İyi demişsin
Benim kv de erkek istiyordu sonra şak şaka alınmadın dimi falan
Aslında erkek istemekte haklı kızlarından hayır yok oğulları akıllı hahhah bir taşla 2 kuş oldu şuan hem kv hem görümceleri gömdüm

Çok yazık gerçekten güvene ihanet etmek kimileri için çok basit
İnşallah gönlüne göre olur , Öykücük en azından hazirana kadar annesiyle ne güzel

Aşı olalı 6.gunumuz. Yavaş yavas azalıyor huysuzlugu. Ne biçim etkiymis yahu. Atak döneminde ayrıca ama aşıyla beraber başladı sürekli kucak istemesi. 10 gün önce etrafında 360derece dönen çocuk dönmüyor. Bıraktı dönmeyi. Şimdi yerden kafa kaldırma mücadelesi başladı. Bizimki sırttan yüzüstüne dönmeye başlamıştı. Bir müddet öyle döndü, sonra aşıdan 1 2 gün önce yüzustunden sırtüstüne dönüyordu. Aşıyla beraber dönme faslını rafa kaldırdı. Yeltenmiyor bile dönmeye. Kalkmaya çalışıyor sadece kalkamayinca da kızıyor

Bizim haftada bir gün izin veriyorlar
Diğer gün nler 9-6 calısıyorsun
İstanbul malum sabah 7de servise binip aksam 7.30da inmem gerekiyor
Büyük ihtimal calısmayacagım
Bence de calisma. Calisma saatlerin ve bebekten ayri kaldigin saat cok fazla. Ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum. Tek maasla gecinebilecekseniz calisma. Bu gunler geri gelmiyor. Varsa bebege gelen takilari flaan kullan gerekirse ama 1 yili beraber gecirin. Sonra calisinca yerine koyarsin.
Ben cok sukur ilk cocugumu 2 yasina kadar buyittum. Sonra calistim atandim. Fakat 2. De bu mumkun durmuyor. Kredi borclarimiz olmasa ucretsiz izne ayrilacagim ama krediler var. Esimin maasi da gecinmemize yetmez. En azindan borclar olmasa ucretsiz izin almak isterdim.

Bol bol emzir ve emzirme sonrasi da sag mutlaka.

Ay ne bileyim her turlu sorun demek ki iste..illaki surekli burun buruna olsak olur sıkıntılar ama ne bileyim insanlari yanlis tanimisim..buyuyecekler elbet

Sen anlattikca korkmaya basladim. Bizim asi Persembe gunu. Bizimki bir suredir hep kucak istiyor, asidan sonra ne olur artik kimbilir.

Eşimin maaşı gecinmemize yeter ama birikim ve bi tık lüksümüzü etkiler
Ailem maddi destek vermeye basladı
Ama ben maddiyattan ziyade kendim icin calısmak istiyorum
İşten ücretsiz izinde aldım temmuza kadar ama tamamen cıkarsam ilerde yasım itibariyle yeni iş bulmam imkansıza yakın olur anca kendi işimi kurarsam calısabilirim

Maşallah maşallah diyeyim önce.Ailenin destek olmasi güzel şey.
Benim büyük çocuğa 1 yaşında ise başladım eşim ile dönüşümlü baktık.Sonra hamile kaldım ikinciye.Ikincinin izninde 1.cide braz daha büyümüş oldu.Kizim 9 aylık iken oturup kalktığımız arkadaşım baktı oğlumu yaşı 3 e yakın diye kreşe verdim(bu arada kreş meselesine sonra deginirim) oğlum çok kötü hastalaninca kreşten alıp onu da arkadaşımıza verdim.benim okul yarim gundu. Sabah bırakıp öğlen alıyorduk.
Sonra tayin istedik kv ye 20 km yakın bir köye.Kv bakarım dedi önce sonra kaynima kız bulma telaşına düştü annemi zorla çağırdım ücret karşılığında baktı 1 ay.Sonra bir iki bakıcı ile görüştüm içime sinmedi.2 yıl hafta içi köyde kv ile kalıp esimle gidiş geliş yaptık haftasonu evimize geldik.Sonra çocuklar anaokuluna başladı rahatladık.
Hayatta her zaman herşey dört dörtlük olmuyor bir taraf iyi iken diger tarafta pürüzler çıkabiliyor.ne güzel ailen destekçi ve her daim arkanda boş ver hiç takma kvni

Oy kiyamam..canim net teshis konmadan neden antibiyotik veriyorlarki bence gotur kesinlesirse ver bu ara hepimizinki huzursuz
Aynen öyle acilde bişey anlamıyorlar gerçekten tahlil temiz çıkmasına rağmen antibiyotik yazdı kullanmak istemedim ben de inşallah kültürde de sıkıntı çıkmaz da hiç gerek kalmaz ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…