İyi yapmışsınız bence hayırlı olsun evet öyle yapacam galiba altınları bozdurup altın hesabına tekrar yatıracam biraz saçma oluyo ama bu da
Ben altinlari bankada kiralik kasa kiralayarak bozmadan sakliyorum.
2 yil oluyo evleneli yari yariya karımız var dusunun o zaman ceyrek 245 falandi simdi ne oldu.. evde hicbir sey tutmuyorum

Ben altinlari bankada kiralik kasa kiralayarak bozmadan sakliyorum.
2 yil oluyo evleneli yari yariya karımız var dusunun o zaman ceyrek 245 falandi simdi ne oldu.. evde hicbir sey tutmuyorum
Onu bizde yapmıştık ama ev alana kadar durabildi bebeğin altınları için hesap daha mantıklı canım ya diğerine bide kira parası öde öde dur çocuk büyüyene kadar

Onu bizde yapmıştık ama ev alana kadar durabildi bebeğin altınları için hesap daha mantıklı canım ya diğerine bide kira parası öde öde dur çocuk büyüyene kadar
Sadece bebeginse tabii öyle..orasini anlamamisim :)

Ben de ayni durumdayim. Ablama artik bana bir sey verme dedim, ben de ogluma bir seyler almak istiyorum.

İyi yapmışsınız bence hayırlı olsun evet öyle yapacam galiba altınları bozdurup altın hesabına tekrar yatıracam biraz saçma oluyo ama bu da
Çok teşekkür ederim Allah utandırmasın kızımın kısmetine , kızımı 5 aylık bırakıp işe döneceksem geçerli bir sebebim olsun istedim , işe dönmek zor olacak ama en azından onun geleceği için çalışıyoruz , babaanneye de güveniyorum Allahtan , düzenli nizamlı Kadın evet altın hesabı öyle saçma oluyor başta aktarırken ama neticede altının yükselişine göre değer kazanıyor ve bankada senin iraden ve gözetiminde olması güzel. Arada hesabını açıp bakıp mutlu olursun

Borooshbaby pahalı diyordumfacedekiler 2. El bile pahalı
Ama canim onlarin 0lari 300 400 civari bazi markalarin 750 1500 civari. Ben ordan aldim kangurumu 150 tlye 0i 400du. Cok da temiz 0dan farki yok aldigim urunun. Neko ya da huggyberry bakabilirsin ordan. Pazarlik yaparsin da uyguna gelir.

Bugün alışveriş merkezine gittik millet kızı görünce dönüp bakıyor eşim sinir oluyor adam döndü baktı baktı eşimde adama bakıyor , ne bakıyor ki diyor bana e bebeğe bakıyor beğenmiştir maşallah fln demiştir dedim. Hiç maşallah falan duyamıyoruz dedi gayet sinirli hahahah bana baksalar o kadar sinirlenmezdi heralde kızını mı kıskanıyorsun şimdiden dedim neyse ordan kayınvalideye çaya geçtik eve geldik. İpek yorgun olduğu için çabuk uyudu , ama arada ağlayarak uyanıyor sanki canı yapıyorkenki ağlama gibi , gözü kapalı yatıştırınca tekrar uykuya geçiyor neden ki acaba eşim nazar çekti diyor Bugün neşeliydi baya kuzum neyse inşallah gecemiz iyi geçsin mühim olan
Yarın temizlik var , ay bu hafta çok yoğun
Salı yılbaşında en yakın arkadaşım nişanlısıyla gelecek , kayınvalide onlara girmemizi hayal etti ama ben evde olacağımızı söyledim
Çarşamba tatil neyseki eşim evde ,
Esas olay cumartesi kayınvalidemin akrabası bebek görmeye gelecek kahvaltıya
Pazarda memleketten eşimin teyzesi gelecek yemeğe , haftasonu eve tıkılacağım resmen skandal

Arsa mı aldınız ben bi hesap olsun oraya arada atarız adına diye düşündüm..
Evde mi saklayım yani anlayamadım orasını☺ bankadaki altın hesabını bilmiyorum nasıl oluyo
Bankaların altın günü oluyor hangi banka düşünüyorsan ara sor sana yakın olan şubeye altın gününde götürürsün altını eksperleri hesaplıyor gram olarak altın hesabına yatırıyor tekrar bozmak istediğinde o günkü kurdan altınını istediğin gramını bozabilirsin yani fiili olarak verirsin nakit olarak alırsın daha sonra banka hesabından gram olarak parayla altın alıp atabilirsin hesanina
Inşallah açıklayıcı olmuştur

Canım sanırım ing. branşın 16 saat diyorsun okulun yakın ise günlük 4 saat girer dönersin.Bu dönem bu şekilde yapabilirsin maddi olarak sıkışacak isen.Memnun kalırsan seneye de aynı yaparsın.
Ilkokulda ilk kez çalışacak isen programını sınıfcı arkadaşlara bırakma.Ben de bir sinifciyim bransci arkadaşların bu konuda sıkıntı yaşadıklarına şahit oldum.
Ha şu var ne kadar sıkıntılı olsan da bebek için olunca Allah bereketini veriyor.
Bizde bekarlık borçları üstüne düğün borçları eklenmişti.Ikimizde öğretmeniz ama ikimizinde hem maaşlar hem ekdersler masraflara gidiyordu.Esimin kurs parası ile geciniyorduk.Ustune 6 aylık evli iken ilk çocuğuma hamile kaldım.Bebegim 3 aylıkken ise dönmem gerekiyordu.Ama biz izni tercih ettik 2.dönem.Ustelik kredi kartını kapattirmistik.Ve inanır mısın o kurs ücreti ile çok güzel geçinip oara artirdigimiz olmuştu.Allah bereketini veriyor.

Ya ben de sinir oluyorum bazen. Gecende yemege gitmistik biz ve bizden yasca buyuk evli bir cift tanidigimiz. Kadincagiz kalkti bebegi seviyordu. Kasadaki kiz geldi kadinin elinden bebegi aldi. O alinca butun garsonlar basina usustu. Hepsi seviyor ama kadin da ben de neye ugradigimizi sasirdik. Ya bi de sormadan sap sap opuyorlar, mudahale bile etmeye firsat vermiyorlar. Gecende hastanede esim bebegi tutuyordu ben bir sey icin siradaydim. Geldi diyor ki yasli bir adam sevdi bebegi, optu. Niye izin verdin dedim, hastane zaten pistir, mikrop var, adam hastadir. Ne diyim ayip diyor. Esim de bebegi sevmelerinden hoslaniyor bence. Hosuna gidiyor o yuzden engel olmuyor, ama ben sinir oluyorum.

Geçmiş olsun kendin ıhlamur icio 1-2 kaşık ona da verebilirsin

Kızlar kafaya takmak istemiyorum ama normal mi diye merak ediyorum. Bizim kız devamlı sola bakmak istiyordu egzersizlerle ve yatış pozisyonuyla şuan hamd olsun iyi. Fakat hani böyle yuzunu bize Döncem şekilde havaya kaldirirz ya severiz öyle tutunca kafası sola yatık duruyor bu normal mi acaba düz mü tutması gerekiyor 3 aylık bebegin. Hani omzuma koydugumda falan dik tutup bakıyor ama böyle sola yatık meyilleniyor tam düz mi tutması gerekiyor umarım anlatabilmişimdir. Yatarken falan düz tutabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…