Bizimde 24 aralikti trasfer erkenden test yapip duruyordum 31 Aralık'ta elimde 2 tane silik testi ışığı tutup tutup bakıyorduk eşimle çok şükür şimdi kucagimizda rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Canım seninde mi erken mi doğdu bebek aynı gün olunca aklıma takıldı. Ben son adet 10 Aralık, 24 Aralık transfer doğumda 28 agustos

Yaaaa korkutmayin beni korunurken nasil hamile kaliyosunuz ya vardir yanlis bir seyler

2018de gece 12yi goremedim agzim acik bir sekilde uyumustum..ruyamda bir kiz bebek verdiler elime pembeler icinde..sonra bir turlu hasta olmuyorum bu arada da esime surekli ya hemen olmuyo diyolar bir deneyelim diyordum 1kez denemistik hala esim kesin bebis gelio dedikce ya sacmalama oyle hemen olurmu diye dalga geciodim meger gulce hanim coktan bizimleymis sonra test aldim esim uyurken yaptim aglayarak odaya girdigimi hatirliyorum ben korkuyla karsilamistim nedendir bilinmez..hazir degildim demek ki haizirim zannederken..esim o surecte cok destek oldu.o benden daha hazirmis hamileligide soylene soylene gecirdim zaten ama en guzel zamanlarimiz suan..hele anne kiz diyalogumuz kuruldukca kalbimi sokup veresim geliyo az once dans ettik naasil kahkahalar atiyo..sukurler olsun yormadan uzmeden rabbim yanimiza verdi onu

Yaaa ruyamda bende gormustum basindan beri kiz olacagna emindim..yuzunu gormedigim birileri kollarima birakiverdi pembe baddaniyelerle kizimi..nasil bir his

Benimkinide kesmiyo canım 120 nin peşine yarım saat sonra uyanıp emiyo acıkmıs olarak..bide uykusuda vardı karnı doydu uyusun diye bakarsın ama yok uyandı..baktım gece de yine emmek istiyo karnı aç 110 daha yaptım artık ben takmıyorum canım mamaya memeyide emzir emzir doymuyo ne yapayım ki..ağlaması açlık gibiyse ver canım ya bi 120 daha ağlatma
Benimkinin kilosuda iyi doktora sorsam banada verme diyecek gelişimi güzel ama oğlum emmek isteyince veriyorum..yoksa görenler bu ne obez olacak mama verme diyolar

Aynen canı karıştırıyorum tarif etti Dr. Soğuk buhar da yapıyorum bide başucuna soğana karanfil saplayı koydum oda mı iyi geldi bilmem bugün daha iyi sanki HIRILTI yok en azından ama burnu tıkalı hala

nasıl korunuyordunuz da oldu ya

Ben de ben dee 25 aralıkta öğrendim 16 ocalta kalp atışı
Ben de prima kullanıyom 4 e geçtik bizde bugün itibariyle gerçekten kalıpları küçük üstündeki yazanla bir değil

Yaaaa korkutmayin beni korunurken nasil hamile kaliyosunuz ya vardir yanlis bir seyler
Ben de çok tirsiyorum şimdi
Eşim korunuyodu o zamanlar çocuk da istiyodu beni ikna etmeye çalışıyordu, çaktırmadan oyuna mi getirdi beni hala merak ediyorum yapmaz yapmadım da diyo ama

Ben de ben dee 25 aralıkta öğrendim 16 ocalta kalp atışı

Ben de prima kullanıyom 4 e geçtik bizde bugün itibariyle gerçekten kalıpları küçük üstündeki yazanla bir değil
Demek ki bizde sorun yokmuş az kalsın çocuğun totosu falan mı buyuk acaba diye düşünmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…