Seni çok iyi anlıyorum canım.Oh ne iyi yapmışsınız. Dışarı çıktığımızda bende öyle yapıcam bundan sonra. Dün perişan oldum. Ev için bikaç birşey lazımdı. Tüm alışveriş boyunca kucağımı istedi , bir taraftan boş arabayı ittirdim. Eşim de büyük oğlumun peşinde koştu mağaza cam ürünleriyle dolu olunca. Yazı iple çekiyorum. Gelse de rahat rahat hergün çıkıp gezsek
İşte o yüzden dikey hafif bi süpürge almalıyımBebiş bir emeklemeye başlasın hergün sende açarsın mecbur. 15 dk da evi süpürmek gibi rekorlar kırarsın. Hele ki ayaklanınca yerinde duramadan gezerek hergün bir şey yesin o zaman gör. Bazen kızıyorum şarjlıyı kendisi alıp süpürmeye başlıyor, tabi kısa sürede arabaya dönüşüyor ona göre
Kimi zaman süpürgeyi toplamıyorum bile, akşama kesin yine açarım buraya diyorum.
Benim ki de oyleydi. 22.30 da yatti. 1 de kalkti. Sonra 3.30 da kalkti. 5e kadar uykuya dalamayip agladi. Sonra 6da tamamen uyandi.Harpten cikmis gibiyim yataktan cikmayip gunlerce uyuyasim vargece 2de uyandi emdi 4te uyandi emdi en son 6da bir uyandi daha uyumadi yine..her uyku sonrasi uyutmaya calismak zaten o kadar zor ki..surekli aglamaya devam..emzigi almiyo elini emecekmis..savas veriyo benimle
Canim yazmayi unutmusum fakirin dikey supurgesi cok kullanisli ve icindeki keçe filtreyi yikayinda da halilari bile kaldiriyor. Ben evde genwl yemizlikte de kullaniyorum. Detayli buyuk temizlik yapacaksam buyuk supurge aciyorum. Yoksa halilarin ustu mutfak koridor hep o kucuk supurgede. Ben masanin altina dusen kirintilar icin almistim oysa.İşte o yüzden dikey hafif bi süpürge almalıyım
Kocakarı zamanlarında d vitamini mi varmışaynı bebeklerimiz 3. ay 6.5
demekki oturuyolar
H honey bunch canim sana da bi kocakarı lafi diyim
d vitamni çok alan bebekler afacan ve huzursuz olur der bizim mahallenin ataları
Canım kredi borcunuz çok mı fazla? Ciddi bir şekilde iktisat tedbirleri alıp tek maaşla geçinmeye çalışsanız olmaz mı kredi çekmek yerine? Bak biz de çift maaştık evin kredisi de bitmişti bayağa rahat yaşıyorduk sonra ben işten ayrıldım haliyle gerlimiz 3te 1 azaldı biraz daha dikkatli harcama yapmaya başladık sonra eşim de işten çıkartıldıKızlar ben işe başlayınca kv bebeği kendi evinde bakacakmış. Sürekli misafiri gelir, evde muhabbet kuşu var, bana şubatta ücretsiz izin göründü galiba kıyamıyorum çocuğuma. Kredi çekicem sanırım 4-5 ay idare edecek kadar, kartımı fln öderim, kredi taksidini öderim. Haziran ortasına kadar böyle idare edeyim diyorum. Yarım gün de olsa bırakmak istemiyorum oğlumu. Misafiri bitmiyor gelen giden mıncıklar çoçuğumuAbartıyor muyum bilmiyorum bir akıl verin bana. Çalışmak mı yoksa çocuğumun yanında olup 15 bin kadar borçlanmak mı?
ben küçükken konuşuluyordu ( 90lar) vardi demekki ne biliyimKocakarı zamanlarında d vitamini mi varmış
Cok almıyor zaten verdiğim kasık mama kasıgı 5damla koyuyorsam yarısı içinde kalıyor bi süre sonra kasıgı yıkayacakken farkediyorum
Huzursuzluğu bi aksam 8-9gibi baslıyor ama fena afacan
Bir ailede hesap kitap işlerinin bu kadar ayrı gayrı olması hiç doğru değil bence. Eşin sana her konu da şeffaf olmalı. Ben eşimin aldığı iğneye kadar bilirim mesela. Evliliklerin çoğu bu maddi kavgalar yüzünden sıkıntıya giriyor. Sen eşine bi şekilde evliliklerde böyle ayrı gayrı olmayacağını anlatmaya başla. Ev arkadaşı değilsiniz artık ailesiniz siz.Aklım kalıcak bırakırsam. Gece eşim kalkmıyor yardıma, zaten benim maaşımla geçiniyoruz diyebilirim, üstüne bir de 1500 kredimiz var ben ödüyorum, sözde ortaktı bana kaldı, istediğimde yok diyor. Kiramız yok ama kira ödüyor kadar oluyorum canım çok sıkılıyor bu ara. Ben çalışayım çocuğumla başkası ilgilensin vakit geçirsin fikri kendimi iyice kullanılmış gibi hissediyor, eşime saygımı yitirmekten korkuyorum bunun sonu iyi olmaz çünkü. Bekarlıktan borçları fazlaymış düğünümüzde kimse yardım etmedi ama ben toparladım bitirdim borçlarımı onunkiler bitmiyor, bazen ailesine kira ödediğinden bile şüpheleniyorum, kredi kartı dolu, eve doğru düzgün alışveriş yaptığı yok, çocuğun bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, tamam maaşı benimkinden az ama bu kadar olmaz.
Neko switch yenidogandan itibaren, neko baby size da 65 cm ustu yani 4. Aydan sonra kullaniyor. Baby size alabilirsin. 2.el baby size lar varBen de neko switch baby size beğendim seninkiyle de çok benziyor yorumlarda çok memnun kalmışlar
2. ellerine bakmadım henüz
Şey sorcam bi baby size var yenidoğandan itibaren onu almam gerekir dimi diğeri çocukluk için galiba
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak iyileşirsiniz
Bence çocuk doktoruna anlat durumu çok basit egzersizlerle düzeliyor böyle şeyler
Valla bugun esime beni kontrol et gun icinde dedim suan yataktan kalkip cocugu alamiyorum bas agrisi halsizlik uykusuzluk bitik haldeyimBenim ki de oyleydi. 22.30 da yatti. 1 de kalkti. Sonra 3.30 da kalkti. 5e kadar uykuya dalamayip agladi. Sonra 6da tamamen uyandi.
Porsuyecek sarkacak şekilden şekile girecek en son ne halde olacak bilemiyorumYa nr güzel işte ayaktada olsa sallanıp uyuyormus benimki memede uyuyor bende sadece eşimin kollarında uyudugu cok ama benim kolumdaysa mutlaka agzında meme olacak emziklerede anında uyanıyor pörsüdü resmen
Geçmiş olsun inş. Çabuk atlatırsın kuşburnu ihalmur gibi çaylar iç biras daha çabuk toparlatirValla bugun esime beni kontrol et gun icinde dedim suan yataktan kalkip cocugu alamiyorum bas agrisi halsizlik uykusuzluk bitik haldeyim
Ya valla arastirarak almadim e bebekte buzagi karagoz diye bir kitap vardi onu aldim bir de 3 al 2 ode oldugu icin 2 kitap daha aldim. Bebegin dikkatini ceken renkler ve cizimler zaten yoksa kitap 4 sayfa, her sayfada 1 cumle bile yokHangisini aldiniz canim bugun bende is bankasi hareketli kitaplarla ac tirtila baktim d&r da kalmamisti
Bir ailede hesap kitap işlerinin bu kadar ayrı gayrı olması hiç doğru değil bence. Eşin sana her konu da şeffaf olmalı. Ben eşimin aldığı iğneye kadar bilirim mesela. Evliliklerin çoğu bu maddi kavgalar yüzünden sıkıntıya giriyor. Sen eşine bi şekilde evliliklerde böyle ayrı gayrı olmayacağını anlatmaya başla. Ev arkadaşı değilsiniz artık ailesiniz siz.Aklım kalıcak bırakırsam. Gece eşim kalkmıyor yardıma, zaten benim maaşımla geçiniyoruz diyebilirim, üstüne bir de 1500 kredimiz var ben ödüyorum, sözde ortaktı bana kaldı, istediğimde yok diyor. Kiramız yok ama kira ödüyor kadar oluyorum canım çok sıkılıyor bu ara. Ben çalışayım çocuğumla başkası ilgilensin vakit geçirsin fikri kendimi iyice kullanılmış gibi hissediyor, eşime saygımı yitirmekten korkuyorum bunun sonu iyi olmaz çünkü. Bekarlıktan borçları fazlaymış düğünümüzde kimse yardım etmedi ama ben toparladım bitirdim borçlarımı onunkiler bitmiyor, bazen ailesine kira ödediğinden bile şüpheleniyorum, kredi kartı dolu, eve doğru düzgün alışveriş yaptığı yok, çocuğun bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, tamam maaşı benimkinden az ama bu kadar olmaz.
Tuniko'dan bahsediyosunuz dimi, ben de ondan kullanıyorum. Aynen baby size aldım ama ben 1 aylıktan beri kullanıyorum. Şimdi alacaksan 65 cm üstü var, 4. Aydan itibaren kullanılan ondan al bence hem fiyatı daha uygun. Kendi sitelerinde var zaten. Hem de yılbaşı diye indirimdelerdi sanırımBen de neko switch baby size beğendim seninkiyle de çok benziyor yorumlarda çok memnun kalmışlar
2. ellerine bakmadım henüz
Şey sorcam bi baby size var yenidoğandan itibaren onu almam gerekir dimi diğeri çocukluk için galiba
Grip hasta falan degilim uykusuzum yorgunum bu saat oldu agzima 2lokma koyamadim basim feci donuyo esim izin alayim dedi ama bosver desemde pilim bitmis..gülce agliyo ben agliyorm sinirlerimde bosaldi..boyle olunca o kv gorumce denen kadinlardan tiksiniyorum..ulan 1 hafta gel bari..asla aslaaa yuzunu gostermicem bu cocugun gidipte..oteki dibimdesin gel bir corba kaynat..ahh annem ! Cok yalniz kaldim ya hic iyi hissetmiyorumGeçmiş olsun inş. Çabuk atlatırsın kuşburnu ihalmur gibi çaylar iç biras daha çabuk toparlatir
Doğru diyorsun canım desem ki masrafları bölüşelim, adamın eve para getirdiği yok denecek kadar az yani. Artık belli ediyorum canımın sıkıldığını, o da anlıyor.Bir ailede hesap kitap işlerinin bu kadar ayrı gayrı olması hiç doğru değil bence. Eşin sana her konu da şeffaf olmalı. Ben eşimin aldığı iğneye kadar bilirim mesela. Evliliklerin çoğu bu maddi kavgalar yüzünden sıkıntıya giriyor. Sen eşine bi şekilde evliliklerde böyle ayrı gayrı olmayacağını anlatmaya başla. Ev arkadaşı değilsiniz artık ailesiniz siz.
Benim minnağom hasta oldu teyzeleri öksürük burun akıntısı soğuk algınlığı dedi Dr evde herkez hasta olunca geçti maalesef serum fizyolojik yapıyorum sürekli ama tıkanıyor hep dua edin çabucak atlatalım inşallah
Çok içten yazıyorum bunu. Yakın olsak inan eşime derdim. Bizi elwing'e götür diye. Ben de bugün perişanım ama çorba yapmaya mecalim var. İnsanlık ölmüş. Eskiden komsuluk vardı. Bir taş çorba yapar getirirdi zor günde, şimdi o da yok. Varsın laf söz peşinde kossunlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Umarım bir an önce toparlarsin, toparlarım... Unutulmamalıdır ki insan insana muhtaç...Grip hasta falan degilim uykusuzum yorgunum bu saat oldu agzima 2lokma koyamadim basim feci donuyo esim izin alayim dedi ama bosver desemde pilim bitmis..gülce agliyo ben agliyorm sinirlerimde bosaldi..boyle olunca o kv gorumce denen kadinlardan tiksiniyorum..ulan 1 hafta gel bari..asla aslaaa yuzunu gostermicem bu cocugun gidipte..oteki dibimdesin gel bir corba kaynat..ahh annem ! Cok yalniz kaldim ya hic iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?