- 8 Kasım 2018
- 5.960
- 14.744
- 248
Valla biz de hala kanka esigini asamadikKizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
Ne guzelBiz de iki tane daha koca bebek var mecburen onları eğlendirwceğiz. Ağaç süsledik 10 gün oluyor. İğne yapraklı iki metrelik yeni bir ağaç aldık. Yeni süsler. Yarın camlara led ışık takarız.
Bugünden kabak tatlısı ve tiramisu yaptım. Yarın da fırında tavuk, çorba salata yaparım.
Kızlara kostüm almıştık. Her ikisinin de okullarında yarın parti var. Birisine malefiz kostümü, diğerine Monster high. Onları giyer 2-3 saat dans ederler akşam. Valla çocuklar eğlenecek biz yorulacağız anlayacağın. Şimdilik böyle olmak zorunda. İnşallah güzel bir akşam geçirirsiniz. Kızlarımız aynı gün doğmuştu yanılmıyorsam 2 eylül değil mi??
Malesef bizim hiç planımız yok eşimin evde olup olmayacağı bile belli değil o yüzden hiç bişey düşünmedikKizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
Evin okulun karsisindaysa basla bence. Benimki farkli bir ilcede. Gorevlendirme icin gec kaldim sanirim. Cikmayacagi da kesin gibi bir sey ama ne yapalim. Okulum yasadigim sehir merkezinde olsa ben baslamayi dusunuyorum ama degil bakim ne yapacagiz.Kızlar iyi akşamlar. Benim kızın uyku düzeni hala geri gelmedi. Gündüz bakıcıda 10 dakikadan fazla durmuyor. Çığlık çığlığa sürekli. 3 şubatta işe başlamayı düşünüyordum. Şimdi karalar bağladım. Sabah 9.40’tan 12’ye kadar çalışacağım. 4.150 tl maaş alacağım. Evim okulun karşısında. 2,5 saatliğine bıraksam bakıcı idare edebilir mi acaba? Zaten sabah saatlerinde uzun bir uykusu var. Ah aaaah karar veremiyorum bir türlü.
Ne guzel..tadini cikartinHer yilki gibi ailemle gecirecegiz. Bu yil ablamlarda toplaniyoruz. Her yil birimizde toplaniyoruz. Ben bizde olmayi isterdim aslinda, bebegim evde daha rahat olur, uyur diye. Disarida zorlaniyor uyku konusunda. Bi de kalabalik ortam, cok huzursuz olmasindan korkuyorum.
En onemlisi o saglik olsun..bir sey getirmesini beklemiyorum götürmesin yeter diyorum...Malesef bizim hiç planımız yok eşimin evde olup olmayacağı bile belli değil o yüzden hiç bişey düşünmedikbari yeni yıla beraber girsek diyorum ama artık bahtımıza ne çıkarsa ne güzel üç kişi olduk ilk yeniyıl olacak çocuğumuzla ama işte şartlar inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu bi şekilde gireriz yeniyıla
Ben de 2 gun once yaptim ondan6 posta çamaşır katladım.
Benimkilerde yigili duruyor gulcenin odasi hala camasir odasi gibi askiya asiyorum ordan aliyorim yada yigiyorum vakit nerdeeee6 posta çamaşır katladım.
Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim susle
Sen çok pozitif birisin burdan tanıdığım kadarıyla... Lütfen kendini böyle salıvermeEn onemlisi o saglik olsun..bir sey getirmesini beklemiyorum götürmesin yeter diyorum...
Bence eder hemde evin karşıda diyorsun birşey oldumu hemen müdahele etme şansın olur hem senin içinde değişiklik olur nefes alırsın çünkü 2,5 saat çok kısa bir zamanKızlar iyi akşamlar. Benim kızın uyku düzeni hala geri gelmedi. Gündüz bakıcıda 10 dakikadan fazla durmuyor. Çığlık çığlığa sürekli. 3 şubatta işe başlamayı düşünüyordum. Şimdi karalar bağladım. Sabah 9.40’tan 12’ye kadar çalışacağım. 4.150 tl maaş alacağım. Evim okulun karşısında. 2,5 saatliğine bıraksam bakıcı idare edebilir mi acaba? Zaten sabah saatlerinde uzun bir uykusu var. Ah aaaah karar veremiyorum bir türlü.
Ya aynen tam dediğin gibi. Bunu yazarken bile tuhaf hissediyorum ama o 2,5 saat ilaç gibi gelecek bana. Lisede çalışıyorum. Gençlerle birlikte olmak ruhuma iyi geliyor. Hem öğretmenler odasında iki sohbet bir fincan kahve azıcık kendime getirir beni. Yoksa aldığım para büyük kızımın masraflarını ancak karşılıyor. Onu da eşimin maaşıyla halledebiliriz.Bence eder hemde evin karşıda diyorsun birşey oldumu hemen müdahele etme şansın olur hem senin içinde değişiklik olur nefes alırsın çünkü 2,5 saat çok kısa bir zaman
Ya ben bugün işe giderken evet erkenden kalktım önce giyindim makyaj en son kızı emzirip anneme koydum öğlene kadarda işteydim. Sanki ilk kez sokağa çıkıyomuş gibi tedirgindim ama giyinmek, makyaj, değişik ortam, bi kahve, 2 sohbet gerçekten çok iyi geldi 3 saatlik uykuya rağmen evde olsam ordan oraya mayışcaktım. Bakan kimseye güveniyosan çok iyi fırsat bence senin içinYa aynen tam dediğin gibi. Bunu yazarken bile tuhaf hissediyorum ama o 2,5 saat ilaç gibi gelecek bana. Lisede çalışıyorum. Gençlerle birlikte olmak ruhuma iyi geliyor. Hem öğretmenler odasında iki sohbet bir fincan kahve azıcık kendime getirir beni. Yoksa aldığım para büyük kızımın masraflarını ancak karşılıyor. Onu da eşimin maaşıyla halledebiliriz.
Bakıcımız beş yıldır bizimle. Aileden biri gibi. İhtiyaç olmadığı halde iki senedir yanımızda tutuyorduk. O da okulun çaprazında oturuyor zaten. Benim ev gelmesi yürüyerek iki dakika. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadı, gelemiyorum demedi. Paramın altınımın yerini bilir. Eve birisi gelecek olsa kapısını kilitler. Öyle güvenilir bir kadın.Ya ben bugün işe giderken evet erkenden kalktım önce giyindim makyaj en son kızı emzirip anneme koydum öğlene kadarda işteydim. Sanki ilk kez sokağa çıkıyomuş gibi tedirgindim ama giyinmek, makyaj, değişik ortam, bi kahve, 2 sohbet gerçekten çok iyi geldi 3 saatlik uykuya rağmen evde olsam ordan oraya mayışcaktım. Bakan kimseye güveniyosan çok iyi fırsat bence senin içinmalesef şuan ben izne zorlayacağım artık
Çok şanslısın ne güzel hiç durma o zaman valla terapi gibi değişiklik olur sanadaBakıcımız beş yıldır bizimle. Aileden biri gibi. İhtiyaç olmadığı halde iki senedir yanımızda tutuyorduk. O da okulun çaprazında oturuyor zaten. Benim ev gelmesi yürüyerek iki dakika. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadı, gelemiyorum demedi. Paramın altınımın yerini bilir. Eve birisi gelecek olsa kapısını kilitler. Öyle güvenilir bir kadın.
Annemlerle farklı ilçelerde yaşıyoruz. Babama düşkündür. Arada gelse dönmek için gün sayar. Kayınvalidemle 5 senedir hiç görüşmüyorum. Görüşsem de çocuk için evime almam yani. Demem o ki bakıcı benim için en güzeli. Annem de olsa kimsenin nazını çekemem.
Uyuz insan kendini belli ediyor zatenEve girene nasil dikkat edicez, sen uyuz musun diye de sorulmaz ki
Seninki başlangıç olabilir inşallah devamı olmazdaKızlar meme reddi yasayaniniz varmiydi Bugün resmen yaşadım inşallah devamı gelmez. 4 5 dakka anca emiyor sonra resmen beni itiyor kendini geri atıyor gaz sancisida değil çok az duruyor mememde yada hiç istemiyor. Tecrubeliniz var mı aranızda çok kötü bir durummus ya
Resmen zipliyorum artık noluyor ya diye şaşırıyor mememe öyle yapışıyor ama bir kaç kere çekiyor sanki cimcik atmış gibi bağırarak ittiriyor ya. Ayakta emziriyorum zaten yarın ninni ile denicem bakayımSeninki başlangıç olabilir inşallah devamı olmazda
Meme reddinde memeyi görüp yaklaştığı an ağlamaya başlıyor kesinlikle emmiyor kötü bir durum gereçten , ısrarcı olma. Konuşarak 1 kez daha teklif ediyorum istemezsen emme de , rahat ol. Ayağa kalkıp şarkıyla ninniye , yaylanarak yürüyerek ve dansederem emzir bir süre sonra normale dönüyorama uzun uzun emme olayı yok bizde artık
4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...Kızlar meme reddi yasayaniniz varmiydi Bugün resmen yaşadım inşallah devamı gelmez. 4 5 dakka anca emiyor sonra resmen beni itiyor kendini geri atıyor gaz sancisida değil çok az duruyor mememde yada hiç istemiyor. Tecrubeliniz var mı aranızda çok kötü bir durummus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?