Biliyorum canim eksik olma bende ayni sekilde burada hic tanimadigim insanlarin samimiyetine inaniyorumda insan kendi ailesine katildiklarindan fayda goremeyince cok koyuyor..oyle ya da boyle gececek ama ben bugunleri hic unutmayacagim..

Biliyorum canim eksik olma bende ayni sekilde burada hic tanimadigim insanlarin samimiyetine inaniyorumda insan kendi ailesine katildiklarindan fayda goremeyince cok koyuyor..oyle ya da boyle gececek ama ben bugunleri hic unutmayacagim..
Benim kızımda bu gece çok kalkti anlamıyorum önceden 2 3 kere kalkardı şimdi neredeyse her saat başı ve emmekde istiyor acaba sütüm mu yetmiyor yatmadan önce artık diye düşünmeye başladım. Sabah 6 da yine bir kalktı hamdolsun huzursuz değil ama basım dönmeye başlamıştı artık uykusuzluktan eşime verdim bir saat uyutmayi becerdi sağolsun. Enerjim kalmayınca sinirleniyorum sonra vicdan yapıyorum birde

Sakin ol. Geçecek bunlar güzel günler yakın. Annen de inşallah daha düzelecek gülce de büyüyecek. Sen şimdi bi parol iç gücünü topla kucağına al minnosumuzu da. Esin de gelebilirse gelsin düşünme onu kendini düşün Çocuğu mu düşün artık eşler son sıraya

Ah dün gece 12 de emerken uyudu dedim hah uyudu gideyim yatalim ama 12.30 da uyandı.
2.30 da uyudu 3 te uyandı.
4.30 gibi uyudu sonra yarim saatte bir ağladı uykuda ,kucağa al, sakinlestir ,yatir üçlemesi ile sabah 7 'yi ettik.Kocayi,çocukları kaldır kahvaltı hazırla,okula gönder.8.30 da bebişin yanına uzandım 9 da emmek istedi.
Öğlen çocuklar geleceği için saati 12 ye kurmuştum ama 10.30 da gelinimiz aramış ben alarm diye kapatmışım da yarim saat daha uyumuşum.11 de bitti uyku faslim artık devamı gece kacta gelecek bilmem.
Bizimki gaz biliyorum çünkü ağlarken arada zirtlayinca bi rahatlıyor gibi sonra bida

Bizimki surekli agliyo..kendime degil bu sefer o agliyo diye uzuluyorum..20 dk bi kestirdi bende gozlerimi dinlendirdim anca..bilmiyorum insallah ataktir gecicidir..

Cok izin aliyo isten yana sorun olsun istemiyorum ama geceleri kaldiricam emzirip o uyutsun..gucum kalmadi yani..bu hafta kac kez parol ictim bilmiyorum cocuga zarari olur mu ki

Off sende bir de cocuklar var Allah yardimcin olsun..ya acaba dis mi cikarriyo da bu kadar huysuz..ustte sanki baya patlamis asagi dogru sarkmis sizlerde var mi

Kiyamam kuzum ya. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ilk dogumumda evde yemek yok ben hasta olmustum. Su kapi calsa da biri yemek getirsr diye dusundugim zamanlar olmustu. Kim getirecekse. Sagolsun komsum yemek getirmisti o ani hic unutmuyorum. Kaynanam da hastalikcilik oynuyordu yine. Şu anda gitmiyorum. Cocuklari goremiyor. Cocuklarachastalik bulasir diyorum yollamiyorum.
Bazi seyler unutulmuyor. Esin izin alabiliyorsa alsin canim. Uykusuzluk bir sure sonra baş donmesi yapiyor sanki.

Geçmiş olsun canım ya eşin izin alayım demiş niye kabul etmiyosun sen tek olsan hadi neyse ama bebiş var bence ara hemen gelsin..biz de geçenlerde hasta olduğumuzda çok üzüldüm ama maalesef erkek tarafından fayda yok geliim dese de istemem zaten

Cok izin aliyo isten yana sorun olsun istemiyorum ama geceleri kaldiricam emzirip o uyutsun..gucum kalmadi yani..bu hafta kac kez parol ictim bilmiyorum cocuga zarari olur mu ki
Bu dönem izinle öyle böyle geçecek düşünme onu. Bana doktor parol içebilirsin demisti

Off sende bir de cocuklar var Allah yardimcin olsun..ya acaba dis mi cikarriyo da bu kadar huysuz..ustte sanki baya patlamis asagi dogru sarkmis sizlerde var mi
Hepimizin inşallah canım.Aynen çocuklar da ilgi alaka bekliyor ama şu sıralar kendime hayrim yok.
Diş te olabilir tabiki ,ağrı yapar dişte.Eger kabarma varsa erken gelecektir.Gerci senin ki 4 aylık olmak üzere 6 ay ortalamadır.birsey kalmamış ki

Eve nem ölçüm cihazı alıcam hepsiburadadan baktım ama 25 liraya da var 120 liraya da emin olamadım fiyatı uygun olanların yorumları baya iyi amaTavsiyesi olan var mı
Canım bende çok araştırdım, termometre hem ısı ölçüyor hem nem , hem saat var minik bir şey ben çok beğendim kullanışlı. Ekranda birde Gülen yüz var oda değerleri normal dışı olduğunda üzgün surat oluyor Isı değişimlerini bir kaç saniye içinde değiştirmesi güzel. Mesela içerdeki odaya götürüyorum kısasürede güncelliyor. Hepsiburada san almıştım orda kalmamış istersen e bebekte var
Bu markanın medikal bir sürü ürünü de varmış baktım bu işte iyi anladığım kadarıyla

En iyisini yapıyorsun bazı insanlar ilgi manyağı.
Ay evet uykusuzluk cidden baş dönmesi yapıyor.Aksam 1 kupa sütlü kahve içmesem gece duramıyorum

Çok teşekkür ederim canım alıım ben bunu

Eşim altının çok yükseleceğini düşünüyor ki düşündüğü değere bayağa yaklaştı. Ondan sonra bozdurup altının biraz düşmesini bekleyip sonra altın hesaba yatıracak tekrar. Altının tekrar düşmesini beklerken de uygun bi fonda değerlendirecekmiş öyle demişti.

Kızlar goon bez alırken külot bez almışım.Denemis oldum bu vesile ile.Molfix pure softtan bir tik küçük.Normalde molfix bitince kullanacaktım ama öne çektim.bana molfix daha yumuşak geldi ama goon da taşırma vs yapmadı.
Ama uyanıkken külot bezi takmak daha kolay çünkü ben uykuda değiştirirken eğer taşma vs olmamışsa al pijamasini çıkarmadan temizliyorum,ondan sonra normal bezi takmak daha kolay.

Medisana iyi bir markadir. Biz de temazsiz atesolcerini kullaniyoruz

Canım benim eşin izin alsaydı , bu tarz durumlarda mecbur kalıyoruz maalesef ilk kim var yetişecek eşin. O yüzden keşke hayır demeseydin. Arada oluyor öyle bitik durumlar be hemen geçmiyor yorgunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…