Bizim de öyle.Kızlar kafaya takmak istemiyorum ama normal mi diye merak ediyorum. Bizim kız devamlı sola bakmak istiyordu egzersizlerle ve yatış pozisyonuyla şuan hamd olsun iyi. Fakat hani böyle yuzunu bize Dinçel şekilde havaya kaldirirz ya severiz öyle tutunca kafası sola yatık duruyor bu normal mi acaba düz mü tutması gerekiyor 3 aylık bebegin. Hani omzuma koydugumda falan dik tutup bakıyor ama böyle sola yatık meyilleniyor tam düz mi tutması gerekiyor umarım anlatabilmişimdir. Yatarken falan düz tutabiliyor.
Raporları 5gün olarak al o zaman 20gün kullanmış olursun eylülde işe başladığında da 20günün daha kalmış olurO farkında zaten nasıl geçinicez diyor, ben kredi çekicem ama çalıştığım dönemdeki gibi eve harcamicam, sadece borçlarıma kadar, bir de çocuğumdan kısmayacak kadar. İki haftalık rapor zaten kullanıcam yılbaşından sonra, okul açılınca iki hafta daha kullanırsam rapor hakkım bir dahaki ocağa kadar çok az kalmış olcak. Bilemedim o yüzden.
Bankaların ayın belli günlerinde belli şubelerinde altın günleri oluyo altınlarını direk bankaya götürüyosun orda tartıp direk gramı kadar hesap açıyolar eğer kuyumcuda bozdurursan bi de bankaya gidince iki kez bozdurmuş gibi olur zarar edersin istersen internetten bak bankaların sitesinde aylık liste yayınlanıyoİyi yapmışsınız bence hayırlı olsunevet öyle yapacam galiba altınları bozdurup altın hesabına tekrar yatıracam biraz saçma oluyo ama bu da
Çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallahBenim minnağom hasta oldu teyzeleri öksürük burun akıntısı soğuk algınlığı dedi Dr evde herkez hasta olunca geçti maalesef serum fizyolojik yapıyorum sürekli ama tıkanıyor hep dua edin çabucak atlatalım inşallah
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır mutlaka arada sırtını ve göğsünü dinle önlem amaçlıBenim minnağom hasta oldu teyzeleri öksürük burun akıntısı soğuk algınlığı dedi Dr evde herkez hasta olunca geçti maalesef serum fizyolojik yapıyorum sürekli ama tıkanıyor hep dua edin çabucak atlatalım inşallah
biz de evvelki gun ikeadaydkBugün alışveriş merkezine gittik millet kızı görünce dönüp bakıyor eşim sinir oluyoradam döndü baktı baktı eşimde adama bakıyor , ne bakıyor ki diyor bana e bebeğe bakıyor beğenmiştir maşallah fln demiştir dedim. Hiç maşallah falan duyamıyoruz dedi gayet sinirli hahahah bana baksalar o kadar sinirlenmezdi heralde kızını mı kıskanıyorsun şimdiden dedim neyse ordan kayınvalideye çaya geçtik eve geldik. İpek yorgun olduğu için çabuk uyudu , ama arada ağlayarak uyanıyor sanki canı yapıyorkenki ağlama gibi , gözü kapalı yatıştırınca tekrar uykuya geçiyor neden ki acaba eşim nazar çekti diyor Bugün neşeliydi baya kuzum neyse inşallah gecemiz iyi geçsin mühim olan
Yarın temizlik var , ay bu hafta çok yoğun
Salı yılbaşında en yakın arkadaşım nişanlısıyla gelecek , kayınvalide onlara girmemizi hayal etti ama ben evde olacağımızı söyledim
Çarşamba tatil neyseki eşim evde ,
Esas olay cumartesi kayınvalidemin akrabası bebek görmeye gelecek kahvaltıya
Pazarda memleketten eşimin teyzesi gelecek yemeğe , haftasonu eve tıkılacağım resmen skandal
ben yaptırdım revize etti 1 buçuk ay olduDişine dolgu yaptıran var mı?
Ben de neko switch baby size beğendim seninkiyle de çok benziyor yorumlarda çok memnun kalmışlarAma canim onlarin 0lari 300 400 civari bazi markalarin 750 1500 civari. Ben ordan aldim kangurumu 150 tlye 0i 400du. Cok da temiz 0dan farki yok aldigim urunun. Neko ya da huggyberry bakabilirsin ordan. Pazarlik yaparsin da uyguna gelir.
Çok çok geçmiş olsunBenim minnağom hasta oldu teyzeleri öksürük burun akıntısı soğuk algınlığı dedi Dr evde herkez hasta olunca geçti maalesef serum fizyolojik yapıyorum sürekli ama tıkanıyor hep dua edin çabucak atlatalım inşallah
Bence çocuk doktoruna anlat durumu çok basit egzersizlerle düzeliyor böyle şeylerKızlar kafaya takmak istemiyorum ama normal mi diye merak ediyorum. Bizim kız devamlı sola bakmak istiyordu egzersizlerle ve yatış pozisyonuyla şuan hamd olsun iyi. Fakat hani böyle yuzunu bize Döncem şekilde havaya kaldirirz ya severiz öyle tutunca kafası sola yatık duruyor bu normal mi acaba düz mü tutması gerekiyor 3 aylık bebegin. Hani omzuma koydugumda falan dik tutup bakıyor ama böyle sola yatık meyilleniyor tam düz mi tutması gerekiyor umarım anlatabilmişimdir. Yatarken falan düz tutabiliyor.
Evet doğru diyorsun en son öyle karar verdim sadece kanguru alayımSling ilk zamanlar için ve 6aya kadar öneriyorlar. Bu vakitten sonra kanguru daha uygun olur. Ben 2kez ancak kullanabildim. Bağlaması uğraştırıyor. Kıpır kıpır bir de bebiş
Yok artık şaka gibiYa ben de sinir oluyorum bazen. Gecende yemege gitmistik biz ve bizden yasca buyuk evli bir cift tanidigimiz. Kadincagiz kalkti bebegi seviyordu. Kasadaki kiz geldi kadinin elinden bebegi aldi. O alinca butun garsonlar basina usustu. Hepsi seviyor ama kadin da ben de neye ugradigimizi sasirdik. Ya bi de sormadan sap sap opuyorlar, mudahale bile etmeye firsat vermiyorlar. Gecende hastanede esim bebegi tutuyordu ben bir sey icin siradaydim. Geldi diyor ki yasli bir adam sevdi bebegi, optu. Niye izin verdin dedim, hastane zaten pistir, mikrop var, adam hastadir. Ne diyim ayip diyor. Esim de bebegi sevmelerinden hoslaniyor bence. Hosuna gidiyor o yuzden engel olmuyor, ama ben sinir oluyorum.
Babalar niye böyle yabiz de evvelki gun ikeadaydk
kadın lar durup durup el sallıyor (bilmiyorlarki anlamıyorah ne tatlı diyorlar v.s.
babamiz hemen nie çıkardık v s
Evet canım öyle sıkıntılar olabiliyor, ilköğretimken çalışmıştım ama ilkokul olarak ilk kez çalışıcam, programı kendim yapmama imkan verirler umarım. Siz ne güzel paylaşmışsınız masrafları, eşimin maaşı çok bereketsiz şirket adına önce kendi cebinden harcama yapıyormuş yol ve seyahat olunca, sonra masraf olarak hesabına yatıyormuş, bu şekilde olunca maaşı bölünmüş gibi oluyor bereketi olmuyor. Bir de ben varım diye rahat sanırım, çocuğun mamasını bezini ben alıyorum, bu ay mutfak masrafına 2 bin lira harcamışım kartla, bir baktım yeğeni marketten bir şeyler istemiş o da almış, normalde ben istesem pahalı der tabi o tür şeyler, bozuldum kendimi cidden enayi gibi hissettim, ki ablası bebeğe bir altın bile takmadı, oyuncak almış, utanmadan bir de istekleri bitmiyor, doğum gününde vs bıkmadan arayıp para istiyor kocaman kız. Annemin bir lafı var, kimi açlığından ölürmüş, kimi koynunda ekmek ararmış diye. Dört ay da ben çalışmayayım izleyip göreyim diyorumCanım sanırım ing. branşın 16 saat diyorsun okulun yakın ise günlük 4 saat girer dönersin.Bu dönem bu şekilde yapabilirsin maddi olarak sıkışacak isen.Memnun kalırsan seneye de aynı yaparsın.
Ilkokulda ilk kez çalışacak isen programını sınıfcı arkadaşlara bırakma.Ben de bir sinifciyim bransci arkadaşların bu konuda sıkıntı yaşadıklarına şahit oldum.
Ha şu var ne kadar sıkıntılı olsan da bebek için olunca Allah bereketini veriyor.
Bizde bekarlık borçları üstüne düğün borçları eklenmişti.Ikimizde öğretmeniz ama ikimizinde hem maaşlar hem ekdersler masraflara gidiyordu.Esimin kurs parası ile geciniyorduk.Ustune 6 aylık evli iken ilk çocuğuma hamile kaldım.Bebegim 3 aylıkken ise dönmem gerekiyordu.Ama biz izni tercih ettik 2.dönem.Ustelik kredi kartını kapattirmistik.Ve inanır mısın o kurs ücreti ile çok güzel geçinip oara artirdigimiz olmuştu.Allah bereketini veriyor.
Yaaa sorma, biz de nikaha gitmiştik, baktım yaşlı bir amca oğlumun yanaklarını sıkıyor, eşimin tanıdığı sandım meğer değilmiş gelip izin almış bi maşallah diyebilir miyim diye, e niye izin verdin diyorum, nerden bileyim yanaklarını elleyeceğini diyor.Ya ben de sinir oluyorum bazen. Gecende yemege gitmistik biz ve bizden yasca buyuk evli bir cift tanidigimiz. Kadincagiz kalkti bebegi seviyordu. Kasadaki kiz geldi kadinin elinden bebegi aldi. O alinca butun garsonlar basina usustu. Hepsi seviyor ama kadin da ben de neye ugradigimizi sasirdik. Ya bi de sormadan sap sap opuyorlar, mudahale bile etmeye firsat vermiyorlar. Gecende hastanede esim bebegi tutuyordu ben bir sey icin siradaydim. Geldi diyor ki yasli bir adam sevdi bebegi, optu. Niye izin verdin dedim, hastane zaten pistir, mikrop var, adam hastadir. Ne diyim ayip diyor. Esim de bebegi sevmelerinden hoslaniyor bence. Hosuna gidiyor o yuzden engel olmuyor, ama ben sinir oluyorum.
Evet öyle yapayım, rapor hakkım bitti bugün okula gidicem mecbur, salı bi daha rapor alcam 40 gün dolcak. İnşallah çok tutmazlar okulda beniRaporları 5gün olarak al o zaman 20gün kullanmış olursun eylülde işe başladığında da 20günün daha kalmış olurEşinin ailesine kirs için para verdiğinden falan şüpheleniyodun sanırım öyle bişey okudum sen maaş almazsan o da kazancını sadece eve kullanmak zorunda kalır
Benim de bitti bugün ve yarın için mazeret izni dilekçesi verdim benEvet öyle yapayım, rapor hakkım bitti bugün okula gidicem mecbur, salı bi daha rapor alcam 40 gün dolcak. İnşallah çok tutmazlar okulda beni3 saatlik süt iznimi hatırlatırım artık.
Bizde de durum tam tersi. Ben baktıklarında sinir oluyorumBugün alışveriş merkezine gittik millet kızı görünce dönüp bakıyor eşim sinir oluyoradam döndü baktı baktı eşimde adama bakıyor , ne bakıyor ki diyor bana e bebeğe bakıyor beğenmiştir maşallah fln demiştir dedim. Hiç maşallah falan duyamıyoruz dedi gayet sinirli hahahah bana baksalar o kadar sinirlenmezdi heralde kızını mı kıskanıyorsun şimdiden dedim neyse ordan kayınvalideye çaya geçtik eve geldik. İpek yorgun olduğu için çabuk uyudu , ama arada ağlayarak uyanıyor sanki canı yapıyorkenki ağlama gibi , gözü kapalı yatıştırınca tekrar uykuya geçiyor neden ki acaba eşim nazar çekti diyor Bugün neşeliydi baya kuzum neyse inşallah gecemiz iyi geçsin mühim olan
Yarın temizlik var , ay bu hafta çok yoğun
Salı yılbaşında en yakın arkadaşım nişanlısıyla gelecek , kayınvalide onlara girmemizi hayal etti ama ben evde olacağımızı söyledim
Çarşamba tatil neyseki eşim evde ,
Esas olay cumartesi kayınvalidemin akrabası bebek görmeye gelecek kahvaltıya
Pazarda memleketten eşimin teyzesi gelecek yemeğe , haftasonu eve tıkılacağım resmen skandal
Ben ilk once mazeretleri bitirdim.Benim de bitti bugün ve yarın için mazeret izni dilekçesi verdim ben
6 saat içinde de eski sağılmışlardan mı verdin. Dişimi beklettikçe bekletiyorumben yaptırdım revize etti 1 buçuk ay oldu
işlemden yaklasik 6 saat sonra sütümü sağıp attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?