Valla biz de hala kanka esigini asamadik ama zamanla duzelir merak etme.

Ne guzel heh sen miydin o ya pekmutluyu hatirliyorumda biri daha vardi diyordum..bende aldim kostum kizima ilk yilbasimiz ama ne bileyim aklim annemde o hastayken ne yaşasam yarim gibi hevesim kalmadi hicbir seye sanki bir yandan benimde ailem var diyorum bilmiyorum zor bir zaman dilimindeyim..bazen goruntulu ariyorlar disardaysam annem gorsun istemiyorum sanki o hastada ben geziyormusum gibi..ne bileyim..yasam enerjim cekildi sanki esimede yansiyor haliyle..istemedigim bir boyuta tasiniyor evliligimiz

Malesef bizim hiç planımız yok eşimin evde olup olmayacağı bile belli değil o yüzden hiç bişey düşünmedik bari yeni yıla beraber girsek diyorum ama artık bahtımıza ne çıkarsa ne güzel üç kişi olduk ilk yeniyıl olacak çocuğumuzla ama işte şartlar inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu bi şekilde gireriz yeniyıla

Evin okulun karsisindaysa basla bence. Benimki farkli bir ilcede. Gorevlendirme icin gec kaldim sanirim. Cikmayacagi da kesin gibi bir sey ama ne yapalim. Okulum yasadigim sehir merkezinde olsa ben baslamayi dusunuyorum ama degil bakim ne yapacagiz.

Ne guzel..tadini cikartin en guzel zamanlarimizmis o günler kalabalik şen şakrak herkes saglikli mutlu..simdi 3 kisiyiz sadece

En onemlisi o saglik olsun..bir sey getirmesini beklemiyorum götürmesin yeter diyorum...

Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim susle
En onemlisi o saglik olsun..bir sey getirmesini beklemiyorum götürmesin yeter diyorum...
Sen çok pozitif birisin burdan tanıdığım kadarıyla... Lütfen kendini böyle salıverme çok zor günler atlattın ve daha da iyisi olacak inşallah ailen için kendin için ben inanıyorum gerçekten çok güzel günlerin olacak yeter ki sen hayat enerjini kaybetme

Bence eder hemde evin karşıda diyorsun birşey oldumu hemen müdahele etme şansın olur hem senin içinde değişiklik olur nefes alırsın çünkü 2,5 saat çok kısa bir zaman

Bence eder hemde evin karşıda diyorsun birşey oldumu hemen müdahele etme şansın olur hem senin içinde değişiklik olur nefes alırsın çünkü 2,5 saat çok kısa bir zaman
Ya aynen tam dediğin gibi. Bunu yazarken bile tuhaf hissediyorum ama o 2,5 saat ilaç gibi gelecek bana. Lisede çalışıyorum. Gençlerle birlikte olmak ruhuma iyi geliyor. Hem öğretmenler odasında iki sohbet bir fincan kahve azıcık kendime getirir beni. Yoksa aldığım para büyük kızımın masraflarını ancak karşılıyor. Onu da eşimin maaşıyla halledebiliriz.

Ya ben bugün işe giderken evet erkenden kalktım önce giyindim makyaj en son kızı emzirip anneme koydum öğlene kadarda işteydim. Sanki ilk kez sokağa çıkıyomuş gibi tedirgindim ama giyinmek, makyaj, değişik ortam, bi kahve, 2 sohbet gerçekten çok iyi geldi 3 saatlik uykuya rağmen evde olsam ordan oraya mayışcaktım. Bakan kimseye güveniyosan çok iyi fırsat bence senin için malesef şuan ben izne zorlayacağım artık

Bakıcımız beş yıldır bizimle. Aileden biri gibi. İhtiyaç olmadığı halde iki senedir yanımızda tutuyorduk. O da okulun çaprazında oturuyor zaten. Benim ev gelmesi yürüyerek iki dakika. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadı, gelemiyorum demedi. Paramın altınımın yerini bilir. Eve birisi gelecek olsa kapısını kilitler. Öyle güvenilir bir kadın.

Annemlerle farklı ilçelerde yaşıyoruz. Babama düşkündür. Arada gelse dönmek için gün sayar. Kayınvalidemle 5 senedir hiç görüşmüyorum. Görüşsem de çocuk için evime almam yani. Demem o ki bakıcı benim için en güzeli. Annem de olsa kimsenin nazını çekemem.

Çok şanslısın ne güzel hiç durma o zaman valla terapi gibi değişiklik olur sanada

Kızlar meme reddi yasayaniniz varmiydi Bugün resmen yaşadım inşallah devamı gelmez. 4 5 dakka anca emiyor sonra resmen beni itiyor kendini geri atıyor gaz sancisida değil çok az duruyor mememde yada hiç istemiyor. Tecrubeliniz var mı aranızda çok kötü bir durummus ya

Seninki başlangıç olabilir inşallah devamı olmazda
Meme reddinde memeyi görüp yaklaştığı an ağlamaya başlıyor kesinlikle emmiyor kötü bir durum gereçten , ısrarcı olma. Konuşarak 1 kez daha teklif ediyorum istemezsen emme de , rahat ol. Ayağa kalkıp şarkıyla ninniye , yaylanarak yürüyerek ve dansederem emzir bir süre sonra normale dönüyor ama uzun uzun emme olayı yok bizde artık

Resmen zipliyorum artık noluyor ya diye şaşırıyor mememe öyle yapışıyor ama bir kaç kere çekiyor sanki cimcik atmış gibi bağırarak ittiriyor ya. Ayakta emziriyorum zaten yarın ninni ile denicem bakayım

4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…