Ağrıdan değil emzirememekten

Geçen aylardan kalan calpolu kullanmıyorsun değil mi

Yaaa tesekkur ederim insallah her sey daha guzel olur..sasirtir beni mutlu yillar sizede ..bizim haberimiz bile yoktu hamileymisim 1 yilda bir can dunyaya geldi umarim annemde sifasini bulur ve tum hastalar elbette

Ay inşallah dua edelim de yavrular huzursuz olmasında gerisi halledilir

Geçen aylardan kalan calpolu kullanmıyorsun değil mi
Eczacıya sordum evde 2 ay önce açılmış calpol var etkisi geçmiş midir diye yok öyle bişey kullan dedi. Öğlen verdim ama çocuğun ağrısını kesmedi başka bi eczacı arkadaşı arayıp sordum 2 aydan sonra etkisi kalmıyor dedi, eşim gidip yeni aldı geldi akşam üzeri onu verdik çocuğun ağrısı geçti neşesi yerine geldi

Gece uyanma emzirme seansları sırarında feci uykum olduğundan buraya bakamıyorum

Beni de baya düşündüren konuydu. Tesekkürler

Hangi ay başlamayı düşünüyorsun? Ben en azından bir 7 aylık olsun isterdim. Ailemin durumu iyi demiştin. Ben tam tersi hep onlara yardım ettiğim için borçtan kurtulup birikim yapamadım.
Hangi ay başlamayı düşünüyorsun? Ben en azından bir 7 aylık olsun isterdim. Ailemin durumu iyi demiştin. Ben tam tersi hep onlara yardım ettiğim için borçtan kurtulup birikim yapamadım.
suanda yıllık izinlerimi kullanıyorum sonra 6ay ücretsiz izin kullanmaya baslayacagım
Temmuzda geri dönüyor gözüküyorum kagıt üstünde
10aylık olacak nasipse
Ama bakıcı nasıl buluruz kime güveniriz bilmiyorum annemin cok cok sevdigimiz yardımcısı bile bunu yapıyorsa kim neler yapmaz diye düşünüyor
Birde benim işe dönüş nedenimi maddi düşünüyorlar o yüzden maaşımı bana vermeye basladılar. Hani al paranı otur evinde calısma cocuguna bak diye.
Ancak ikinciyide istiyoruz ondada aynı seyleri yasayacagım derken yaş olcak 40a yakın
ben iki üni ve yüksek lisans mezunuyum iyi bi kurumsal firmada calısıyorum bunları bırakmak kolay ama 40 yasında iş hayatına geri dönmek istedigimde kimse beni almaz o yaşta
Ruhsal saglıgım icin aktif yasantım icin calısmalıyım
Herkesin ayrı derdi var işte maddiyat hersey demek değil benim için keske evde körelecegim

Her geldiginde kıyafetlerini hemen banyoya girip değiştirecek kirliye atıp duşa girecek :)

Hahah eşimde bi kere “vay be 35inden sonra kaka rengi takibi yapmakta varmış” diye kızımla konusmustu
Bi kerede kanguruda kızım mızıklanınca sokakta zıplaya zıplaya oynar gibiydi bu yaşta adamı sokak ortasında böyle oynatırlar diye iclenmişti

Yavrularımız hasta olmasın da :)

Rabbim sifa versin
2-3ay arası bizimkide 520gr almıstı doktor mamaya basla demişti acaba mamaya mı baslasan sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…