Aşı yerleri ağrıdı sanırım bugün. Yeni şişe calpol verdik o iyi geldi. Bizim bu ay nispeten iyi kilo almış ama hala zayıfız 5500 olmuş kilosu boyu 65 cm

Bizde o civardayiz canım 5500_5600 cikiyo evdeki tartıda geçen ay tutmuştu. Boyunuz iyi maşallah inşallah ek gıdayla toparlananlardan oluruz bizde

Evet kizlar 2.dozuda olacakmiyiz 4aylik kontrolde
3. Ayda 1. Dozunu olduk 5. Ayda 2. Yapılcak demişlerdi bize. İlk dozdan sonra egzama çıktı 2. Yaptırmayın diyor şimdide bir başka doktor madem böyle bir tehlike vardı neden önceden uyarmıyorlar kolunda hafif kızarıklık vardı yapılırken ve doktorda bunu görmesine rağmen yaptı

Benimki de erkek cocuk seviyor ama sadece kendi erkek cocugunu.Kizimda uzulmustu cinsiyetini öğrenince. Oglumda sofradan kalkip oynadi gobek atti resmen. Ama dogumda hastanelik olmaktan da geri kalmadi. Oglanin sunnetinde bile hastanedeydi. Sunnet olacagi gun taburcu oldu.

En guzeli yokmus gibi davranmak. Artik acimiyorim bile. Onceden uzulurdum yazik kadina diye ama uzulmuyorum. Herkes ektigini bicer. Uzuldugum tek nokta vicdan duygumu baltalamis olmasi.
Esine guzel yerden girmissin. Babanne olayini cok tuttum.

Kızlar iyi akşamlar. Benim kızın uyku düzeni hala geri gelmedi. Gündüz bakıcıda 10 dakikadan fazla durmuyor. Çığlık çığlığa sürekli. 3 şubatta işe başlamayı düşünüyordum. Şimdi karalar bağladım. Sabah 9.40’tan 12’ye kadar çalışacağım. 4.150 tl maaş alacağım. Evim okulun karşısında. 2,5 saatliğine bıraksam bakıcı idare edebilir mi acaba? Zaten sabah saatlerinde uzun bir uykusu var. Ah aaaah karar veremiyorum bir türlü.

Sağol canım gayet açıklayıcı oldu

Dus aldim yarim saat iyi geldi evet bende attim evdeki calpolu burfa yazilmisti 1ay diye

Evet rotadan sonra alerjik durumlarda olabiliyormus

Sen anlattikca korkmaya basladim. Bizim asi Persembe gunu. Bizimki bir suredir hep kucak istiyor, asidan sonra ne olur artik kimbilir.
Canim biz de olduk asimizi 19 aralikta ama com sukur ates vs olmadi. Yani kolay atlattik. Bizimkinin de ilk yapilan verem asisinin yeri iltihaplandi. Kabuk olup soyuluyor ama ici sari iltihap. Ebe, boyle olmasini bekliyoruz zaten dedi.

Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibi amaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz

Çok geçmiş olsun yaa

Biz de iki tane daha koca bebek var mecburen onları eğlendirwceğiz. Ağaç süsledik 10 gün oluyor. İğne yapraklı iki metrelik yeni bir ağaç aldık. Yeni süsler. Yarın camlara led ışık takarız.

Bugünden kabak tatlısı ve tiramisu yaptım. Yarın da fırında tavuk, çorba salata yaparım.

Kızlara kostüm almıştık. Her ikisinin de okullarında yarın parti var. Birisine malefiz kostümü, diğerine Monster high. Onları giyer 2-3 saat dans ederler akşam. Valla çocuklar eğlenecek biz yorulacağız anlayacağın. Şimdilik böyle olmak zorunda. İnşallah güzel bir akşam geçirirsiniz. Kızlarımız aynı gün doğmuştu yanılmıyorsam 2 eylül değil mi??

Cok gecmis olsun canim. Iyilesir insallah bir an once.

Her yilki gibi ailemle gecirecegiz. Bu yil ablamlarda toplaniyoruz. Her yil birimizde toplaniyoruz. Ben bizde olmayi isterdim aslinda, bebegim evde daha rahat olur, uyur diye. Disarida zorlaniyor uyku konusunda. Bi de kalabalik ortam, cok huzursuz olmasindan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…