- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Bu mu sana zahmet:)Fakir Darky 1600 yaziyor ustunde. 8 yillik supurge benimki.
İyi demişsinAy sorma benim eşimde arada deli gibi savunur arada gık demez
Dün savunma günüydü en sonunda sen kückken her haftasonu babanenemi giderdin cokmu düşkündü baban annesine diye sinirlerini hoplattımda kendine geldi (babanesinden nefret eder)
Hic umru değil demekki görmeleri
Belki kız cocuk diyedir bizimki cinsiyeti kesinleşene kadar belki erkektir ben erkek severim su bu diyip duruyordu belkide ondan biiey yapmak icinden gelmiyor
HEmen bilmeyenler icin nazara karsı evde birbirinize girdiginiz günleri hatırlatıyoruz
Çok yazık gerçekten güvene ihanet etmek kimileri için çok basitYa cok tatlı benim yaşlarımda bir kadındı inanamadık ki annem sürekli basında biterdi nasıl o cekmeceleri kurcalamısta bir hafta önce konan parayı bulup almıs inanamadık
Ona bile güvenemeyeceksek kime güvenicez kafasında
Ben simdi ocak ortasına kadar yıllık iznimi kullanıyorum temmuz ortasına kadarda ücretsiz izin aldım
Bakalım haziran gibi iyi bir referansla birini bulamazsam calısamayacagım
Hemde ne birbirine girmekHEmen bilmeyenler icin nazara karsı evde birbirinize girdiginiz günleri hatırlatıyoruz
Bence de calisma. Calisma saatlerin ve bebekten ayri kaldigin saat cok fazla. Ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum. Tek maasla gecinebilecekseniz calisma. Bu gunler geri gelmiyor. Varsa bebege gelen takilari flaan kullan gerekirse ama 1 yili beraber gecirin. Sonra calisinca yerine koyarsin.Bizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım
Bol bol emzir ve emzirme sonrasi da sag mutlaka.Arkadaşlar merhaba, kasım annelerinden geliyorum göğsümde sık sık süt düğümlenmesi oluyor. Tavsiye edilen herşeyi denedim bi türlü çözülmedi bu kez çok üzülüyorum. Sizler bu sorunu nasıl çözdünüz?
Ay ne bileyim her turlu sorun demek ki iste..illaki surekli burun buruna olsak olur sıkıntılar ama ne bileyim insanlari yanlis tanimisim..buyuyecekler elbetKartları acık oynamıs
Benimki torunda torun ben bakıcam der dururdu ablama bile demiş ben torun olana kadar calısıcam torun bekliyorum olsun ona bakıcam diye
Torun oldugu haberini duydu sesi solugu kesildi esim hamileyken agzını yokladı bi dogsun sonra konusuruz dedi
Simdi ben torun bakamam bakıcının yarı parasını vereyim bakıcı tutun demiş ben şok
Bizimkide öyle hem saglıklı hem becerikli pire gibi herşeye kosar evi mis gibidir ama bize değil
Bizim ev cöplük gibi kullanıyor
Gecen yoldan geldi direk ellerini tuttu kızımın sonra ay ıslak mendille sileyim dedi sildi kızımın elini o mendili aldı hop sehpaya bıraktı
Evde elli tane cöp var langur lungur odalar arası dolaşabiliyorsun gidip bi cöpe atsana
O kadar pis davranıyor
Gelmese keske sizinki gibi en azından kafam rahat olur
Bizimki de öyle canimsagol canım. iyi çok şükür ama uykusuna canım çok sıkılıyor☹ gecenin ortasında kalkıp 3 saat falan uyumuyor ben pert
Sen anlattikca korkmaya basladim. Bizim asi Persembe gunu.Aşı olalı 6.gunumuz. Yavaş yavas azalıyor huysuzlugu. Ne biçim etkiymis yahu. Atak döneminde ayrıca ama aşıyla beraber başladı sürekli kucak istemesi. 10 gün önce etrafında 360derece dönen çocuk dönmüyor. Bıraktı dönmeyi. Şimdi yerden kafa kaldırma mücadelesi başladı. Bizimki sırttan yüzüstüne dönmeye başlamıştı. Bir müddet öyle döndü, sonra aşıdan 1 2 gün önce yüzustunden sırtüstüne dönüyordu. Aşıyla beraber dönme faslını rafa kaldırdı. Yeltenmiyor bile dönmeye. Kalkmaya çalışıyor sadecekalkamayinca da kızıyor
İyi demişsin
Benim kv de erkek istiyordu sonra şak şaka alınmadın dimi falan
Aslında erkek istemekte haklı kızlarından hayır yok oğulları akıllı hahhahbir taşla 2 kuş oldu şuan hem kv hem görümceleri gömdüm
Eşimin maaşı gecinmemize yeter ama birikim ve bi tık lüksümüzü etkilerBence de calisma. Calisma saatlerin ve bebekten ayri kaldigin saat cok fazla. Ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum. Tek maasla gecinebilecekseniz calisma. Bu gunler geri gelmiyor. Varsa bebege gelen takilari flaan kullan gerekirse ama 1 yili beraber gecirin. Sonra calisinca yerine koyarsin.
Ben cok sukur ilk cocugumu 2 yasina kadar buyittum. Sonra calistim atandim. Fakat 2. De bu mumkun durmuyor. Kredi borclarimiz olmasa ucretsiz izne ayrilacagim ama krediler var. Esimin maasi da gecinmemize yetmez. En azindan borclar olmasa ucretsiz izin almak isterdim.
Aynen yaa. Sana da kıyamam. Daha iyi misin?Cok sevindim kilosuna canim..insallah gecer husuzrsuzlukta bu ay hepsi birdeb dellendiondandir o asisan ziyade
Çok uzun saatler canım zor olur, benim en korktuğum da memeyibırakmalarıBizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım
Arkadasım iki yasında oglu var bu dediğim gibi calısıyor memeyi bırakmak olmadı ondaÇok uzun saatler canım zor olur, benim en korktuğum da memeyibırakmaları
Çok teşekkür ederimAy canım çok geçmiş olsun ben olsam herşeyine baktırıp sonra ilaca başlardım
Maşallah maşallah diyeyim önce.Ailenin destek olmasi güzel şey.Eşimin maaşı gecinmemize yeter ama birikim ve bi tık lüksümüzü etkiler
Ailem maddi destek vermeye basladı
Ama ben maddiyattan ziyade kendim icin calısmak istiyorum
İşten ücretsiz izinde aldım temmuza kadar ama tamamen cıkarsam ilerde yasım itibariyle yeni iş bulmam imkansıza yakın olur anca kendi işimi kurarsam calısabilirim
Aynen öyle acilde bişey anlamıyorlar gerçektenOy kiyamam..canim net teshis konmadan neden antibiyotik veriyorlarki bence gotur kesinlesirse ver bu ara hepimizinki huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?