Hangi modeli biliyormusun
Fakirde indirimim var kredi kartımdan ötürü

Kızlar dün gece acildeydik babamızı nöbetten çağırdık resmen evde yalnızdım kızım çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu bi kere uykusundan ağlayarak uyandı ağladığı esnada altını açtım sakinleşsin diye hep yaparım. Bi baktım çişini yaparken ağlıyor sonra durdu ağlaması. Bahsetmiştim idrarında koku var diye. Neyse gittik acile doktor muayene etti normal sonra idrar tahlili verdik temiz çıktı ama doktor yine de şikayetler enfeksiyon belirtisine benziyor değil antibiyotik yazdı ateşi olursa da calpol verirsin dedi. Bi de polikliniğe götür orda kültür alıyorlar o daha net sonuç verir dedi götürmeden ilacı almadım alıp versem öyle mi götürsem yoksa kültür de aldırıp ondan sonra mı ilaç verssm?

Biz bugün 4. Ay aşısı olduk, calpol verdiğim halde kızım inanılmaz huzursuz ağlayıp duruyor yazık

Ama bu ay çok şükür kilo alımı daha iyi 640 gram almış günde bir takviye ve gece bol bol emme fayda etmiş sanırım. Üstelik çok az uyuyor ve çok hareketli ona rağmen

Belkide gelmemeleri gelmelerinden iyidir
Bizim kaynanada 3km ötede oturtuyor bebegin doğduğundan beri bir kere yemek getirdi ili aylıklen oda nohut ve kavanozda yani evde varmıs önceden onu getirmiş
Aksam saat 9.30-10dan önce gelmez uyuyan cocugu bas bas konusarak bacaklarından kollarından dürterek uyandırır cıldırtana kadar kucagında sevmeye calısır
Bikaç kere tatlı getirdi sayılı sekilde atıyorum 7adet baklava gibi ( ama 4kişiyiz herkese 2tane bile düşmez)
Cay kahve meyve vs yer icer tabağını bardagını oldugu yerde bırakır
Toplu tasıma kullanır ellerini yıka dememe ragmen yıkamadan inadına kızımı tutar sevmeye calısır

Ay bide aptal saptal konusmaları var hıckırır kalbimi durdu
Bal versek mi
Hırıltılı nefes alıyor geniz etimi var
Ne asabi bu kız kime cekmiş
Benim cocuklarım hic bişeyden korkmazdı bu herşeyden korkuyor
Benim cocuklarım söyledi bu böyle

Vs vs

Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerde antibiyotik çok mecbura kalınmadıkça kullanılmamalı ama o yüzden en iyisi kültür yaptır ona göre doktor karar verir. Hamileyken n benim idrar tahlilim kötü çıkmıştı ama kültür temiz çıkınca ilaca gerek kalmamıştı. Bi de eğer idrarı koyu ise istersen gün içinde az az su ver o da rahatlatır belki.

Allah yardımcın olsun, bebeğini bırakmak zor olmuş olmalı. İnşallaj çabucak geçer zaman, ücretsize ayrılabilirsin. Ama bence iyi bir bakıcı, anane babaneden daha iyi bakar. Bi kere sözünden çıkmaz, anane babaneler gibi kafalarına göre bi şeyler yedirmez, bütün gün oyun oynar çocuğun gelişimini destekler, anane babaneler bi yerden sonra çocukları bırakabiliyor, tv açabiliyor, çok da ilgilenmiyorlar. Onlar genelde karnı doysun uyusun yeter diyor ama iyi bir bakıcı hem yemesini uyumasını ayarlar hem de çeşitli oyunlarla çocuğa bi şeyler öğretip, daha mutlu daha aktif olmalarını sağlar. Senin de alınır mı kırılır mı diye bi derdin olmaz. Tabi iş iyi bir bakıcı bulabilmekte, hem pratik hem vicdanlı hem çocukları seven hem sabırlı hem bilgili...
Günlerin kolay ve güzel geçsin, eve gittiğinde bol sarılmalı bol öpüşmeli akşamlarınız olsun :))

Bugun aklıma geldi seni bi yoklayayım nerelerdesin diye sayfalarda buldum
Bizim buralarda kar yoktu dün
yaklaşık 10 gündür benim için zorlu günler geçiyor maalesef pek aktif olamadım. kızım ateslendi, ates gecti huysuzluğı kaldı. uyku düzeni alt üst oldu bana geceleri dar ediyor
istanbul’un yüksek kesimindeyiz çoğu zaman ilk buraya yağıyor kar zaten eridi gitti
ya ne güzeeel. lahana gibi sarın sarın çıkın ikna etmek cok zor bu konuda kış boyu 1 kez hasta olsa suçlusu ben olurum

Çok teşekkür ederim canım ben kendim için bile antibiyotik kullanmaya korkarım hiç de sevmem zaten. O yüzden bebeğe de vermeyin dedim bi de temiz çıkmışken neden boş ilaç vereyim ki demi? İdrar tahlili verirken dikkat ettim de rengi aşırı açık şeffafa yakındı benim sütüm biraz duru ama çok şekerli bundan da koku olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Yarın inşallah bi doktora götüreyim de bakalım o nasıl çıkacak

Çok geçmiş olsun. Bence antibiyotik verme, acil doktorları antibiyotikten başka bi şey bilmiyorlar. Kendi çocuk doktoruna götür, orda yapılsın tahlil, belki çişinden değildir ağlama sebebi başkadır, tahminle olacak iş değil, antibiyotik gibi ağır bi ilacı pediatrist vermeden kullanma bence

Süt izinlerini topluca kullansan ?
16saat hic bişey aslında keske aklın kalmasa calıssan maasta tammış daha ne olsun
Günde üç saat hakkım varmış süt izni, bugün öğleye kadar okuldaydım 2019 rapor hakkım gittiği için, gayet güzel bakmışlar babaannesi ve dedesi, okuldakiler de bana ilk çocuğun olduğu için bu kadar pimpiriklisin dediler. Almaya gittim uyuyor şıpa bir saat uyanmadı. Ben takla atarım normalde gündüz uyusun diye Bir ara ağlamış o kadar, ondan sonra uyumuş. Şubatta heyet raporunu zorlicam bakalım alamazsam en azından ek gıda oturana kadar ücretsiz izin alırım. Okul güzeldi arkadaşlarımı ve öğrencileri özlemişim, ama gezmeye gitmek gibiydi tabi, sürekli olsa eziyet olur Azıcık sosyalleştim işte bugün.

Olivos ve dalan zeytinyağlı kullanıyorum. Bikaç kere de greenclean bebekler için olan yumuşatıcıdan kullandım. Az koydum ama bi de hiç koymamayı deniyim yumuşatıcıyı, olabilir
Dalan inanılmaz koku bırakıyordu kullanmıyorum artık
Cift durulama yap mutlaka

Cok gecmiş olsun

Kilo alımında darısı başımıza

Ortaları yok bunların
Gecmiş olsun iyimi şimdi peki

Bizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…