Düşük yaptıgımda bi hafta toparlanamadık
Öykümede bel baglamadım o yüzden :)
Kendi kendime işyerimin yakınındaki bi hastaneye kimsenin haberi olmadan üc kere kontrole gittim en son keseyi görünce 9gün sonra söyledim “sanırım hamileyim haftasonu doktora gidelim mi kalp atısını duymaya” diye son derece sıradan birsey anlatır gibi :)

Maşallah ne güzel yetenekli çocuk. Bizimkiler de böyle olur mu ki şimdiden hayaller kuruyorum

Biz geçen sene yılbaşından sonra öğrendik öğrenirken yanımda kız kardeşim vardı eşim çalışıyordu ve akşama kadar zor sabretmiştim ona haberi vercem diye nasıl mutlu olmuştu yeminler ettirdi bana şimdi yavrumuzla yeni yıla giricez inşallah çok güzel bi sene olur hepimiz için yavrularımız için sağlık huzur mutluluk ve uyku getirsin 2020 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız koskoca 1 sene bitti

Ben de hep bunu merak ediyorum mama verenler ek gıdaya ne zaman başlar diye iyi oldu. Bi de gaz ilacının artık etki etmediğini birinden daha duymuştum hatta burda bile yazılmış olabilir hatırlayamadım. Kilonuz da iyi maşallah

harikasın

Bu arada kızlar Molfix ve Primanın kalıpları mı küçük bana mı öyle geliyor ben 3 numara almıştım hemen küçüldü sanki 4 e geçtik tam oluyor bu bez numaraları çok çabuk değişti bizde mi böyle sizde de aynı mı?

Ay ne güzel Çok şükür bugünlerimize
benimde düşükten 6 ay sonra oldu , Bende geçen sene yılbaşında kv ye müjdeli haberi vermiştim beni 2 kere kucaklamıştı sevinçten 9 ay kaygı geçmemişti , gen testi fln yaptırmıştık ama sağlıkla dünyaya geleceği varsa geliyor , hepsi küçük bir detay olarak kalıyor
Şu an burda ki herkes muhtemelen yakın zamanlarda hamileliğini öğrenmiştir ve duyurmuştur
Bugün haberini verdiğimiz miniklerle yılbaşına giriyoruz, harika bir duygu

Aynısı bende de oldu ekim ayında kimyasal gebelik olduğu için sevincimiz yarıda kalmıştı 2 ay sonra geldi mucizem ☺6 ocakta ogrenmistim ben de.Kuzucuklarımızla birlikte nice mutlu yıllarımız olsun inşallah ☺

Benimde ilk kontrollerde gittiğim çok iyi bir doktor oda doc. Çevreden baya bir referansla gittim , gaz ilaçları işe yaramaz aile illa birşeyler vermemizi istiyor , buradan reçete alıp çıkmak istiyor çaresizlikten , biz de gaz ilacı yazarak aslında anne ve babanın gazını alıyoruz dedi kadın doğum doktorumda erkekti , kızım küçükken ağladığımda çaresizlikten kendimi öyle bir sıkmışımki ön dişimi kırdım dedi doktor arkadaşlarım yurtdışından birsürü gaz ilacı aldılar kullandılar hiçbiri fayda etmiyor , bu bir süreç ve yaşanıp geçecek dedi

Ben sürekli mama vermiyorum ama bir kere versen bile mamadansa ek gıdayı tercih ediyorlarmış. Teşekkür ederiz :)

Evet aynen öyleymiş ama çoğu doktor veriyor tavsiye ediyor biz şaşırdık ama sonn bir sise daha alalım bari dedik :))

Biz de tup bebek transferimizi tam 31 Aralik'ta yaptirmistik. Esimle benim disinda kimse bilmiyordu. Ikinci transferimizdi, o yuzden endise de vardi, tutacak mi tutmayacak mi diye. Ama ilkinden daha rahattim yine de. Simdi minnos karsimda uyuyor. Cok sukur bugunlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…