Genelde bir spor dalına yetenekli olan çocuklar diğer dallarda da başarılı oluyor. Kızım 5 yaşında cimnastikle başladı. 3 senedir Tenis oynuyor. Kizim daha ilk dersinde özel bir yeteneği olduğunu belli etti. Biz de o yönde ilerlemesini destekledik.

Bu sene 5. Sınıfa başladı. Hemen voleybol takımına almış beden eğitimi hocası. Zumba takımına girmiş, halk oyunları ekibine bir de kız futbol takımına. Bu kadar bölünmesi hiç doğru değil ama okula ve arkadaşlarına henüz alışamadı diye ses çıkarmıyorum. Tenis bireysel bir oyun olduğu için takım oyunlarına yönelmesi de gelişimine katkı sağlar diye düşünüyorum.

Benimki uykusu cok gelince oyle yapiyor. Uykudan acligini falan gormiyor. Sinirleniyor. Hemen kundak yapip salliyorum uyuyor. Ama uykuya da direniyor cok asiri uykusu gelmemişse.
Uyku olayı bizde de baya sorun.Deli gibi uykusu var ama uyuyamıyor emzikle uyuyordu şimdi emzigini tutup çıkarıyor bir de ona agliyor her uykuya geçişte defalarca emzik veriyorum.akşamları da portbebe taşıma çantasında uyuyoruz.onu da uykusuzluktan krize girince keşfettik arabada uyutmak için hazırlanıp cikiyorduk ki portbebede uyudu hemen

Bu kadar aktivite , gider bir kenarda dursun zaten bu uzun bir yol bir senelik bir şey değil
Sen çalışmayı sadece para kazanmak için veya çocukların vaktinden çalmak için değil kendinden vazgeçmemek için de yapmalısın
Gün içinde 2.5 saat kendine ayırmış ol. Kazandığında yanına kar kalsın ne güzel işte

Benimki de emziğini çıkarıyor , yüzünü tırmalıyor , gözünü ovuşturuyor
Hepsi yoğun uyku belirtisi ama uyuyamıyor
Ben 2 elini pikesinin altından veya üstünden birleştirip elimi üzerinden çekmeden piş piş yaparak uyutuyorum son günlerde
Tabi ne bel kalıyor ne hal ama napalım

Ayy gerçekten fena olabiliyolar benimki ben mutfaktayken falan her fırsatta kızı tembihliyor ne anlıcaksa diyorum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da

Kızlar bugün kontrol günümüzdü. Rota aşısının 2. Dozunu yaptırdık daha doğrusu kendim verdim. Menenjite de bizim isteğimizle bir daha ki ay başlayacağız.

0
3 saat çok iyi evinede yakınmışsın e bakıcıda bayadır sizinleydi galiba..bence çalış dışarı çıkıp bi iş halletmeye eve gelene kadar 2 saat geçiyor zaten

Atak olabilirmi dun gece 10 da başlayıp 11 de uyuyabildim sonra 12 buçukta tekrar uyandı 1 de tekrar daldı 2 buçuğa kadar hemen emip uyudu ama 3bucukta bi uyandı beyimizin uykusu bitmiş 6 ya kadar muhabbet ettik kikir kilir:) 6 da sallayarak uyuttum artık 8 de bize gün başladı 1 haftadiren sakin az uyanmalı gecemiz buydu bizim gundasimizda uyumayınca atak diye düşündüm

Ben gecen yıl bugun bu saatlerde hastanede gebe oldugumu ögrenmiştim
Bir önceki gebeliğim öykümden iki ay önce düşük oldugu icin kese görmeden eşim dahil kimseye gebe oldugumu söylemeyecek yeni yıla icimde bi buruklukla giricektim
Cok şükür benim 2019 için dileğim kabul oldu
Şimdiden hepinize gönülden dilediğiniz dileklerinizin kabul oldugu bir sene gecirmenizi temenni ederim
İyi seneler

Oyle miymis ya ? Benim kiz 40 dk emiyo kaldirdgimda deli gibi agliyo gazini cikartiyorum susuyo bi sekilde sakinlesiyo yani memede dursa hep agzi..beni cok perisan esiyo oyle oluncada sac bas vucut darmadagin geziyorum dugmeleri iliklemiyorum hic
Canım sen mama olaylarını ne yaptın? Veriyo musun ?
Ben artık her akşam veriyorum 110 yada 120 hazırlıyorum saat on gibi bi içiyor..baktım ilerleyen saatlerde yine emmek istiyo ama memede süt yoksa bir kere daha hazırlıyorum..dün öyle oldu saat on gibi bi 100 cc içti gece 3 de 110cc içti
Ve mamanın uyuttugu felanda yok 110 u icikten sonra uyumuştu yarım saatte bir kalkıp yine emdi..en son 12 de tamamen kalktık
Ama kafam rahat artık karnı doyuyo..hattta baksana 110 la bile doymayıp emmeye devam ediyo

eşine söylemedin mii? valla helal olsun
bende 25 aralıkta silik çizgi ile öğrenmiştim. 15 ocak’ta kese+kalp atışı. 12 martta cinsiyet :) çok şükür ki sağlıkla kavuştuk. 2020 hepimize en basta sağlık, sonra huzur getirsin geri kalan her şey halloluyor

Aslinda doktor bana keselim tamamen dedi ama aksam 6 7 gibi uykuya gecmeden 1kez 120cc veriyorum sadece..sutum o saate azaliyo gibi geliyo o yuzden yapiyorum onuda gülceyi 120lerde kesmiyo artik memede de ne zaman emse bitince agliyo mamada da 120 cc ye agliyo...aglatiyorum yapacak bir sey yok

Bayanlar dün 3 ay kontrolü için başka bir doktora gittik ünv de hocalık yapıyor yar doc. Gaz ilacını kullanma dedi hiç bir etkisi yok yalan dedi satış taktikleri dedi biz yine eve dönerken aldık bizimki hiç durmuyor ki etki etmiyorsa da biz aldık yaptık olmus oluyoruz biz şaşırdık sizinle de paylaşayım dedim. Ve sutun yanında mama veriyoruz diye galiba bizi ek gıdaya 5 ay başlatacak kilomuz 6 geldi iyi ek gıdaya 5te başlarız diğer ay kontrol edelim dedi mamayae çok girme ne sağıyorsan ver süt dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…