Bizde de aynısı var 3-4 gündür baktım almıyo fazla zorlatmıtorum çünkü ağlamaktan katılıyor alıyorum dizime sallıyorum hafif uykuya geçer gibi olunca veriyorum o zaman uyku sersemiyken emiyor uykuya devam ediyor veya uyandı diyelim o arada hafif ağlamaya başladı göğsümün üzerine sevdiği çıngırak veya oyuncağı koyuyorum onu izlerken farkında olmadan emiyor.Resmen zipliyorum artık noluyor ya diye şaşırıyor mememe öyle yapışıyor ama bir kaç kere çekiyor sanki cimcik atmış gibi bağırarak ittiriyor ya. Ayakta emziriyorum zaten yarın ninni ile denicem bakayım
Çabucacık iyileşsin masum kuzucuklarSelam annişler bbiz ventolin kullanmaya başladık malesef 8 saatte bir verecem 2 doz da bile HIRILTI azaldı bide antibiyotik başladık malesef sağ ciğer ötğyo dedi Dr 2 gün sonra tekrar göreyim dedi sua edin çabucak iyileşsin kuzum
Bu arada 3. Ay kontrolu de 5900 Dü sağlık ocağında bugğn tarttı Dr 6200 çıktı 300 gr mı almış yani 6 sı da sağlık ocağına 4. Ay kontrolu var bakalım orda kaç çıkacak iştahı az zaten 2 gündür çok moralim bozuk kan da aldılar bugün o ağladı ben ağladım yetmedi wc ye girip hüngür hüngür ağladım Allahım Bi an önce şifasını versin hata olmasın kuzularımız
İnşallah değildir canım bu sefer devamlı meme teklifi ediyorum doyup doymadigini anlamiyorum malesef4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...
Evet canım çok mantıklı bugün ışık dikkatini çekiyor onun altında emzirdim biraz onu seyrederken emdi. Büyüdükçe uykuları emmeleri azaldı resmen. 3 saattir ayakta zaten yeni uyutmustum geri kalktı bağırarak faltaşı faltaşı bakıyorBizde de aynısı var 3-4 gündür baktım almıyo fazla zorlatmıtorum çünkü ağlamaktan katılıyor alıyorum dizime sallıyorum hafif uykuya geçer gibi olunca veriyorum o zaman uyku sersemiyken emiyor uykuya devam ediyor veya uyandı diyelim o arada hafif ağlamaya başladı göğsümün üzerine sevdiği çıngırak veya oyuncağı koyuyorum onu izlerken farkında olmadan emiyor.
Bugün çıkacaktık 3 gündür evdeyiz sıkıldık gerçekten değişiklik iyi geliyor ama boynum tutulmuş bir de baş ağrısı yapıyor ayy resmen hayat kalitemi düşürdü:)Eşim gündüz evdeydi neyseki bir taraftan boynumu ovaladı diğer taraftan beşiği salladı:))Kiz giydir astronot tulumunu, hava ruzgarluysa naylon tente tak pusetine de korkma gez rahat rahat. Tente yoksa civilden 16 tl ye aldim ben. Yagmur ruzgar gecirmiyor. Ben avm veya carsi farketmiyor cikip dolasiyorum. Hava almak iyi geliyor.
İnşaallah sizin de kilo alımı iyi çıkarBizde o civardayiz canım 5500_5600 cikiyo evdeki tartıda geçen ay tutmuştu. Boyunuz iyi maşallah inşallah ek gıdayla toparlananlardan oluruz bizde
Evet tabi onun da etkisi var. Çok şükür gelişimi iyi gidiyor biraz zayıf olsun napalımKilosuna göre boyu bence çok iyi sizinkinin zayıf olma sebebide bu bence
Biz de lohusayken bile bir oraya bir buraya:)bir de çocuğum kalabalığa insanlara sese alışsın istedim hep.O yüzden çok ciktık şükür alışkın ama bu kez de fazla alıştı:)Hiii nasıl anlamaz neredeyse iki aydır kapıya gittigimiz anda aglaması kesilen bi cocugum var
Bir aydırda tulumunu giydirirken cebelleşmiyor susuyor
Bir bende değil ablamda annemdede denedik kızımı aglrken alıp kapıya hadi dısarı cıkıyoruz diye gittiler hopppp sustu
Cok uyanıklar cok
Ama biz max iki günde bir dogurdugumdan beri dısarı cıkıyoruz cıkartıyoruz sürekli ben evcimen biri olmadıgım icin cocuguda benim düzenime alıstırdık
Bence çalışmak için olabilecek en iyi şartlar. Bu şartlar altında ben olsam çalışırdım. 2buçuk saatten ne olacak. 1 ay sonra biraz daha oyun vs sever hale gelecekler, bakıcıya alışınca laylaylomla bile geçer o zamanKızlar iyi akşamlar. Benim kızın uyku düzeni hala geri gelmedi. Gündüz bakıcıda 10 dakikadan fazla durmuyor. Çığlık çığlığa sürekli. 3 şubatta işe başlamayı düşünüyordum. Şimdi karalar bağladım. Sabah 9.40’tan 12’ye kadar çalışacağım. 4.150 tl maaş alacağım. Evim okulun karşısında. 2,5 saatliğine bıraksam bakıcı idare edebilir mi acaba? Zaten sabah saatlerinde uzun bir uykusu var. Ah aaaah karar veremiyorum bir türlü.
Oyle miymis ya ? Benim kiz 40 dk emiyo kaldirdgimda deli gibi agliyo gazini cikartiyorum susuyo bi sekilde sakinlesiyo yani memede dursa hep agzi..beni cok perisan esiyo oyle oluncada sac bas vucut darmadagin geziyorum dugmeleri iliklemiyorum hic4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...
Teşekkür ederimmTuniko'dan bahsediyosunuz dimi, ben de ondan kullanıyorum. Aynen baby size aldım ama ben 1 aylıktan beri kullanıyorum. Şimdi alacaksan 65 cm üstü var, 4. Aydan itibaren kullanılan ondan al bence hem fiyatı daha uygun. Kendi sitelerinde var zaten. Hem de yılbaşı diye indirimdelerdi sanırım
Kaçırdım galiba söylediğin sayfayıSoyledigim sayfalara baktin mi ordan takip et uygun bisey bulursan al bana 185 liraya geldi. Ama cok temiz kullanilmisti
Aynen böyle oluyo biz de yaşadık hâlâ da ara ara oluyor ayakta falan idare ediyorumSeninki başlangıç olabilir inşallah devamı olmazda
Meme reddinde memeyi görüp yaklaştığı an ağlamaya başlıyor kesinlikle emmiyor kötü bir durum gereçten , ısrarcı olma. Konuşarak 1 kez daha teklif ediyorum istemezsen emme de , rahat ol. Ayağa kalkıp şarkıyla ninniye , yaylanarak yürüyerek ve dansederem emzir bir süre sonra normale dönüyorama uzun uzun emme olayı yok bizde artık
Aynen böyle oluyo biz de yaşadık hâlâ da ara ara oluyor ayakta falan idare ediyorumSeninki başlangıç olabilir inşallah devamı olmazda
Meme reddinde memeyi görüp yaklaştığı an ağlamaya başlıyor kesinlikle emmiyor kötü bir durum gereçten , ısrarcı olma. Konuşarak 1 kez daha teklif ediyorum istemezsen emme de , rahat ol. Ayağa kalkıp şarkıyla ninniye , yaylanarak yürüyerek ve dansederem emzir bir süre sonra normale dönüyorama uzun uzun emme olayı yok bizde artık
2.5 saat gayet iyi bir süreKızlar iyi akşamlar. Benim kızın uyku düzeni hala geri gelmedi. Gündüz bakıcıda 10 dakikadan fazla durmuyor. Çığlık çığlığa sürekli. 3 şubatta işe başlamayı düşünüyordum. Şimdi karalar bağladım. Sabah 9.40’tan 12’ye kadar çalışacağım. 4.150 tl maaş alacağım. Evim okulun karşısında. 2,5 saatliğine bıraksam bakıcı idare edebilir mi acaba? Zaten sabah saatlerinde uzun bir uykusu var. Ah aaaah karar veremiyorum bir türlü.
Biz geçen yıl yıl başı gününde gebelik testiyle öğrenmiştik kızımızı o yüzden daha anlamlı:)evde olacağız üçümüz oturma odasindan salona taşınacagız büyük degişıklık:)orda yemek yeyip tv izleriz kızımızla oynarız bu aralar kahkaha atıyor bizi de baya güldürüyor.Eşim yemek yapacak ben de tatlı yaparım belki.Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
Yılbaşında yakın arkadaşım ve nişanlısını davet ettik ,Kizlar napiyorsunuz yilbasinda ? Gecen sene cok guzel masa hazirlamistim suslenmis puslenmistim..bugunde bahsettigim uzeree hic keyfim yok..yanii bir sey koymaya bile masaya mecalim yok..zaten pek beklentimde yok o yuzden sabki 60 yasindaki nineler gibi girecekmisim gibi hissediyorum.bir yandanda kiziyorum kendime esiminde icini karartiyorum yasam enerjisini aliyormusum gibiamaaa zaten o da sikayetci degil halinden ne bileyim öyle işte..ne yapmali..yanii evliligimde de heyecan falan kalmamis gibi onada canım sıkılıyo..hala kanka kanka takiliyoruz
Bugun evde temizlik vardı ben kızımı ordan oraya kaçırdım evde , pek ilgilenemedim her günkü rutinlerimiz cilveleşmelerimiz olmadı ve hiç emmek istemediResmen zipliyorum artık noluyor ya diye şaşırıyor mememe öyle yapışıyor ama bir kaç kere çekiyor sanki cimcik atmış gibi bağırarak ittiriyor ya. Ayakta emziriyorum zaten yarın ninni ile denicem bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?