk eve geldik mama verdim yatiricaz besige koyduk yaniii aglamayi duyan cocugu kesiyoruz zanneder..esim besikten aldi kucaginda salliyodu ben aldim kucagima aldigim an sustu..besige yatirdim tekrar inleme aglama..en sonunda esim supurge sesini acsak mi dedi bende etkisini yitirdi artik diye dusunuyorum beyaz gurultuyle aglamasi durdu.saskinim.benim kizim buyudu saniyordum :) hala anne karni sesi rahatlatiyor gerci bi uzman 5 .aya kadr kullanabilrsiniz demisti..
Uykuya gecmek cok sancili oluyo sebebini hala cozemedim..hala derin uykuya dalmadi inliyo..gaz mi acaba uyumak mi istemiyo fazla uyarildigi icin mi atak mi? Huyu suyu degisti 15gundur cocugunAllahtan daldigi zaman uyuyor ama dalana kadar neler neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?