Bizde de aynısı var 3-4 gündür baktım almıyo fazla zorlatmıtorum çünkü ağlamaktan katılıyor alıyorum dizime sallıyorum hafif uykuya geçer gibi olunca veriyorum o zaman uyku sersemiyken emiyor uykuya devam ediyor veya uyandı diyelim o arada hafif ağlamaya başladı göğsümün üzerine sevdiği çıngırak veya oyuncağı koyuyorum onu izlerken farkında olmadan emiyor.

Çabucacık iyileşsin masum kuzucuklar

4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...
İnşallah değildir canım bu sefer devamlı meme teklifi ediyorum doyup doymadigini anlamiyorum malesef

Evet canım çok mantıklı bugün ışık dikkatini çekiyor onun altında emzirdim biraz onu seyrederken emdi. Büyüdükçe uykuları emmeleri azaldı resmen. 3 saattir ayakta zaten yeni uyutmustum geri kalktı bağırarak faltaşı faltaşı bakıyor

Kiz giydir astronot tulumunu, hava ruzgarluysa naylon tente tak pusetine de korkma gez rahat rahat. Tente yoksa civilden 16 tl ye aldim ben. Yagmur ruzgar gecirmiyor. Ben avm veya carsi farketmiyor cikip dolasiyorum. Hava almak iyi geliyor.
Bugün çıkacaktık 3 gündür evdeyiz sıkıldık gerçekten değişiklik iyi geliyor ama boynum tutulmuş bir de baş ağrısı yapıyor ayy resmen hayat kalitemi düşürdü:)Eşim gündüz evdeydi neyseki bir taraftan boynumu ovaladı diğer taraftan beşiği salladı:))

Biz de lohusayken bile bir oraya bir buraya:)bir de çocuğum kalabalığa insanlara sese alışsın istedim hep.O yüzden çok ciktık şükür alışkın ama bu kez de fazla alıştı:)

Bence çalışmak için olabilecek en iyi şartlar. Bu şartlar altında ben olsam çalışırdım. 2buçuk saatten ne olacak. 1 ay sonra biraz daha oyun vs sever hale gelecekler, bakıcıya alışınca laylaylomla bile geçer o zaman

4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...
Oyle miymis ya ? Benim kiz 40 dk emiyo kaldirdgimda deli gibi agliyo gazini cikartiyorum susuyo bi sekilde sakinlesiyo yani memede dursa hep agzi..beni cok perisan esiyo oyle oluncada sac bas vucut darmadagin geziyorum dugmeleri iliklemiyorum hic

Teşekkür ederimm
@ozlemo248 geçmiş olsun çabucak atlatırsımız inşallah
Soyledigim sayfalara baktin mi ordan takip et uygun bisey bulursan al bana 185 liraya geldi. Ama cok temiz kullanilmisti
Kaçırdım galiba söylediğin sayfayı
H honey bunch anammm senin kv neymiş böyle Allah sana bol bol sabır versin

Elvintos çabucak iyileşin inşallah kıyamam kuzucuğuma

nery83 bencede şartların çok güzel tabi kendin daha iyi tartarsın ama çalışmak güzel olur bence
Bize de bi ara annem geldi baktım eşimle arada pürüz çıkmaya başladı annemi hemen gönderdim
Kv ile de ben pürüz yaşicam hiç gel bak diye teklif etmedim
İşe dönmeyi hemen düşünmüyorum ama benim yardıma ihtiyacım var bi yardımcı tuttum belki bir sene sonra bakıcı olarak devam eder işe başlarsam

benim tuttuğum ablaya güvenmem oğlumun ona alışması kolay bi süreç değil Yani çok güvendiğin birisi var yanında çok şanslısın

Aynen böyle oluyo biz de yaşadık hâlâ da ara ara oluyor ayakta falan idare ediyorum bi de bizimki mama da almıyor red günlerinde aç aç takıldı resmen

Aynen böyle oluyo biz de yaşadık hâlâ da ara ara oluyor ayakta falan idare ediyorum bi de bizimki mama da almıyor red günlerinde aç aç takıldı resmen

2.5 saat gayet iyi bir süre
Hem sürekli huy değiştiriyorlar

Biz geçen yıl yıl başı gününde gebelik testiyle öğrenmiştik kızımızı o yüzden daha anlamlı:)evde olacağız üçümüz oturma odasindan salona taşınacagız büyük degişıklık:)orda yemek yeyip tv izleriz kızımızla oynarız bu aralar kahkaha atıyor bizi de baya güldürüyor.Eşim yemek yapacak ben de tatlı yaparım belki.
Kanka modundan zamanla çıkılıyor daha bir renk geliyor hatta:)))))
Canım başından beri yasadiklarini görüyorum kolay şeyler değil bir başkasi senin kadar başa çıkamazdi belki.Eşin de seni anlıyordur bir de onun için kendini üzme senin elinde olan bir şey degil insanız duygularımızla yaşıyoruz ona yansıtman çok normal.Ama her şeye ragmen hayat devam ediyor babam yogunbakimdayken yaşayamam dedim o günlerde 8 haftalık bebeğimi kaybettim sonra babamı..Yaşayamam dedim ama gezdim de güldüm de eğlendim de ağladım da...eşimin de desteği büyüktü.Çok şükür annen hayatta Allahin izniyle daha iyi olacak.önceden de yazmıştım senin gibi güçlü bir kadının guclu bir annesi var:)
Yarın yine çok güzel olmasa da yorgunluktan dolayı:)güzel bir masa hazırlarsin bence:)
ben de hala notre dame kamburu gibi dolaşıyorum evde boynum sırtım tutulmuş vaziyette:)yarına herkes daha dinç daha sağlıklı daha dinlenmiş olur inşallah.

nery83 ben şu an ücretsiz izindeyim kısmetse 3subatta başlayacağım evimiz okula çok yakın 8.30 11.40 arasi gidecegim.bir ara acaba dedim 2.dönem de gitmesem mi ama kv ve annem dönüşümlü gelecekler bakacak kişiler de olunca dediğiniz gibi okula gitmek degisiklik olacak farklı yüzler iki muhabbet çay kahve..paha biçilemez
Bahsettiginize göre bakacak kişi de güvenilir içiniz rahat olsun

Minnosum bugun tam 4 aylik oldu. Gecen sene tam bugun minicik bir embriyo olarak transfer edildi bana. Kimse bilmiyordu ama gecen yilbasinda da benimleydi minigim. Her gecen gun daha cok asik oluyorum bu minik adama. Bunun sonu ne olacak acaba. Insallah 30 yasina geldiginde de olusum olusum diye pesinden gezen annelerden olmam.

Yılbaşında yakın arkadaşım ve nişanlısını davet ettik ,
Ben çorba ve pilav yapacağım et ve mezeler dışardan hiç bir şeyle uğraşacak gücüm yok , dedim sembolik olarak çerez ve cips de koyarız masaya meyve al sana Yılbaşı
2 sene önce aynı ekiple bende çok güzel hazırlanmıştım , şimdi pek mecalim yok ,evde çok sıcak daral geldi Biz böyle baygınken 2020 güzel gelirmiki ama bir aile fotosu istiyorum yılbaşına özel o yüzden mecburen süslenirim

Bugun evde temizlik vardı ben kızımı ordan oraya kaçırdım evde , pek ilgilenemedim her günkü rutinlerimiz cilveleşmelerimiz olmadı ve hiç emmek istemedi
Akşam ona ninniler söyledim sohbet ettim yumuşadı keyfi yerine geldi , ama yine emmek istemedi ayağa kalkıp konuşup ninni söyledim hem emdi hem öyle hayran hayran beni izledi ki benimde keyfim yerine geldi , canım kızım falan diyerek sevdim sesli sesli kahkahalar attı yaa uzun uzun bu kez anlayacağın , emzirmeye geri dönerken ilgi , muhabbet gösterip yumuşacık kıvama getirip sonra emziriyorum. Bugün vaktim olmadığı için akşam direk şarkı söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…