Bizim de öyle.

Raporları 5gün olarak al o zaman 20gün kullanmış olursun eylülde işe başladığında da 20günün daha kalmış olurEşinin ailesine kirs için para verdiğinden falan şüpheleniyodun sanırım öyle bişey okudum sen maaş almazsan o da kazancını sadece eve kullanmak zorunda kalır

İyi yapmışsınız bence hayırlı olsun evet öyle yapacam galiba altınları bozdurup altın hesabına tekrar yatıracam biraz saçma oluyo ama bu da
Bankaların ayın belli günlerinde belli şubelerinde altın günleri oluyo altınlarını direk bankaya götürüyosun orda tartıp direk gramı kadar hesap açıyolar eğer kuyumcuda bozdurursan bi de bankaya gidince iki kez bozdurmuş gibi olur zarar edersin istersen internetten bak bankaların sitesinde aylık liste yayınlanıyo

Çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah

Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır mutlaka arada sırtını ve göğsünü dinle önlem amaçlı

biz de evvelki gun ikeadaydk
kadın lar durup durup el sallıyor (bilmiyorlarki anlamıyor ah ne tatlı diyorlar v.s.
babamiz hemen nie çıkardık v s

Ama canim onlarin 0lari 300 400 civari bazi markalarin 750 1500 civari. Ben ordan aldim kangurumu 150 tlye 0i 400du. Cok da temiz 0dan farki yok aldigim urunun. Neko ya da huggyberry bakabilirsin ordan. Pazarlik yaparsin da uyguna gelir.
Ben de neko switch baby size beğendim seninkiyle de çok benziyor yorumlarda çok memnun kalmışlar
2. ellerine bakmadım henüz
Şey sorcam bi baby size var yenidoğandan itibaren onu almam gerekir dimi diğeri çocukluk için galiba
Çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz
Bence çocuk doktoruna anlat durumu çok basit egzersizlerle düzeliyor böyle şeyler

Sling ilk zamanlar için ve 6aya kadar öneriyorlar. Bu vakitten sonra kanguru daha uygun olur. Ben 2kez ancak kullanabildim. Bağlaması uğraştırıyor. Kıpır kıpır bir de bebiş
Evet doğru diyorsun en son öyle karar verdim sadece kanguru alayım

Yok artık şaka gibi
Yani bebeğin sevilmesi güzel birşeyde biz kimsenin bebeğini alıp o şekilde sevemeyiz çünkü sevilmez , öyle bir sevme şekli yok yani ben her ikisine de tepki gösterirdim kibarca alırdım öyle şey mi olur ben sinirlendim şuan ayrıca ne demek elinden almak düşürür falan Allah korusunda insanlarda ki bu cesaret nerden geliyor. Millete ayıp olmasın diye mi yaşıyoruz

Evet canım öyle sıkıntılar olabiliyor, ilköğretimken çalışmıştım ama ilkokul olarak ilk kez çalışıcam, programı kendim yapmama imkan verirler umarım. Siz ne güzel paylaşmışsınız masrafları, eşimin maaşı çok bereketsiz şirket adına önce kendi cebinden harcama yapıyormuş yol ve seyahat olunca, sonra masraf olarak hesabına yatıyormuş, bu şekilde olunca maaşı bölünmüş gibi oluyor bereketi olmuyor. Bir de ben varım diye rahat sanırım, çocuğun mamasını bezini ben alıyorum, bu ay mutfak masrafına 2 bin lira harcamışım kartla, bir baktım yeğeni marketten bir şeyler istemiş o da almış, normalde ben istesem pahalı der tabi o tür şeyler, bozuldum kendimi cidden enayi gibi hissettim, ki ablası bebeğe bir altın bile takmadı, oyuncak almış, utanmadan bir de istekleri bitmiyor, doğum gününde vs bıkmadan arayıp para istiyor kocaman kız. Annemin bir lafı var, kimi açlığından ölürmüş, kimi koynunda ekmek ararmış diye. Dört ay da ben çalışmayayım izleyip göreyim diyorum

Yaaa sorma, biz de nikaha gitmiştik, baktım yaşlı bir amca oğlumun yanaklarını sıkıyor, eşimin tanıdığı sandım meğer değilmiş gelip izin almış bi maşallah diyebilir miyim diye, e niye izin verdin diyorum, nerden bileyim yanaklarını elleyeceğini diyor.

Evet öyle yapayım, rapor hakkım bitti bugün okula gidicem mecbur, salı bi daha rapor alcam 40 gün dolcak. İnşallah çok tutmazlar okulda beni 3 saatlik süt iznimi hatırlatırım artık.

Bizde de durum tam tersi. Ben baktıklarında sinir oluyorum Genelde de büyük oğlum eşimde oluyor kızlar yaklaşınca “hoop noluyor onlar benim “ gibisinden bakış atıyorum
Bebekler çok çabuk nazara geliyor. En basitinden Evden çıkarken 7fatiha, 3ihlas, 3felak, 3nas okuyup “Allahım nazardan kazadan beladan hastalıktan zarardan ziyandan fitne ficir insanın şerrinden kötü gözden kötü sözden sen esirge sen koru evlatlarımı da bizleri de. Amin” diyoruz sağlama alıyoruz. Nazara karşı bir dua daha var ama meşguliyet ezberleyemedim.
Anneler dua ile evlatlarına kalkan oluşturduklarını görselerdi dua etmeyi hiç bırakmazlardı gibi bir söz okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…