Ya biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Doğru diyorsun canım desem ki masrafları bölüşelim, adamın eve para getirdiği yok denecek kadar az yani. Artık belli ediyorum canımın sıkıldığını, o da anlıyor.
Erkeklerin elinden sorumluluğu almak gelmiyor hemen salarlar insan rahata çabuk alışıyor , benim babam biraZ öyleydi oyüzden bu işlerin kurdu oldum ev ödemelerinin çoğu eşimde bende destek oluyorum , ama fazla destek iyi değil kendimizi o kadar hırpalamaya gerek yok
Ya biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Cok izin aliyo isten yana sorun olsun istemiyorum ama geceleri kaldiricam emzirip o uyutsun..gucum kalmadi yani..bu hafta kac kez parol ictim bilmiyorum cocuga zarari olur mu ki
Paroldan bir şey olmuyor hastaneye gidip damardan da aldım , normalde de kullanıyorum. Hem kadın doğum doktorum hem hastanedeki doktorlar kullanabilirsiniz dedi
Güle güle kullan eline geçince minicik olduğuna bakma az yer kaplaması daha iyi , şifonyerin üzerine koyuyorum , ayakta dursa ne iyi olur diye düşünmüştüm , arkadaki aparatını çıkarırsın , ben görmemiştim onu eşim gördü
Goon u ben şikayet ettim. Her gün mü sızdırır ya bir de gece yarısı kalkıp zıbın değiştirdim kaç kez. Sızdırmama konusunda en iyi Prima premium care. Maşallah diyeyim de nazar değmesin üç numara kullanıyorum rahat.
Kızlar bugün ilk iş günümü geçirdim zorda olsa sabah emzirip bırakıp gittim işe kafa evde tabi çok zor çalışan bayan olmak. 1 haftalıkta olsa başlamam gerekiyodu. Bunuda başardım hem mutlu hem üzgünüm
Paroldan bir şey olmuyor hastaneye gidip damardan da aldım , normalde de kullanıyorum. Hem kadın doğum doktorum hem hastanedeki doktorlar kullanabilirsiniz dedi
Bizde de ayni sorun oldu valla icerigi temiz diye aliyordum ama ne varsa primada var.prima aktif bebek gece kupkuru tutuyo hem cok memnunum pamperstan daha degistirmem
Biz prima premium care kullaniyoruz. Benim de oglum 3. Ay olcumunde 6400du, simdi en fazla 7 olmustur belki ama 3 numara sanki kucuk gelmeye basladi. Kakalar hep tasiyor artik. 3-5 tane bezi kaldi. Elimde 4 numara var, ona gececegim artik. 9 kilodan basliyor ama baktim ogluma olacak gibi. Biz buyuk bezde daha rahat ediyoruz, hep uzerinde yazan zamandan erken buyuttum bedenini.
Kızlar bugün ilk iş günümü geçirdim zorda olsa sabah emzirip bırakıp gittim işe kafa evde tabi çok zor çalışan bayan olmak. 1 haftalıkta olsa başlamam gerekiyodu. Bunuda başardım hem mutlu hem üzgünüm
Ana olmak zor çalışan ana olmak daha zor , kim bakıyor çocuğuna senin evinde mi öyleyse çok iyi
Ben Ocak sonu işe başlıyorum ve düşündükçe çok strese giriyorum , her sabah karanlıkta kayınvalideye götürücez hem görümcemin kızını hem benimkini keşke 2-3 ay daha ben bakabilsem sırf bu duruma alışmak için haftada 2 kez kayınvalideye geçicem bende , kızımın kuzeniyle evde nasıl olacak bir düzen kurulur bende o sürece tanıklık etmiş olurum diye düşündüm. Off çok zor olacak ama sağlık olsun ne yapalım
Goon u ben şikayet ettim. Her gün mü sızdırır ya bir de gece yarısı kalkıp zıbın değiştirdim kaç kez. Sızdırmama konusunda en iyi Prima premium care. Maşallah diyeyim de nazar değmesin üç numara kullanıyorum rahat.
Grip hasta falan degilim uykusuzum yorgunum bu saat oldu agzima 2lokma koyamadim basim feci donuyo esim izin alayim dedi ama bosver desemde pilim bitmis..gülce agliyo ben agliyorm sinirlerimde bosaldi..boyle olunca o kv gorumce denen kadinlardan tiksiniyorum..ulan 1 hafta gel bari..asla aslaaa yuzunu gostermicem bu cocugun gidipte..oteki dibimdesin gel bir corba kaynat..ahh annem ! Cok yalniz kaldim ya hic iyi hissetmiyorum
Bizimki 3.ayda 7000 civarı idi.pure soft 3 numara kullanıyordum.70li bir paket daha var ama goo.n 3 numara da almıştım indirim zamanı.Kulot bez cıktı farketmemisim alırken.Deneyeyim dedim bizde sızdırma taşırma yapmadı.Hatta rahat oldu diyebilirim.Ama boyut olarak kulot oldugu icindir belki pure softtan bir tik kucuk geldi gozume.O yuzden uyanikken goo.n uykuda pure soft ile gidecegim bir sure.Ama yumuşaklık olarak pure soft daha yumuşak geldi.
Pure soft da kaka çok çok nadir taştı.Elimdeki bezler bitince muhtemelen 4 numaraya geçerim bende.