Canım ben ebebekten ayrılalı çook oldu. Astronot tulum almayı hiç düşünmediğim için gittiğimde de bakmadım. Astronot tulum bulunduğun lokasyona göre de satışa sunuluyor. İstanbulda ılıman yerde mağazanın stoğuna bile koymuyorlar ama daha soğuk ve turistin çok geldiği mağazalarda stok bulunduruyorlar. Netten aldığında da çok hızlı geliyor, hem evde denemiş olursun istediğin mağazadan değiştirirsin sonra beğenmezsen.

Bir spor bir sanat :)
Profesyonel olarak hemde öyle yalap sap değil
Ben kückken baleyede gittim satrançada basketede pianoyada gitarada
Simdi sor hangisini yapıyorsun hic birini :)

Bir spor bir sanat :)
Profesyonel olarak hemde öyle yalap sap değil
Ben kückken baleyede gittim satrançada basketede pianoyada gitarada
Simdi sor hangisini yapıyorsun hic birini :)
Hayatın farklı alanlarında mutlaka faydasını görmüşsündür. En azından özgüvenini olumlu etkilediğinden Emin’im. Maalesef benim ailemin öyle bir imkanı yoktu ve ergenliğim çok zor geçti. Keşke bir spor dalı ile uğraşsaydım.

Çünkü uyutmaktan başka bisey bilmiyorlar hoş benimki onu da beceremiyo
Su uyuyan çocuğu uyandırma sevdalarina sinir oluyorum ya ne münasebet. Dün de geceden uykusuzum oğlumu uyuttum yanına bende uyudum. Bisey sorcakmis kv beni uyandırdı yavaş da uyandirmiyo o sese çocuk da uyandı akşama kadar söylendim.
İnsan az dusunceli olur dimi..

Benimki uykusu cok gelince oyle yapiyor. Uykudan acligini falan gormiyor. Sinirleniyor. Hemen kundak yapip salliyorum uyuyor. Ama uykuya da direniyor cok asiri uykusu gelmemişse.

Süper oldu bu. Bizimki 5.5aylık oldu ama boy kilo dışında gelişimleri 2ay geriden takip ediyoruz prematüre olduğu için.

Ben de spor konusunda ayni dusunuyorum. Dili disari sarkana kadar calisip yorulsun da cemkirmeye enerjisi kalmasin. Benim kiz 8 yasinda ama cok terslenip laf soyluyor. Bu aralar iyice sinir oluyorum. Cok da kani agir bir cocuk. Disardan bakanlar masallah ne kadar olgun kizin var diyor. Ama odasini dagitmamak konusinda kriz halindeyiz. Servise sabahlari zor yetisiyor. Cok girisken biri degil. Sporun o acidan faydasi oldu. Eve spordan cok mutlu geliyor. Odevlerini yetistirmek icin cok ugrasiyor ama iyi oldu spor işi.

4.aydan sonra memede durma süresi ortalama 8 dakikaymis. Geçen bir videoda izledim. Bazen benimki 20 dakika bazen 5 dakika duruyor. Her memeye tuttuğunda etmiyorsa Red olacağını sanmıyorum. Güzel düşün...
Gerçekten kısaldı meme süresi
Bugün de buna duygulanayım
Ya çok uzun sürüyor sıkılıyorum vs derdim bi de zaten hep canım acıyarak emzirdim ya ondan sanırım
Şimdi içim gitti bak o günler geri gelmeyecek..
Demekki çocuk büyütmek böyle bir süreç
Hem hızla ilerleyecek, hem de her geride bıraktığını özleyeceksin
Ve genelde vicdan yaparak

Gece de sen onu uyandir. Anne bu cocuk durmuyor az oyala diye at kucagina. Bir kac kez yap. Uykusu acilinca da al bebegi. Gece uyandiginda aklina birseyler takilsin gidip sor. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Ay ben cok gicik birine donustum bu kaynanalar yüzünden.

Aa dogru soyluyosun hic oyle dusunmemistim. Benim aldigim kitaplarin da basim yeri cin. Aslinda bebislere ne aliniyorsa once bir dezenfekte etmek lazim. Ya da birakicaz mikroplarla tanissinlar

Ben de böyle dusunuyorum. Spor ve sorumluluk vermek ergenlik sorunlarını ciddi oranda azaltıyor. Hem zararlı alışkanlıklar edinmiyorlar sigara vs çünkü düzenli spor yapiyo.
Ben de neye yeteneği ilgisi varsa göndermeyi dusunuyorum sanat spor farketmez. Bunun için de dediğin gibi paraya ihtiyac var. Umarım onlar büyüyene kadar daha da güzelleşir herşey. Tüm çocuklar aynı imkanlara sahip olur..

inşallaahhhhh ilk fırsatta bu videoyu izleyecegim tesekkür ederim canım.

Biz yetenegini bilmiyoruz ama boyu uzun diye voleybola gonderdik. Cok kuralci bir cocuk. Her seyi kuralina gore yapmaya calisiyor. Cimnastik icin gec kaldik cok o konuda uzuluyorum. Nasip olursa oglani cimnastik ile baslatmayi dusunuyoruz. Kizim da cimnastik istegini okuldaki kurs ile karsiliyor. Cimnastikte profesyonel olmayacak ama en azindan mutlu ona da gittigi icin. Cimnastik adina cok birsey yaptiklari yok orada takla atip geliyor.

Ben yavaş yavas izinden geliyorum senin Hakketen dinsizin hakkından imansız gelir çünkü konuşmakla anlamiyo.
Biz bu kadar kötü degildik iyi kötü anlasiyoduk kv ile. Aynı evde olmayacağı en başından belliydi ve daha o zamandan dedim duzeninizi bozmayin ev ustune ev olmaz diye, dinletemedim..

Ay evet ya aynı. Ziyarete gittiğimizde yada başka birinin evinde bile olsak kucağına almasıyla ayağına yastık koyması aynı anda gerçekleşiyor. Bir de sarıyor battaniyeyle mumya gibi. Tabi benim oğlum basıyor çığlığı, ellerini çıkarıp göğsünü kaldırıyor istemiyor sallanmayı KV hala devam etmeye çalışıyor ama benimki sinirden kıpkırmızı oluyor. sadece memede sakinleşiyor söylene söylene
Sonra da gel oğlum sen bana, kardeşin gitsin, sen paşamsın benim diye büyük oğlumu alıyor kucağına çok güzel konuştuğunu sanıyor çocuğa karşı
Çocuk memede uyuduysa da e biz sevecektik daha diyor

Gazı olabilir atak olabilir
Benimki uykusu cok gelince oyle yapiyor. Uykudan acligini falan gormiyor. Sinirleniyor. Hemen kundak yapip salliyorum uyuyor. Ama uykuya da direniyor cok asiri uykusu gelmemişse.
Uykuya direniyor ama ben gün içinde hiç kka yapmamasına bağladım bu durumu çünkü ıkınıyor kızarıyor sinirleniyor. Gece uykudan uyandığında bile ıkınıyordu. Bugün çok sık uyanması ondan olabilir. Ama kabız da değil çünkü bundan önce de bir gün kakasını yapmayıp öyle ıkınıyordu sonra çok fazla yapıp rahatladı. Ben dün az su içtim ondan olabilir mi ki

ay benimki de aynısı. kv üst katta oturuyor bazen biraz alayım mı diyor. ok. alıyo yarım saat sonra cıkıyorum cocuk ayaklarında ağzında meme var saf saf bakıyo. salak edecekler cocugu. anne uykusu yok neden sallıyorsunuz diyorum. yada vakitli vakitsiz çocuğu uyutuyorlar aşırı gıcık oluyorum. mesela ben onu oyalamışım karnı da acıkmaya baslamıs güzelce doyurup uyutmayı planlıyorum uzun uyur diye. aç aç uyutuyorlar çocuğu o da kısa uyuyup cin gibi kalkıyor. ya sabırrrrr. bunların hepsi imtihan yav

Oyy onun taklasini yerim olsun illaki bi katkısı oluyordur. Arkadaş çevresi olur kendine bi uğraşı olur herşeyden önemlisi kendimi geliştirmek için ne yapabilirim diye bi derdi olur. Yoksa çocuklar sırtlarında çanta evden okula okuldan eve. Evde ya tablet ya tv. Şöyle sosyallesecek kendini geliştirecek alan bulamıyorlar malesef..
Bizim oğlanın da boyu uzun olacak gibi biz de baskete gider hayalleri kuruyoruz babasıyla. Babası da profesyonel futbol oynamis sonra bırakmis. O futbol da istiyo belki bambaşka bi yeteneği olacak bilemiyorum ama çok hevesliyim ben bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…