Aşı yerleri ağrıdı sanırım bugün. Yeni şişe calpol verdik o iyi geldi. Bizim bu ay nispeten iyi kilo almış ama hala zayıfız5500 olmuş kilosu boyu 65 cm
3. Ayda 1. Dozunu olduk 5. Ayda 2. Yapılcak demişlerdi bize. İlk dozdan sonra egzama çıktı 2. Yaptırmayın diyor şimdide bir başka doktor madem böyle bir tehlike vardı neden önceden uyarmıyorlar kolunda hafif kızarıklık vardı yapılırken ve doktorda bunu görmesine rağmen yaptıEvet kizlar 2.dozuda olacakmiyiz 4aylik kontrolde
Kilosuna göre boyu bence çok iyi sizinkinin zayıf olma sebebide bu benceAşı yerleri ağrıdı sanırım bugün. Yeni şişe calpol verdik o iyi geldi. Bizim bu ay nispeten iyi kilo almış ama hala zayıfız5500 olmuş kilosu boyu 65 cm
Benimki de erkek cocuk seviyor ama sadece kendi erkek cocugunu.Kizimda uzulmustu cinsiyetini öğrenince. Oglumda sofradan kalkip oynadi gobek atti resmen. Ama dogumda hastanelik olmaktan da geri kalmadi. Oglanin sunnetinde bile hastanedeydi. Sunnet olacagi gun taburcu oldu.Ay sorma benim eşimde arada deli gibi savunur arada gık demez
Dün savunma günüydü en sonunda sen kückken her haftasonu babanenemi giderdin cokmu düşkündü baban annesine diye sinirlerini hoplattımda kendine geldi (babanesinden nefret eder)
Hic umru değil demekki görmeleri
Belki kız cocuk diyedir bizimki cinsiyeti kesinleşene kadar belki erkektir ben erkek severim su bu diyip duruyordu belkide ondan biiey yapmak icinden gelmiyor
Ay bizim o da varYok o diğer ay. Allahtan diğer ay
Evet canim bu. Benimki ilk cikanlardan.
3.ay yaptirdik biz yaBiz olacagiz. 2-4-6 bizim plan. Ama 3-5-7 yaptiranlar da var. O yuzden sordum. Siz ilk dozu 2. Ay mi 3. Ay mi yaptirdiniz?
Sağol canım gayet açıklayıcı olduBankaların altın günü oluyor hangi banka düşünüyorsan ara sor sana yakın olan şubeye altın gününde götürürsün altını eksperleri hesaplıyor gram olarak altın hesabına yatırıyor tekrar bozmak istediğinde o günkü kurdan altınını istediğin gramını bozabilirsin yani fiili olarak verirsin nakit olarak alırsın daha sonra banka hesabından gram olarak parayla altın alıp atabilirsin hesanina
Inşallah açıklayıcı olmuştur
Dus aldim yarim saat iyi geldiSanırım aşı yerleri ağrıdı bi de evdeki calpolü etki etmedi sanırım, yeni şişe alıp verdik o iyi geldi. Calpol verdiğimiz için ateş çıkmaz herhalde, şimdilik yok. Eşinden rica et birazcık uyu iyi gelecektir. 1 saat bile uyusan yete
O zaman 5. Ay yapacaksiniz. Bizimki bu ay, keske biz de bekleseymisiz. Hepsi fazla olacak sanki.3.ay yaptirdik biz ya
Evet rotadan sonra alerjik durumlarda olabiliyormus3. Ayda 1. Dozunu olduk 5. Ayda 2. Yapılcak demişlerdi bize. İlk dozdan sonra egzama çıktı 2. Yaptırmayın diyor şimdide bir başka doktor madem böyle bir tehlike vardı neden önceden uyarmıyorlar kolunda hafif kızarıklık vardı yapılırken ve doktorda bunu görmesine rağmen yaptı
Bir sey olmaz insallah guzel dusunO zaman 5. Ay yapacaksiniz. Bizimki bu ay, keske biz de bekleseymisiz. Hepsi fazla olacak sanki.
Canim biz de olduk asimizi 19 aralikta ama com sukur ates vs olmadi. Yani kolay atlattik. Bizimkinin de ilk yapilan verem asisinin yeri iltihaplandi. Kabuk olup soyuluyor ama ici sari iltihap. Ebe, boyle olmasini bekliyoruz zaten dedi.Sen anlattikca korkmaya basladim. Bizim asi Persembe gunu.Bizimki bir suredir hep kucak istiyor, asidan sonra ne olur artik kimbilir.
Çok geçmiş olsun yaaSelam annişler bbiz ventolin kullanmaya başladık malesef 8 saatte bir verecem 2 doz da bile HIRILTI azaldı bide antibiyotik başladık malesef sağ ciğer ötğyo dedi Dr 2 gün sonra tekrar göreyim dedi sua edin çabucak iyileşsin kuzum
Bu arada 3. Ay kontrolu de 5900 Dü sağlık ocağında bugğn tarttı Dr 6200 çıktı 300 gr mı almış yani 6 sı da sağlık ocağına 4. Ay kontrolu var bakalım orda kaç çıkacak iştahı az zaten 2 gündür çok moralim bozuk kan da aldılar bugün o ağladı ben ağladım yetmedi wc ye girip hüngür hüngür ağladım Allahım Bi an önce şifasını versin hata olmasın kuzularımız
2. Ay asisi kolay gecmisti. Bunda verem olmayacak en azindan. Kolayca atlatirlar insallah.Bir sey olmaz insallah guzel dusunben de kesin atesi cikar gozuyle baktim cok sukur suana kadar hic yasamadik..bakalm 4.ay asisinda ne olacak
Biz de iki tane daha koca bebek var mecburen onları eğlendirwceğiz. Ağaç süsledik 10 gün oluyor. İğne yapraklı iki metrelik yeni bir ağaç aldık. Yeni süsler. Yarın camlara led ışık takarız.Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
Cok gecmis olsun canim. Iyilesir insallah bir an once.Selam annişler bbiz ventolin kullanmaya başladık malesef 8 saatte bir verecem 2 doz da bile HIRILTI azaldı bide antibiyotik başladık malesef sağ ciğer ötğyo dedi Dr 2 gün sonra tekrar göreyim dedi sua edin çabucak iyileşsin kuzum
Bu arada 3. Ay kontrolu de 5900 Dü sağlık ocağında bugğn tarttı Dr 6200 çıktı 300 gr mı almış yani 6 sı da sağlık ocağına 4. Ay kontrolu var bakalım orda kaç çıkacak iştahı az zaten 2 gündür çok moralim bozuk kan da aldılar bugün o ağladı ben ağladım yetmedi wc ye girip hüngür hüngür ağladım Allahım Bi an önce şifasını versin hata olmasın kuzularımız
Her yilki gibi ailemle gecirecegiz. Bu yil ablamlarda toplaniyoruz. Her yil birimizde toplaniyoruz. Ben bizde olmayi isterdim aslinda, bebegim evde daha rahat olur, uyur diye. Disarida zorlaniyor uyku konusunda. Bi de kalabalik ortam, cok huzursuz olmasindan korkuyorum.Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?