Erkeklerin elinden sorumluluğu almak gelmiyor hemen salarlar insan rahata çabuk alışıyor , benim babam biraZ öyleydi oyüzden bu işlerin kurdu oldumDoğru diyorsun canım desem ki masrafları bölüşelim, adamın eve para getirdiği yok denecek kadar az yani. Artık belli ediyorum canımın sıkıldığını, o da anlıyor.
Aslında 4 numara alıp demeyebilirsin bir süre üstten katlarsın olmazsaYa biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Soyledigim sayfalara baktin mi ordan takip et uygun bisey bulursan al bana 185 liraya geldi. Ama cok temiz kullanilmistihuggyberry, sitesinde 395 civarı.
Molfixin 4 nosunu mu? Goon alip denesem mi diyorum bir de bez degistirmek istemiyrm kararsizim yaniAslında 4 numara alıp demeyebilirsin bir süre üstten katlarsın olmazsa
Paroldan bir şey olmuyor hastaneye gidip damardan da aldım , normalde de kullanıyorum. Hem kadın doğum doktorum hem hastanedeki doktorlar kullanabilirsiniz dediCok izin aliyo isten yana sorun olsun istemiyorum ama geceleri kaldiricam emzirip o uyutsun..gucum kalmadi yani..bu hafta kac kez parol ictim bilmiyorum cocuga zarari olur mu ki
Goonu bilmiyorum ben molfix seviyorumMolfixin 4 nosunu mu? Goon alip denesem mi diyorum bir de bez degistirmek istemiyrm kararsizim yani
Çok dolduğunda önden çiş taşabiliyor bizde de okuyorYa biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Güle güle kullanÇok teşekkür ederim canım alıım ben bunu
Bakmadım ama bakarımSoyledigim sayfalara baktin mi ordan takip et uygun bisey bulursan al bana 185 liraya geldi. Ama cok temiz kullanilmisti
Goon u ben şikayet ettim. Her gün mü sızdırır ya bir de gece yarısı kalkıp zıbın değiştirdim kaç kez. Sızdırmama konusunda en iyi Prima premium care. Maşallah diyeyim de nazar değmesinMolfixin 4 nosunu mu? Goon alip denesem mi diyorum bir de bez degistirmek istemiyrm kararsizim yani
Yok ben de kullaniyorumda her gun aliyorum nerdeyse ondan zarari olur mu ki dedimParoldan bir şey olmuyor hastaneye gidip damardan da aldım , normalde de kullanıyorum. Hem kadın doğum doktorum hem hastanedeki doktorlar kullanabilirsiniz dedi
Bizde de ayni sorun oldu valla icerigi temiz diye aliyordum ama ne varsa primada var.prima aktif bebek gece kupkuru tutuyo hem cok memnunum pamperstanYa biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Biz prima premium care kullaniyoruz. Benim de oglum 3. Ay olcumunde 6400du, simdi en fazla 7 olmustur belki ama 3 numara sanki kucuk gelmeye basladi. Kakalar hep tasiyor artik. 3-5 tane bezi kaldi. Elimde 4 numara var, ona gececegim artik. 9 kilodan basliyor ama baktim ogluma olacak gibi. Biz buyuk bezde daha rahat ediyoruz, hep uzerinde yazan zamandan erken buyuttum bedenini.Ya biz de molfix pure&soft kullaniyoruz memnundum ama 2 gundur gobek kismindan tasiriyor sabah ilk degistirdigim bez. Gece hic degistirmiyrm ama altini sabah cok dolu oluyor bez erkek oldugu icin malum on islaniyor ve karnindan tasiriyor. 2 aylik paket almistik, 20 gune biter. 4 numaraya geceyim diyorum 6.5 kilo oglusum tas catlasin 6800 falan olur 3 numara bitene kadar. 4 alsam buyuk mu olur. Bir de goon alip denemek istiyorum. Goon kullananlar molfixle kiyas yapabilir misiniz
Ana olmak zor çalışan ana olmak daha zor , kim bakıyor çocuğuna senin evinde mi öyleyse çok iyiKızlar bugün ilk iş günümü geçirdim zorda olsa sabah emzirip bırakıp gittim işe kafa evde tabi çok zor çalışan bayan olmak. 1 haftalıkta olsa başlamam gerekiyodu. Bunuda başardım hem mutlu hem üzgünüm
Bence hergün de olmazYok ben de kullaniyorumda her gun aliyorum nerdeyse ondan zarari olur mu ki dedim
Biz 4'e gececegiz bu hafta. Kakalar tasmaya basladi.Goon u ben şikayet ettim. Her gün mü sızdırır ya bir de gece yarısı kalkıp zıbın değiştirdim kaç kez. Sızdırmama konusunda en iyi Prima premium care. Maşallah diyeyim de nazar değmesinüç numara kullanıyorum rahat.
Cok zor tahmin edebiliyorum. Insallah gulce bugun zorluk cikarmaz uzun uzun uyur da sen de biraz olsun dinlenebilirsin.Grip hasta falan degilim uykusuzum yorgunum bu saat oldu agzima 2lokma koyamadim basim feci donuyo esim izin alayim dedi ama bosver desemde pilim bitmis..gülce agliyo ben agliyorm sinirlerimde bosaldi..boyle olunca o kv gorumce denen kadinlardan tiksiniyorum..ulan 1 hafta gel bari..asla aslaaa yuzunu gostermicem bu cocugun gidipte..oteki dibimdesin gel bir corba kaynat..ahh annem ! Cok yalniz kaldim ya hic iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?