Geçmiş olsun bence önce uzman doktor baksın ona göre ne önerirse onu yaparsınız belli olmaz belki antibiyotiğe gerek yok der ya da iğne verebilir yani boş yere ilacı önceden içirme derim
Evet içirmeyi düşünmüyorum zaten uzmana görünmeden Allah razı olsun

Selam annişler bbiz ventolin kullanmaya başladık malesef 8 saatte bir verecem 2 doz da bile HIRILTI azaldı bide antibiyotik başladık malesef sağ ciğer ötğyo dedi Dr 2 gün sonra tekrar göreyim dedi sua edin çabucak iyileşsin kuzum
Bu arada 3. Ay kontrolu de 5900 Dü sağlık ocağında bugğn tarttı Dr 6200 çıktı 300 gr mı almış yani 6 sı da sağlık ocağına 4. Ay kontrolu var bakalım orda kaç çıkacak iştahı az zaten 2 gündür çok moralim bozuk kan da aldılar bugün o ağladı ben ağladım yetmedi wc ye girip hüngür hüngür ağladım Allahım Bi an önce şifasını versin hata olmasın kuzularımız

Cok cok cekti benimkide dolu dolu olunca içmelere doyamadı hanımefendi hayır şimdide o doluluğu arıyor bulamayınca sinirleniyor bide

Kızlar çok ciddi bir uyuz salgını varmış arkadaşım dün çocuğunu aşı için sağlık ocağına götürmüş hemşire uyarmış çok dikkat edin diye
İstanbuldamıydın ora içinmi uyarı yapılmış hani bizde egzamayla savaşıyoruz uyuzla belirtileri benzer içime kurt düştü şimdi

Cok gecmiş olsun
Ayy Allah razı olsun yaa ama kızlar için çok zormuş bi de biz ilk kez gördük böyle tahlil falan şaşırdık kaldık eşimle öyle panikledik Allah'tan çok beklemedik yavrum yaptı ben giydirirken eşim de torbadan kaba aktarma yaptı ama bi görseniz o kadar komikti ki hem koyuyor hem kendini motive ediyor dökmemem lazım çok kıymetli bu diye

Cok gecmis olsun kuzuya.

Cok gecmis olsun kuzumuza cabucak iyilessin

Benimki de torun da torun diye tutturmustu. Ben bakarım siz çalışırsınız için rahat olur diyodu. Bakma anlayışı buymus

Canim transfer islemi yaparken bacaklarin varislimiydi sonradan mi oldu

Okadar huzursuz ediyor mu 4. Aşısı bende korktum şimdi, inşallah yarına birşeyi kalmaz kuzunun.bizimde bugundu asi günümüz tam iyilesemedigi için goturmedim buara gece çok istahsiz merakda ediyorum kilosuni
Aşı yerleri ağrıdı sanırım bugün. Yeni şişe calpol verdik o iyi geldi. Bizim bu ay nispeten iyi kilo almış ama hala zayıfız 5500 olmuş kilosu boyu 65 cm

Yani pili biitik btik dolasiyorum iste hala uyumadi bakalm bu gece nelet olacak atesi falan var mi
Sanırım aşı yerleri ağrıdı bi de evdeki calpolü etki etmedi sanırım, yeni şişe alıp verdik o iyi geldi. Calpol verdiğimiz için ateş çıkmaz herhalde, şimdilik yok. Eşinden rica et birazcık uyu iyi gelecektir. 1 saat bile uyusan yete

Mavikelebek0134 cnm e bebekteki astronot montu tavsiye eder misin? Erkek için açık mavi var ama ben kız icin olan kırmızı erkeğe de gider diye düşündüm ama rengi çok mu cırt bilemedim.Netten sipariş vereceğim gidip gelemem oyuzden sana bi sorayim dedim

Çok geçmiş olsun biz de 1 ay önce ventolin ve antibiyotik kullandık ventoline serum fizyolojik karıştırmanı söyledi mi doktor?bi de havayı vermeden önce burnunu aspiratörle iyice temizle ve bi arkadaş da söylemişti gözüne gelmemesine dikkat et bitince de gaz çıkarır gibi sırtına vur bizim 3.gün iyice rahatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…