Ben goon aldım yeni çok güzel bence bundan sonra goonla devam devam ederim kokusuda yok, Molfixden daha iyi geldi bana

Ben daha yeni denedim güzel geldi bana sizmada olmadı ama kenar lastik kısmı daha gevşek diğer bezelere göre sanki belki ondan sızdırma yapmış olabilir

Benim annemlerde kv lerde yanımda değiller ve hiçbirinin gelme imkanı yok malesef. Ücretsiz izne çıkıcam ama 1-2 ay maaş almam gerekiyo. Zorda olsa annemler geldide onlara bıraKtım. Gelecek hafta ne olacağımız bile meçhul yılın başındayken tüm izinleri kullancam mecbur. bu korkudan 5 sene çocuk yapmamıştımki geLdi çattı o günler işte. Ne kadar kv le anlaşamasanda sıkıntılar olsa da şanslı olduğunu düşün. En iyi bakıcı bile onun kadar ilgilenemeyeceğini düşünüyorum ama keşke senin evde baksa çocuğun tüm düzeni bozulcak her sabah oraya götürceksin birde kış. Çok zor ama katlancaz artık canım ne yapalım

Maddi sınırlarını zorlayıp sen bak derim bende aynısını yapıcam hoş benim bakan kimsede yokta mecburen yani. Bugünler geri gelmeyecek ne kadar vakit geçirsek birlikte daha iyi olacağını düşünüyorum ben

Geçmiş olsun hemencecik geçiversin inşallah

Evet haklısın bakıcı olayı biraz risk sende zamanı gelince inşallah referansla iyi birini bulursun baktırmak için. Kayınvalide ile sıkıntılar oldu ama biliyorum ki vicdanlı, düzenli, temiz beslenmeye özen gösteren biri kendisine güvenle bırakabilirim. Sadece 2 çocuk zor olacak kayınpeder diğer torunla ilgilenebiliyor ama neticede bütün iş kayınvalide de bitiyor Geçiş süreci zor olacak , kayınvalideler bize 10 dakika mesafeye taşınacak ama inşaat anca bitecek seneye baharda yerleşmiş olurlar inşallah o zaman daha rahat olur

Zeytin vücutta inanılmaz su tutup kilo aldırıyor haberin olsun

5 dk çıkarırız ya tabi eşimin bundan haberi yok o pimpirikli 3 ay çocuğu evden çıkarmaz soğuk diye
Bi benimki tuhaf demekki
Dün aksam 8de annemlerden dönüyoruz caddeye gidelimmi diyor. Dısarı 3 derece yagmur yağıyor iyimisin cocugu üşütürüz dedim aman boylu boyunca yürüyelimmi dedim bi cafede otururuz diyor
Biz gerci maximum gün asırı dısarı cıkıyoruz yemege veya yürüyüşe veya avmye ama bu kadar soğuktada değil

Sling hangisine baktın bilmiyorum ama gayet çetrefilli
Birde artık büyüdüler ilk üc ay cok daha kolaydı suanda durmak istemezler
Kanguru kullanıyorum solomombayb memnunum ama genelde yeni cıkanların hepsi aynı gibi
Evde hiç takmadım

Toz veya deterjanada olabilir kıyafetlerini yıkadıgın
Olivos ve dalan zeytinyağlı kullanıyorum. Bikaç kere de greenclean bebekler için olan yumuşatıcıdan kullandım. Az koydum ama bi de hiç koymamayı deniyim yumuşatıcıyı, olabilir

Kasaya koydum
Altın hesabına koyarsan bozdurup degeri kadar gram hesaplıyorlar sacma oluyor

Arsa mı aldın ya bende her ay bi miktar kuzım için biriktirmeye basladım ama total bişey almak daha mantıklı olabilir

Aaa çok iyi yapmışsın, bizim de evde bikaç tane var kitabı oğlumun, geçen gün bi 5-6 tane daha aldım ama ayına çok uygun değiller tabi daha 1-2 hatta 3 yaş için denilebilir, gene de resimlerine bakmak hoşuna gidiyor, ben de hikaye anlatıyorum.
Ben de 2. El kitap bakmıştım sonra düşündüm vazgeçtim, kendim için alırım 2. El ama bebek için uygun olmayabilir, çünkü her bebek kitap dahil her nesneyi ağzına sokar, başka bir bebeğin ağzına soktuğu bi kitabı almam sanırım. Benim sonradan aklıma geldi bu, paylaşmak istedim fikrimi :)

Ay İstanbuldaysa cok cok uygun olmus hala satıs yapıyorlarmı

Dişine dolgu yaptıran var mı?
Dolgu muydu bilmiyorum ama bana yaptılar ben hiç o koltuğa yatmamış biri olarak panikten ölecektim ama iğneyi bile hissetmedim çok narin bi doktordu sağolsun sadece bi kimyasal madde böyle çamaşır suyu gibi tadı yutma demesine rağmen azıcık yuttum kendimi tutamayıp o berbattı acı ağrı hiç bi şekilde hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…