Aniden yapiyorlar, yapma diyene kadar is isten geciyor.

Evet bebekler nazar çekermiş dua okuyup çıkmak çok mantıklı evet alışkanlık haline getireyim

Hesabınıbilenanne diye biri var instagramda xiaomi marka aldı anlattıgı kadarıyla cokta memnun aklında olsun

Ya nr güzel işte ayaktada olsa sallanıp uyuyormus benimki memede uyuyor bende sadece eşimin kollarında uyudugu cok ama benim kolumdaysa mutlaka agzında meme olacak emziklerede anında uyanıyor pörsüdü resmen

Eve nem ölçüm cihazı alıcam hepsiburadadan baktım ama 25 liraya da var 120 liraya da emin olamadım fiyatı uygun olanların yorumları baya iyi amaTavsiyesi olan var mı

Hiii nasıl anlamaz neredeyse iki aydır kapıya gittigimiz anda aglaması kesilen bi cocugum var
Bir aydırda tulumunu giydirirken cebelleşmiyor susuyor
Bir bende değil ablamda annemdede denedik kızımı aglrken alıp kapıya hadi dısarı cıkıyoruz diye gittiler hopppp sustu
Cok uyanıklar cok
Ama biz max iki günde bir dogurdugumdan beri dısarı cıkıyoruz cıkartıyoruz sürekli ben evcimen biri olmadıgım icin cocuguda benim düzenime alıstırdık

5 eylül aynı sayılır :)
Ben destek vermiyorum tamamen kendi basına bırakıyorum kendi kendine dönmeye calısıyor dönüyorda ama işte kolu altta kalıp zoruna gidiyor baslıyor aglamaya o zaman yardımcı olup kolunu kurtarıyorum

Bizim de hep dışarda olduğumuz günlere denk geldi aynı durum
demek tesadüf değil
Artık ‘acaba ne oldu bir yeri mi ağrıyor ‘ diye düşünmicem
Bence kesin yorgunluktan uykuya geçemiyorlar
Dışarda olduğumuz süreçse uykuları da atlıyoruz vs ya bunlar etkiliyor sanırım

Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır mutlaka arada sırtını ve göğsünü dinle önlem amaçlı
Ya dinletin hırıltılı ydı acile gittik hemen Dr çiierler temiz dedi birazdan çocuk Dr na götürecrm serum diz. Yapıyorum sürekli inşallah çabucak atlatırız bende grip olck gibiyim babamız bş hasta oldu hepimizi pert etti yaa Bi kar yağsa da şu mikroplar kırılsa

Dişine dolgu yaptıran var mı?
Ben n ağrı vs olıyım diye merek ediyorsan eğer zerre ağrı olmuyo ki benim canım kıymetlidir diş etlerin sebebiyle gitmiştim Dr gelmişken siyahla ma var gel doldu yapalım dedi ilk defa yaptıracak tın bu arada ay nasıl olur ki iğne yapacakmısınız falan derken Bi panik hali zorla tuttu beni ben şok hiç acımadı ağrı da olmadı sadece dişin siyahlıpı temizlerken yontuyıya onun kokusu ve o his içimi Bi değişik yapmıştı onun dışında ağrı yok iğne bile yapmadı gani uyuşturmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…