Zaten iki taraf aynı anda iyi olmuyor kesinlikle
Sizde cok caba vermişsiniz
Ben yasım itibariyle işten cıkarsam yeni iş bulamam geri döndügümde cunku ikini cocukta düşünüyoruz iki yıl sonra :/ onuda büyüt dön derken 40 olurum
Bakıcı mayıs Haziran gibi arasturıcaz kısmet belki içimize sinen buluruzda gönlüm rahat eder

Kızlar çok ciddi bir uyuz salgını varmış arkadaşım dün çocuğunu aşı için sağlık ocağına götürmüş hemşire uyarmış çok dikkat edin diye
Sadece bebege değil kendimize esimize eve girene cıkanada dikkat etmek lazım asırı bulasıcıymış ve 2-4hafta konaklama süresi varmış

Hangi ay başlamayı düşünüyorsun? Ben en azından bir 7 aylık olsun isterdim. Ailemin durumu iyi demiştin. Ben tam tersi hep onlara yardım ettiğim için borçtan kurtulup birikim yapamadım.

Arkadasım iki yasında oglu var bu dediğim gibi calısıyor memeyi bırakmak olmadı onda
Cok kolay değil bence bırakmaları öyle düşünme kokunu bile özlüyorlar
Benim öğretmen arkadaşımın çocuğu 5 aylık bırakmış diş çıkarma döneminde. İş yerinde sağmak lazım, benim göğsüm doldu eve gelene kadar hafif acımaya başladı yarım günde. Bizimki bir yapıştı kana kana emdi

Sadece bebege değil kendimize esimize eve girene cıkanada dikkat etmek lazım asırı bulasıcıymış ve 2-4hafta konaklama süresi varmış
Evet aldığınız kıyafetleri de yıkayıp ütülemeden giymeyin diyolar ben zaten bu konuda pimpirikli olduğum için hep öyle yapıyorum ama asıl endişelendiren eşim sınıf öğretmeni onun çok dikkat etmesi gerekiyo

Bizi de bugün fena vurdu aşı. Sürekli ağlama modunda, sürekli kucak istiyor calpol vermiştim etki etmedi gibi 2 ay olmuştu açalı, gittik yeni şişe aldık şimdi onu verdik biraz sakinledi gibi.

Bizi de bugün fena vurdu aşı. Sürekli ağlama modunda, sürekli kucak istiyor calpol vermiştim etki etmedi gibi 2 ay olmuştu açalı, gittik yeni şişe aldık şimdi onu verdik biraz sakinledi gibi.

Okadar huzursuz ediyor mu 4. Aşısı bende korktum şimdi, inşallah yarına birşeyi kalmaz kuzunun.bizimde bugundu asi günümüz tam iyilesemedigi için goturmedim buara gece çok istahsiz merakda ediyorum kilosuni

E Elwing6 zeka kartlarımız geldi nihayet ve kızım çok sevdi. Aşı huysuzluğuna rağmen bayağa ilgisini çekti tavsiyen için teşekkürler
Cok sevindim bizi artik hicbir sey kesmiyo hicbir seyle ilgisini cekemiyorm zil aldirdim kurdelelere baglicm ona bakti aksam baya

4 aylık oldu mu, bizimki 1 hafta sonra 4 aylık olacak inşallah. 3 numara 6-10 kg arası değil miydi kaç kilo sizin bebeğiniz?
Yarin 4 aylik olacak. 3. Ay olcumunde 6400'du. 4 numara 9 kilodan basliyor ama elimdekine baktim, olur bizimkine. 3'e de zaten kilosu 6 olmadan baslamistik. Buyuk beden bez daha rahat oluyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…