Ücretsiz izin olmaması çok zor ya Allah yardımcın olsun. Ben memurum 2 yıla kadar ayrılabiliyorum ama onada gözüm kesmiyor. Benimle birlikte çalışan arkadaşta hamile ben dönmeye o gidecek tüm işler bana kalacak. işyerinde de zaten aç kurt gibi bekliyorlar gelsinde iş verelim diye bugün bir görünüp kayboldum benden umudu kessinler diye sinyalleri verdim artık. Yerime başka birini düşünsünler artık. Zaten yeterince özverili çalıştım hamileyken bunlarıda hesaba katarlar umarım

Geçmiş olsun bence önce uzman doktor baksın ona göre ne önerirse onu yaparsınız belli olmaz belki antibiyotiğe gerek yok der ya da iğne verebilir yani boş yere ilacı önceden içirme derim

Kartları acık oynamıs
Benimki torunda torun ben bakıcam der dururdu ablama bile demiş ben torun olana kadar calısıcam torun bekliyorum olsun ona bakıcam diye
Torun oldugu haberini duydu sesi solugu kesildi esim hamileyken agzını yokladı bi dogsun sonra konusuruz dedi
Simdi ben torun bakamam bakıcının yarı parasını vereyim bakıcı tutun demiş ben şok
Bizimkide öyle hem saglıklı hem becerikli pire gibi herşeye kosar evi mis gibidir ama bize değil
Bizim ev cöplük gibi kullanıyor
Gecen yoldan geldi direk ellerini tuttu kızımın sonra ay ıslak mendille sileyim dedi sildi kızımın elini o mendili aldı hop sehpaya bıraktı
Evde elli tane cöp var langur lungur odalar arası dolaşabiliyorsun gidip bi cöpe atsana
O kadar pis davranıyor
Gelmese keske sizinki gibi en azından kafam rahat olur

Yaa gerçekten çok fena , nasıl yani bu kadar ruhsuz olur insanlar çok yazık tek torunun ilk torunun birde ne var biraz yenilensen , değişsen bir işe yaramaya çalışsan Aslında bu torunlar onlara neşe olması lazım, bunu da gördük diye sevinmeleri lazım

Anneme gelen yardımcı kadına baktıracaktır
Yaklasık bir yıldır calısıyordu
Hırsız oldugu ortaya cıktı
İlk önce ufak ufak miktarlar götürmeyle basladı annem artık yaslı oldugu icin unutuyor kaybediyor harcıyor vs diyorduk en son yüklü miktar alınca ortaya cıktı
Annem hayatta öyküyü kimseye emanet edemem artık diyor
Benim maaşım kadar bize yardım yapmaya basladılar iyi bir bakıcı bulamazsam calısmayacagım

Saol canım , yani bu devirde iş bulmak tutunmak büyük mesele yoksa düşünmezdim en az 1-2 sene bakmak isterdim
Onun yerine bu 2 sene içinde üzülüp yıpranacağız ama buna da şükür , sağlıklı olsunlar da herşey halloluyor bir şekilde

Düzelir düzelir bu bi atak dönemi bitsin normale döner emin ol.
Biz en basından beri öyle oldugumuz icin alıstım artık uyusa cocuğa bişeymi oldu diye düşünücem o derece
senin maşallahın var bu konuda 5 haftalık atak mı olur yiaaa sallamasınlar 3-5 gün sürer geçer dedim 5 haftanın 5 haftası da vuracak bizi sanırım

Bu Kaynanalar catlatir adamı valla hepsi ayrı dert. bizimkide daha öncede yazmıştım gerçi doğum yaptığım zaman hastaneye geldi el gibi yarım saat durdu gitti,2 hafta annemde kaldım annemin yaşı az değil sağolsun o baktı hasta haliyle çünkü kötü geçti doğum sonrası. Evimize gelmeden biz uğradık 1 saat durduk döndük ozamandan beri daha 2 hafta önce ilk aramasini yaptı ondan önce hiç aramadı dedesi görmedi bile sözde babanne işte eşime sorsan annesi kanatsız melek ona göre sorun yok. Bende neyaptin izniniz vardı gitmedim içimden gelmedi eşim dayanamadı gitti bizi bırakıp çok ısrar etti bana gitmedim 5 gün kizlarimla kaldım bide hastalıkla uğraştık tabi ama iyikide gitmedim torun merak etmeyen insana niye gotureyim tabi şimdi benden kötüsü yoktur.

İnanmıyorum diyeceğimde artık herşey mümkün ne yazıkki , annenin güveni tamamen sarsılmıştır. El sayılıyor dışardaki insan , ele nasıl güveneceksin ki , ben kaldırıp indirirken bile canı yanmasın diye dikkatli davranıyorum , yani bakıcıya baktıracak olsam güvenilir bir referans ve tüm eve kamera döşemem gerekir yoksa içim rahat etmezdi destek olmaları iyi olmuş, zamana ve duruma göre şekil alır senin durumun hayırlısı olsun canım

Yok artık yaa
Evet iyi yapmışsın, bu ilgisizliğe birde zorla torun göstermek olmazdı , nasıl bu kadar soğuk olabiliyorlar ilginç bunlar kesin oğullarını kıskanıyor

Valla görümceme calısıyor gayet
Görümcem sevgilisiyle yasıyor yogurt yapmıs göndermiş onlara 40yas üstüler bide bizim yanımızda sizede yapayımmı diyor yok dedim sagol var evde

En iyisi doktorun görmesi hem kilosuna da baktırırsın için rahatlar. Acilde düz mantık iş yapıyorlar detaylı incelemiyorlar

Ay sorma benim eşimde arada deli gibi savunur arada gık demez
Dün savunma günüydü en sonunda sen kückken her haftasonu babanenemi giderdin cokmu düşkündü baban annesine diye sinirlerini hoplattımda kendine geldi (babanesinden nefret eder)
Hic umru değil demekki görmeleri
Belki kız cocuk diyedir bizimki cinsiyeti kesinleşene kadar belki erkektir ben erkek severim su bu diyip duruyordu belkide ondan biiey yapmak icinden gelmiyor

Yok artık yaa
Evet iyi yapmışsın, bu ilgisizliğe birde zorla torun göstermek olmazdı , nasıl bu kadar soğuk olabiliyorlar ilginç bunlar kesin oğullarını kıskanıyor

Kendimde anneme gidememiş oldum o durumada ayrıca üzüldüm ama gerçekten haketmiyolar

Neyse çok övmeyeyim aramız bozuluyor sonra H honey bunch

Ya cok tatlı benim yaşlarımda bir kadındı inanamadık ki annem sürekli basında biterdi nasıl o cekmeceleri kurcalamısta bir hafta önce konan parayı bulup almıs inanamadık
Ona bile güvenemeyeceksek kime güvenicez kafasında
Ben simdi ocak ortasına kadar yıllık iznimi kullanıyorum temmuz ortasına kadarda ücretsiz izin aldım
Bakalım haziran gibi iyi bir referansla birini bulamazsam calısamayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…