Gecen yıl bugun bir nokta kadarlardı karnımızda
Şimdi kucagımdaki minik mucizeme minik insana bakıyorumda
Rabbim hic bir evladımızın ayagına taş değdirmesin, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, ömürleri boyunca mutlu başarılı sağlıklı gelecekleri olsun

Kızlar ben yılbaşından sonra öğrendim hamileligimi tam gününü hatırlayamıyorum. Adet gecikmesi oldu karında şişlik var ha oldum ha olcam modundayim. Aklıma hiç hamilelik gelmiyo cunku korunuyoduk. İşyerinde yardımcı bi abla vardı çok iyi biliyo böyle doğal kürleri fln dedim ki adet sokmesi icn ne yapayım hala olmadım rahatsız oluyorum artık dedi ki kızım sen evli değil misin gebe olmayasın bi bak ama o kadar eminim ki korunuyoruz sonuçta, benim jeton o zaman dustu ertesi gün bi test ve doktor kontrolü sürprizim 7 haftalık olmuş bile

Ooo baya gec farketmişsin benim düşük nedeniyle günlerim sapıtmasına ragmen 5haftalıkken farkettik

Ben nezaman ogrendigimi hatirlamiyorum ama yine bu haftalardaydi. Bebis yeni yil hediyesi oldu bize diye muhhebbeti gecmisti aramizda. Ilk gebelikte hemen soylemistim. 2.de soylemeyecegim diyordum ama 2. Cizgi belirmeye basladiginda panikle koss cocuk geeel burada 2. Cizgi mi var yoksa ben haual mi goruyorum dedim. 2.yide hemwn ogrenmis oldu. Ama ne yapayim 3 yil deneyip tup bebekle bile olmayinca kendiliginden olmasina cok sasirmistim. Cok sabirsiz biriyim cidden.

Herkes hikayelerini yazmış
Bizim de 1 Ocak transfer, 10 Ocak test günümüzdü
İnsan dün gibi hatırlıyor
İkinci tedavi olduğu için hisler karmaşıktı
Ben aslında önceki gün evde silik çizgiyi gördüm ama inanamadım
Boşa umutlanmamak için ne kendime ne eşime
Hem bir yandan hissediyordum benimleydi hem de deli gibi korkuyordum silik çizgiye inanıp ertesi gün bHcg 0 görmekten
Ama o sabah bir rüya gördüm
Rüyamda çok çok severek giydiğim gelinliğimi tekrar giyip üzerine de pembe eşarp örtüyordum
O rüya ile hissim kuvvetlendi ve hatta Kızım olacağına da yorarak mutluluklardan uçtum
Elhamdulillah şu an kucaklarımızdalar
Sağlık afiyetle hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar inşallah yavru kuşlarımız

Saglam bakıcı bulmazsam evet öyle görünüyor
çok haklısın canim o güzel günleri kaçıracaksan ne luzumu varki
bir de alanın eğer dönüştürülecek bir alansa 2. yi de yap rahat rahat büyüsün ler sen de çocuklar büyüyünce başka bir şekle burundurursun işini ,
ama çok seviyorsan işini bisey diyecemiycem

ben 1 yıl çalıştım bir firmada dil bildiğim için yoksa hiç alakası yok asıl işimin
orda bir yıl şunu düşündüm insan boyle bir yerde niye çalışır para kazanmak dışında kimse beni burda tutamaz!!!
ya da ofis hayatı hiç bana göre değil

ailenin sana bir maaş desteği mükemmel bişey

İkincininde büyümesiyle 38-40 yaslarında iş hayatıma dönmem cok cok zor olacak
İşimi çok seviyorum diyemem ama calısmayı seviyorum
Bakalım ya mayıs haziran gibi içime sinen birini bulamazsam artık ilerisi için iş kurma hayallerine gecerim napayım hayırlısı neyse o olsun

Kizlar doktor birde bize demire baslamayacagimizi söyledi sağlık ocagin 4 ay başlatıyor hani.6 ay kan ölçüm sonuçlarına gore başlayacağız dedi bizde de kabizlik sorunu olunca çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…