- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.779
- 248
Aniden yapiyorlar, yapma diyene kadar is isten geciyor.Yaaa sorma, biz de nikaha gitmiştik, baktım yaşlı bir amca oğlumun yanaklarını sıkıyor, eşimin tanıdığı sandım meğer değilmiş gelip izin almış bi maşallah diyebilir miyim diye, e niye izin verdin diyorum, nerden bileyim yanaklarını elleyeceğini diyor.
Mazeret izni ben de deneyim olmazsa dicem de onun bir süreci var onay vs. Bir günden sonra kaymakamlığa gidiyor diyorlardı sanki.Benim de bitti bugün ve yarın için mazeret izni dilekçesi verdim ben
Mazeret hiç aklıma gelmedi artık da olmaz sanırım. Bir günden sonrası onay için kaymakamlığa gidiyor dediler diye hatırlıyorum burda.Ben ilk once mazeretleri bitirdim.
yok canim sağamamıştık dis hek. arkadaşım memlekette o da evde kalmıştı sütler mama verdik sagabilseydim tabi ondan verirdim6 saat içinde de eski sağılmışlardan mı verdin. Dişimi beklettikçe bekletiyorum
Evet bebekler nazar çekermişBizde de durum tam tersi. Ben baktıklarında sinir oluyorumGenelde de büyük oğlum eşimde oluyor kızlar yaklaşınca “hoop noluyor onlar benim “ gibisinden bakış atıyorum
Bebekler çok çabuk nazara geliyor. En basitinden Evden çıkarken 7fatiha, 3ihlas, 3felak, 3nas okuyup “Allahım nazardan kazadan beladan hastalıktan zarardan ziyandan fitne ficir insanın şerrinden kötü gözden kötü sözden sen esirge sen koru evlatlarımı da bizleri de. Amin” diyoruz sağlama alıyoruz. Nazara karşı bir dua daha var ama meşguliyet ezberleyemedim.
Anneler dua ile evlatlarına kalkan oluşturduklarını görselerdi dua etmeyi hiç bırakmazlardı gibi bir söz okumuştum.
Biz dün dışarda yorduk uyudu bugün çok şükür ,sık uyandı ama çabuk daldıSaat 3.30dan beri ayaktayim. Uyu.asi ve uyanmasi 1 oldu. Uyumayan cocuk yapmisim. Uyumuyor.
Evet 3 gün önceden vermen gerekiyo ben geçen hafta pazartesi günü idareyi arayıp söylemiştimMazeret izni ben de deneyim olmazsa dicem de onun bir süreci var onay vs. Bir günden sonra kaymakamlığa gidiyor diyorlardı sanki.
Bizim idare böyle durumlar için en fazla üç gün veriyo kaymakam onaylamıyomuş çünküBen ilk once mazeretleri bitirdim.
Hesabınıbilenanne diye biri var instagramda xiaomi marka aldı anlattıgı kadarıyla cokta memnun aklında olsunEltim de arçelik var şarjlı evet çok çok iyi çekiyor diyemem ama günlük temizlik için iş görüyordu. Dysonlar şahane zatenyuvarlak temizlik robotunu da ben yıllar evvel Kore dizilerinde görüyordum Türkiye de yoktu o zamandan ahtım var alıcam diye
Ya nr güzel işte ayaktada olsa sallanıp uyuyormus benimki memede uyuyor bende sadece eşimin kollarında uyudugu cok ama benim kolumdaysa mutlaka agzında meme olacak emziklerede anında uyanıyor pörsüdü resmenEvet arıyor düşmesi an meselesi kemersiz aslaa dikkat etmek gerek ben ayağımda sallayarak uyutuyorum öyle bir can havli ile kendisini atiyor görsen işkence yapıyorum sanırsın halbuk8 uykusu var diye ağlıyor atıyor kendini bi de beyimi tutuyorum sallama iskenceso yetmiyor gibi. Benimkine de rahat batıyor salıncak hMak gitmiyor ayağımda sallanacak bi ara da poşetten çıkmıyorduk:/
İçeriginde yazmıyor Bha nerden anlamıslar oldugunu :S E vitamini ve aycicek yagı diyorYanlış yazmışım BHA olacak, koruyucu maddeymiş.
Etekli olan haminini gibi oldu ama zıbın cok tatlıydı giydik valla sagol teyzesiAyy çok güzel gülerek giysin inşallah
Hiii nasıl anlamaz neredeyse iki aydır kapıya gittigimiz anda aglaması kesilen bi cocugum varBebek anlamaz dışarıyı fln ne yapacaksınız diyenler var vallahi öyle iyi anliyorlarki arabayı, gezmeyi.Evde hayatta bu pozisyonda durmaz dediğimiz şekilde arabada duruyor.Market bile değişik geliyor.Bizi dışarısı paklar:)
Weewell i önermişlerdi bi arastır istersen bizde loobex aldık fena değilEve nem ölçüm cihazı alıcam hepsiburadadan baktım ama 25 liraya da var 120 liraya da emin olamadım fiyatı uygun olanların yorumları baya iyi amaTavsiyesi olan var mı
5 eylül aynı sayılır :)Aynıyız altta kalan kolu kurtsramoyor senle benim ki aynı gündü doğumlar demi 6 eylül tam öyle kendini yuvarlayamıyor hala ayakları kaldırıp ayıyı kendini ben yardımcı oluyorum elimle destekliyorum dikkatini çekecek bişey koyuyorum sagına veya soluna baka baka dönmeye çalışıyor ama altta kalan kolu kurtaramıyor
Bizim de hep dışarda olduğumuz günlere denk geldi aynı durumDisarda avmde hicbir sorun yoktu hatta sonra arkdsa gittik oturduk eve geldik mama verdim yatiricaz besige koyduk yaniii aglamayi duyan cocugu kesiyoruz zanneder..esim besikten aldi kucaginda salliyodu ben aldim kucagima aldigim an sustu..besige yatirdim tekrar inleme aglama..en sonunda esim supurge sesini acsak mi dedi bende etkisini yitirdi artik diye dusunuyorum beyaz gurultuyle aglamasi durdu.saskinim.benim kizim buyudu saniyordum :) hala anne karni sesi rahatlatiyor gerci bi uzman 5 .aya kadr kullanabilrsiniz demisti..
Uykuya gecmek cok sancili oluyo sebebini hala cozemedim..hala derin uykuya dalmadi inliyo..gaz mi acaba uyumak mi istemiyo fazla uyarildigi icin mi atak mi? Huyu suyu degisti 15gundur cocugunAllahtan daldigi zaman uyuyor ama dalana kadar neler neler...
Ya dinletin hırıltılı ydı acile gittik hemen Dr çiierler temiz dedi birazdan çocuk Dr na götürecrm serum diz. Yapıyorum sürekli inşallah çabucak atlatırız bende grip olck gibiyim babamız bş hasta oldu hepimizi pert etti yaa Bi kar yağsa da şu mikroplar kırılsaGeçmiş olsun inşallah çabucak atlatır mutlaka arada sırtını ve göğsünü dinle önlem amaçlı
Verebiliyomuyum bebeğe ıhlamurGeçmiş olsun kendin ıhlamur icio 1-2 kaşık ona da verebilirsin
Ben n ağrı vs olıyım diye merek ediyorsan eğer zerre ağrı olmuyo ki benim canım kıymetlidir diş etlerin sebebiyle gitmiştim Dr gelmişken siyahla ma var gel doldu yapalım dedi ilk defa yaptıracak tın bu arada ay nasıl olur ki iğne yapacakmısınız falan derken Bi panik hali zorla tuttu beni ben şok hiç acımadı ağrı da olmadı sadece dişin siyahlıpı temizlerken yontuyıya onun kokusu ve o his içimi Bi değişik yapmıştı onun dışında ağrı yok iğne bile yapmadı gani uyuşturmak içinDişine dolgu yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?