sagol canım. iyi çok şükür ama uykusuna canım çok sıkılıyorOrtaları yok bunların
Gecmiş olsun iyimi şimdi peki
Evet baya uyguna geldi , İnşaatı yapan mütehayyit kv nin kuzeni aynı yerden 2+1 i 450 bin TL ye aldı , bana pahalıya sattın vadettiğin tarihte teslim etmedin 1+1 i150 ye vereceksin diye emrivaki yaptı o şekilde aldıkAy İstanbuldaysa cok cok uygun olmus hala satıs yapıyorlarmı
Ay canım çok geçmiş olsun ben olsam herşeyine baktırıp sonra ilaca başlardımKızlar dün gece acildeydik babamızı nöbetten çağırdık resmenevde yalnızdım kızım çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu bi kere uykusundan ağlayarak uyandı ağladığı esnada altını açtım sakinleşsin diye hep yaparım. Bi baktım çişini yaparken ağlıyor sonra durdu ağlaması. Bahsetmiştim idrarında koku var diye. Neyse gittik acile doktor muayene etti normal sonra idrar tahlili verdik temiz çıktı ama doktor yine de şikayetler enfeksiyon belirtisine benziyor değil antibiyotik yazdı ateşi olursa da calpol verirsin dedi. Bi de polikliniğe götür orda kültür alıyorlar o daha net sonuç verir dedi götürmeden ilacı almadım alıp versem öyle mi götürsem yoksa kültür de aldırıp ondan sonra mı ilaç verssm?
O bakıcıyı kim kaybetmişte biz bulalım canım yaAllah yardımcın olsun, bebeğini bırakmak zor olmuş olmalı. İnşallaj çabucak geçer zaman, ücretsize ayrılabilirsin. Ama bence iyi bir bakıcı, anane babaneden daha iyi bakar. Bi kere sözünden çıkmaz, anane babaneler gibi kafalarına göre bi şeyler yedirmez, bütün gün oyun oynar çocuğun gelişimini destekler, anane babaneler bi yerden sonra çocukları bırakabiliyor, tv açabiliyor, çok da ilgilenmiyorlar. Onlar genelde karnı doysun uyusun yeter diyor ama iyi bir bakıcı hem yemesini uyumasını ayarlar hem de çeşitli oyunlarla çocuğa bi şeyler öğretip, daha mutlu daha aktif olmalarını sağlar. Senin de alınır mı kırılır mı diye bi derdin olmaz. Tabi iş iyi bir bakıcı bulabilmekte, hem pratik hem vicdanlı hem çocukları seven hem sabırlı hem bilgili...
Günlerin kolay ve güzel geçsin, eve gittiğinde bol sarılmalı bol öpüşmeli akşamlarınız olsun :))
Hadi geçmiş olsun inşallah gece rahat geçerBiz bugün 4. Ay aşısı olduk, calpol verdiğim halde kızım inanılmaz huzursuz ağlayıp duruyor yazık
Ama bu ay çok şükür kilo alımı daha iyi 640 gram almışgünde bir takviye ve gece bol bol emme fayda etmiş sanırım. Üstelik çok az uyuyor ve çok hareketli ona rağmen
Oy kiyamam..canim net teshis konmadan neden antibiyotik veriyorlarki bence gotur kesinlesirse ver bu ara hepimizinki huzursuzKızlar dün gece acildeydik babamızı nöbetten çağırdık resmenevde yalnızdım kızım çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu bi kere uykusundan ağlayarak uyandı ağladığı esnada altını açtım sakinleşsin diye hep yaparım. Bi baktım çişini yaparken ağlıyor sonra durdu ağlaması. Bahsetmiştim idrarında koku var diye. Neyse gittik acile doktor muayene etti normal sonra idrar tahlili verdik temiz çıktı ama doktor yine de şikayetler enfeksiyon belirtisine benziyor değil antibiyotik yazdı ateşi olursa da calpol verirsin dedi. Bi de polikliniğe götür orda kültür alıyorlar o daha net sonuç verir dedi götürmeden ilacı almadım alıp versem öyle mi götürsem yoksa kültür de aldırıp ondan sonra mı ilaç verssm?
Senin kayınvalide adamı yorar o ne ya her lafı , her hareketi olayBelkide gelmemeleri gelmelerinden iyidir
Bizim kaynanada 3km ötede oturtuyor bebegin doğduğundan beri bir kere yemek getirdi ili aylıklen oda nohut ve kavanozda yani evde varmıs önceden onu getirmiş
Aksam saat 9.30-10dan önce gelmez uyuyan cocugu bas bas konusarak bacaklarından kollarından dürterek uyandırır cıldırtana kadar kucagında sevmeye calısır
Bikaç kere tatlı getirdi sayılı sekilde atıyorum 7adet baklava gibi ( ama 4kişiyiz herkese 2tane bile düşmez)
Cay kahve meyve vs yer icer tabağını bardagını oldugu yerde bırakır
Toplu tasıma kullanır ellerini yıka dememe ragmen yıkamadan inadına kızımı tutar sevmeye calısır
Ay bide aptal saptal konusmaları var hıckırır kalbimi durdu
Bal versek mi
Hırıltılı nefes alıyor geniz etimi var
Ne asabi bu kız kime cekmiş
Benim cocuklarım hic bişeyden korkmazdı bu herşeyden korkuyor
Benim cocuklarım söyledi bu böyle
Vs vs
Süt izni yokmu hoş olsada oda yolda geçerBizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım
O da zor yakininda ama yoklar gibi..bana cok garip geliyo insan 7 kat yabanciya yardim etmek istiyo yeri geliyo ama oglunun cocugu seninde evladin gibi gormen gerekirken bunlarda ki naasil bir ruh hali anlam veremiyorum.bizimkinin elinden her is gelir söz konusu kendi bogazlariysa börekler corekler..temizlik desen bal dök yala..yani orada zaten direk gelinlik uzerine yeetistirmisler kadinlari hepsi cok becerikli uzuldugumde o.sagliklari yerinde annemin durumu belliyken insan 1 hafta gelir de rahatlatir..ben beklemiyordum ondan herhalde ofkeliyim daha da..aramiyorum o daa aramiyo gecen esim yurtdisina gidince babam geldi yanima kadin o zaman ariyo hani babama ben ariyorum izlenimi verecek..yani ben kirginim birak gelmeyi telefon etmiyo o da trip atiyo aklinca.ogluyla arasini duzrltmistim kör olmali gormek icin ama hic gerek yokmus..torunda cocuguda lazim degil demek ki..2de bir banaa valla kimsenin cocuguna bakamam derdi banada laf geliomus demek ki..bakicilik yap diyen var sankiBelkide gelmemeleri gelmelerinden iyidir
Bizim kaynanada 3km ötede oturtuyor bebegin doğduğundan beri bir kere yemek getirdi ili aylıklen oda nohut ve kavanozda yani evde varmıs önceden onu getirmiş
Aksam saat 9.30-10dan önce gelmez uyuyan cocugu bas bas konusarak bacaklarından kollarından dürterek uyandırır cıldırtana kadar kucagında sevmeye calısır
Bikaç kere tatlı getirdi sayılı sekilde atıyorum 7adet baklava gibi ( ama 4kişiyiz herkese 2tane bile düşmez)
Cay kahve meyve vs yer icer tabağını bardagını oldugu yerde bırakır
Toplu tasıma kullanır ellerini yıka dememe ragmen yıkamadan inadına kızımı tutar sevmeye calısır
Ay bide aptal saptal konusmaları var hıckırır kalbimi durdu
Bal versek mi
Hırıltılı nefes alıyor geniz etimi var
Ne asabi bu kız kime cekmiş
Benim cocuklarım hic bişeyden korkmazdı bu herşeyden korkuyor
Benim cocuklarım söyledi bu böyle
Vs vs
Ücretsiz izin düşünüyordun , işi bırakmak daha mi mantıklı geldi , iyi ölçüp tartmak lazım çektiğin eziyete değmeyecekse bebeğine kendin bakman daha güzelBizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım
Cok sevindim kilosuna canim..insallah gecer husuzrsuzlukta bu ay hepsi birdeb dellendiBiz bugün 4. Ay aşısı olduk, calpol verdiğim halde kızım inanılmaz huzursuz ağlayıp duruyor yazık
Ama bu ay çok şükür kilo alımı daha iyi 640 gram almışgünde bir takviye ve gece bol bol emme fayda etmiş sanırım. Üstelik çok az uyuyor ve çok hareketli ona rağmen
Bende herşeyi toplamıştım, şimdi yerime bakan arkadaşım gün sayıyor döneyim diye , izne çıkamıyor ben yokken çocuğu hasta babası götürüyor fln dönmem şart bizde de maalesef ücretsiz izin yok işte , süt iznimi haftada 1 gün olarak kullanacağımSüt izni yokmu hoş olsada oda yolda geçerah ne zormuş çalışırken anne olmak. Oysa doğum iznine ayrılırken hiç bitmeyecek gibiydi masamı filan toplamıştım baya baya niye heyecan yaptıysam o kadar bitti işte.
Düzelir düzelir bu bi atak dönemi bitsin normale döner emin ol.sagol canım. iyi çok şükür ama uykusuna canım çok sıkılıyor☹ gecenin ortasında kalkıp 3 saat falan uyumuyor ben pert
Vayy süpermiş valla kv su sacma olay olmasa on numara kadınEvet baya uyguna geldi , İnşaatı yapan mütehayyit kv nin kuzeni aynı yerden 2+1 i 450 bin TL ye aldı , bana pahalıya sattın vadettiğin tarihte teslim etmedin 1+1 i150 ye vereceksin diye emrivaki yaptı o şekilde aldıkeşim arkadaşını götürdü ona 250 ye verdi mesela
Valla hiç sorma , konuşunca hallettim çak diyor bideVayy süpermiş valla kv su sacma olay olmasa on numara kadın
Birde dogumuma diplerinde dogurmama ragmen görümce sabah dus alıyor diye yetişmedilerSenin kayınvalide adamı yorar o ne ya her lafı , her hareketi olay
H honey bunch hatta dedi 2+1 alın komşu olalım bende yok canım daha neler dedim zaten kredimiz varValla hiç sorma , konuşunca hallettim çak diyor bideborç verdi peşinat için hemen bankaya gitmem lazım hatta torunuma hediyem olsun fln dedi de bende yok tabiki olmaz dedim işe dönünce öderiz bizim kadar sevindi saolsun ya
Süt izni var ama ücretsiz 6ay izin kullanacagım icin son birbucuk ay kullanabilicem sadece oda izin verirlermi bilmemSüt izni yokmu hoş olsada oda yolda geçerah ne zormuş çalışırken anne olmak. Oysa doğum iznine ayrılırken hiç bitmeyecek gibiydi masamı filan toplamıştım baya baya niye heyecan yaptıysam o kadar bitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?