Ya biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Goon u ben şikayet ettim. Her gün mü sızdırır ya bir de gece yarısı kalkıp zıbın değiştirdim kaç kez. Sızdırmama konusunda en iyi Prima premium care. Maşallah diyeyim de nazar değmesinüç numara kullanıyorum rahat.
Benim annemlerde kv lerde yanımda değiller ve hiçbirinin gelme imkanı yok malesef. Ücretsiz izne çıkıcam ama 1-2 ay maaş almam gerekiyo. Zorda olsa annemler geldide onlara bıraKtım. Gelecek hafta ne olacağımız bile meçhulAna olmak zor çalışan ana olmak daha zor , kim bakıyor çocuğuna senin evinde mi öyleyse çok iyi
Ben Ocak sonu işe başlıyorum ve düşündükçe çok strese giriyorum , her sabah karanlıkta kayınvalideye götürücez hem görümcemin kızını hem benimkinikeşke 2-3 ay daha ben bakabilsem sırf bu duruma alışmak için haftada 2 kez kayınvalideye geçicem bende , kızımın kuzeniyle evde nasıl olacak bir düzen kurulur bende o sürece tanıklık etmiş olurum diye düşündüm. Off çok zor olacak ama sağlık olsun ne yapalım
Maddi sınırlarını zorlayıp sen bak derim bende aynısını yapıcam hoş benim bakan kimsede yokta mecburen yani. Bugünler geri gelmeyecek ne kadar vakit geçirsek birlikte daha iyi olacağını düşünüyorum benKızlar ben işe başlayınca kv bebeği kendi evinde bakacakmış. Sürekli misafiri gelir, evde muhabbet kuşu var, bana şubatta ücretsiz izin göründü galiba kıyamıyorum çocuğuma. Kredi çekicem sanırım 4-5 ay idare edecek kadar, kartımı fln öderim, kredi taksidini öderim. Haziran ortasına kadar böyle idare edeyim diyorum. Yarım gün de olsa bırakmak istemiyorum oğlumu. Misafiri bitmiyor gelen giden mıncıklar çoçuğumuAbartıyor muyum bilmiyorum bir akıl verin bana. Çalışmak mı yoksa çocuğumun yanında olup 15 bin kadar borçlanmak mı?
Geçmiş olsun hemencecik geçiversin inşallahBenim minnağom hasta oldu teyzeleri öksürük burun akıntısı soğuk algınlığı dedi Dr evde herkez hasta olunca geçti maalesef serum fizyolojik yapıyorum sürekli ama tıkanıyor hep dua edin çabucak atlatalım inşallah
Mazeret iznini neye istinaden aldınız bu durumda alabiliyomuyuzBen ilk once mazeretleri bitirdim.
Evet haklısın bakıcı olayı biraz risk sende zamanı gelince inşallah referansla iyi birini bulursun baktırmak için. Kayınvalide ile sıkıntılar oldu ama biliyorum ki vicdanlı, düzenli, temiz beslenmeye özen gösteren biri kendisine güvenle bırakabilirim. Sadece 2 çocuk zor olacak kayınpeder diğer torunla ilgilenebiliyor ama neticede bütün iş kayınvalide de bitiyorBenim annemlerde kv lerde yanımda değiller ve hiçbirinin gelme imkanı yok malesef. Ücretsiz izne çıkıcam ama 1-2 ay maaş almam gerekiyo. Zorda olsa annemler geldide onlara bıraKtım. Gelecek hafta ne olacağımız bile meçhulyılın başındayken tüm izinleri kullancam mecbur. bu korkudan 5 sene çocuk yapmamıştımki geLdi çattı o günler işte. Ne kadar kv le anlaşamasanda sıkıntılar olsa da şanslı olduğunu düşün. En iyi bakıcı bile onun kadar ilgilenemeyeceğini düşünüyorum ama keşke senin evde baksa çocuğun tüm düzeni bozulcak her sabah oraya götürceksin birde kış. Çok zor ama katlancaz artık canım ne yapalım
Toz veya deterjanada olabilir kıyafetlerini yıkadıgınHayır canım pek kimseye gidip gelmiyoruz, alerjik bi bebek sadece, neye alerjisi olduğu da belli değil, belki ondan olabilir diyorum
Zeytin vücutta inanılmaz su tutup kilo aldırıyor haberin olsunCanim acikmiyor musun emzirirken ben daha memeyi birakmadan acliktan oluyorum. Kilo vermek soyle dursun kilo aliyorum bebegin alerjisi nedeniyle diyet yapmama ragmen kilo aldim. Zeytin ekmek yemekten sistim ama miktari fazla yiyorum. Keske ben de zayiflasa. Su an 82 kiloyum boy 1.64. 70 e bile raziyim. Rica etsem bana gunluk rutinini yazarmisin. Kacta ne yiyorsun. Kacta yatip kalkiyorsun. Ben 75le hamile kalip 85 le dogurdum. En fazla 79a dustum.
Bugun aklıma geldi seni bi yoklayayım nerelerdesin diye sayfalarda buldumgünaydın
karlı bir istanbul sabahına uyandık bizçatılara tutmuş sadece, inşallah gün içerisinde yağar da karla tanıştırırım miniğimi
Bi benimki tuhaf demekki5 dk çıkarırız yatabi eşimin bundan haberi yok o pimpirikli 3 ay çocuğu evden çıkarmaz soğuk diye
Sling hangisine baktın bilmiyorum ama gayet çetrefilliBu arada evin içinde kanguru takmak mı daha iyi yoksa sling felan mı
Şimdi bende ikisi de yok sizce sadece kanguru alıp hem ev içi hem dışarda mı kullanmalıyım
Slingi de takıp çıkarması rahat gibi
Bi de kullandığınız kangurulardan memnun musunuz
Olivos ve dalan zeytinyağlı kullanıyorum. Bikaç kere de greenclean bebekler için olan yumuşatıcıdan kullandım. Az koydum ama bi de hiç koymamayı deniyim yumuşatıcıyı, olabilirToz veya deterjanada olabilir kıyafetlerini yıkadıgın
Süt izinlerini topluca kullansan ?Yok canım süt izninden dolayı öğleye kadar yapıyorlar programı genelde, maaş normal, 16 saat derse giricem.
Kasaya koydumKızlar bebeklerinizin altınlarını nasıl değerlendirdiniz? Altın hesabına yatırmak mı mantıklı yoksa döviz mi? Bide o altın hesabına bozdurup koymak mı gerekiyo yoksa altınları vererek mikendi yada eşi bankacı olan varsa bi Zahmet bi el atın bana @ShinSeGi senin eşin mi ilgileniyodu canım sanki?
Arsa mı aldın ya bende her ay bi miktar kuzım için biriktirmeye basladım ama total bişey almak daha mantıklı olabilirAyıptır söylemesi 15 binlik altın takıldı , 150 binlik yatırım yapıp dünyanın borcunu üstlendimaltınlar takılmasa daha mi iyiydi durunca rahatsız ediyor diye düşünmüyor değilim
Ama altın herzaman kıymetli en güzeli külçe altın gibi gramına göre altın olarak saklamak
Aaa çok iyi yapmışsın, bizim de evde bikaç tane var kitabı oğlumun, geçen gün bi 5-6 tane daha aldım ama ayına çok uygun değiller tabi daha 1-2 hatta 3 yaş için denilebilir, gene de resimlerine bakmak hoşuna gidiyor, ben de hikaye anlatıyorum.Ya valla arastirarak almadim e bebekte buzagi karagoz diye bir kitap vardi onu aldim bir de 3 al 2 ode oldugu icin 2 kitap daha aldim. Bebegin dikkatini ceken renkler ve cizimler zaten yoksa kitap 4 sayfa, her sayfada 1 cumle bile yokayina uygun hangi kitap olsa is gorur sanirim. Hatta bizim evde tv yok, projeksiyon var. Ara ara siyah beyaz hayvan resimleri acip duvara yansitiyorum ona da kitleniyor. Bir kitap 15 lira civarinda, bir daha ki sefere sahaflardan almayi planliyorum ya da bulabilirsem 2. El sitelerinden filan.
Ayyy etekli olana bayıldım ben deEtekli olan haminini gibi oldu ama zıbın cok tatlıydı giydik valla sagol teyzesi
Ay İstanbuldaysa cok cok uygun olmus hala satıs yapıyorlarmıArsa düşünüyordum eşimin akrabasının proje bir inşaatında 1+1 eve girdik , Tanıdık ve sıkışık olduğu için uyguna geldi, seneye kiracı girerse ödemelerde zorlanmam inşallah
Eğer böyle bir atılım yapmasaydım , altın hesabı düşünürdüm. Altın hesabı açıp belirli zamanlarda para olarak aktarabiliyorsun istersen bankanla görüş , evde saklamak sakıncalı.
Dolgu muydu bilmiyorum ama bana yaptılarDişine dolgu yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?