Biz de tup bebek transferimizi tam 31 Aralik'ta yaptirmistik. Esimle benim disinda kimse bilmiyordu. Ikinci transferimizdi, o yuzden endise de vardi, tutacak mi tutmayacak mi diye. Ama ilkinden daha rahattim yine de. Simdi minnos karsimda uyuyor. Cok sukur bugunlerimize.
Herkes hikayelerini yazmış ♥
Bizim de 1 Ocak transfer, 10 Ocak test günümüzdü
İnsan dün gibi hatırlıyor
İkinci tedavi olduğu için hisler karmaşıktı
Ben aslında önceki gün evde silik çizgiyi gördüm ama inanamadım
Boşa umutlanmamak için ne kendime ne eşime
Hem bir yandan hissediyordum benimleydi hem de deli gibi korkuyordum silik çizgiye inanıp ertesi gün bHcg 0 görmekten
Ama o sabah bir rüya gördüm
Rüyamda çok çok severek giydiğim gelinliğimi tekrar giyip üzerine de pembe eşarp örtüyordum
O rüya ile hissim kuvvetlendi ve hatta Kızım olacağına da yorarak mutluluklardan uçtum
Elhamdulillah şu an kucaklarımızdalar
Sağlık afiyetle hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar inşallah yavru kuşlarımız
Yaaaa korkutmayin beni korunurken nasil hamile kaliyosunuz yaKızlar ben yılbaşından sonra öğrendim hamileligimi tam gününü hatırlayamıyorum. Adet gecikmesi oldu karında şişlik var ha oldum ha olcam modundayim. Aklıma hiç hamilelik gelmiyo cunku korunuyoduk. İşyerinde yardımcı bi abla vardı çok iyi biliyo böyle doğal kürleri fln dedim ki adet sokmesi icn ne yapayım hala olmadım rahatsız oluyorum artıkdedi ki kızım sen evli değil misin gebe olmayasın bi bak ama o kadar eminim ki korunuyoruz sonuçta, benim jeton o zaman dustu ertesi gün bi test ve doktor kontrolü sürprizim 7 haftalık olmuş bile
Yaaa ruyamda bende gormustum basindan beri kiz olacagna emindim..yuzunu gormedigim birileri kollarima birakiverdi pembe baddaniyelerle kizimi..nasil bir hisHerkes hikayelerini yazmış
Bizim de 1 Ocak transfer, 10 Ocak test günümüzdü
İnsan dün gibi hatırlıyor
İkinci tedavi olduğu için hisler karmaşıktı
Ben aslında önceki gün evde silik çizgiyi gördüm ama inanamadım
Boşa umutlanmamak için ne kendime ne eşime
Hem bir yandan hissediyordum benimleydi hem de deli gibi korkuyordum silik çizgiye inanıp ertesi gün bHcg 0 görmekten
Ama o sabah bir rüya gördüm
Rüyamda çok çok severek giydiğim gelinliğimi tekrar giyip üzerine de pembe eşarp örtüyordum
O rüya ile hissim kuvvetlendi ve hatta Kızım olacağına da yorarak mutluluklardan uçtum
Elhamdulillah şu an kucaklarımızdalar
Sağlık afiyetle hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar inşallah yavru kuşlarımız
Benimkinide kesmiyo canım 120 nin peşine yarım saat sonra uyanıp emiyo acıkmıs olarak..bide uykusuda vardı karnı doydu uyusun diye bakarsın ama yok uyandı..baktım gece de yine emmek istiyo karnı aç 110 daha yaptım artık ben takmıyorum canım mamaya memeyide emzir emzir doymuyo ne yapayım ki..ağlaması açlık gibiyse ver canım ya bi 120 daha ağlatmaAslinda doktor bana keselim tamamen dedi ama aksam 6 7 gibi uykuya gecmeden 1kez 120cc veriyorum sadece..sutum o saate azaliyo gibi geliyo o yuzden yapiyorum onuda gülceyi 120lerde kesmiyo artik memede de ne zaman emse bitince agliyo mamada da 120 cc ye agliyo...aglatiyorum yapacak bir sey yok
OlurHahah sır değilim yahu burdan sosyal medyada ekleştigim takipleştigim, whatsappta konustugum bissürü arkadasım var ekleşelim senlede
-16 da dolap , ılıtıp sütün dokusuna bakarım ona göre karar veririm en iyisiben direk cikardiysam ilik/soğuk su altinda actim hiç bişey olmadi
-18 dimi dolabın
Ben zaten mama veriyorum canım beni emiyoya sağdığım sütte 30 cc falan çıkıyoRabbim sifa versin
2-3ay arası bizimkide 520gr almıstı doktor mamaya basla demişti acaba mamaya mı baslasan sende
İğne yapamdıktan sonra sıkıntı olmaz sanırımAğrıdan değil emzirememekten
Aynen canı karıştırıyorum tarif etti Dr. Soğuk buhar da yapıyorum bide başucuna soğana karanfil saplayı koydum oda mı iyi geldi bilmem bugün daha iyi sanki HIRILTI yok en azından ama burnu tıkalı halaÇok geçmiş olsun biz de 1 ay önce ventolin ve antibiyotik kullandık ventoline serum fizyolojik karıştırmanı söyledi mi doktor?bi de havayı vermeden önce burnunu aspiratörle iyice temizle ve bi arkadaş da söylemişti gözüne gelmemesine dikkat et bitince de gaz çıkarır gibi sırtına vur bizim 3.gün iyice rahatlamıştı
nasıl korunuyordunuz da oldu yaKızlar ben yılbaşından sonra öğrendim hamileligimi tam gününü hatırlayamıyorum. Adet gecikmesi oldu karında şişlik var ha oldum ha olcam modundayim. Aklıma hiç hamilelik gelmiyo cunku korunuyoduk. İşyerinde yardımcı bi abla vardı çok iyi biliyo böyle doğal kürleri fln dedim ki adet sokmesi icn ne yapayım hala olmadım rahatsız oluyorum artıkdedi ki kızım sen evli değil misin gebe olmayasın bi bak ama o kadar eminim ki korunuyoruz sonuçta, benim jeton o zaman dustu ertesi gün bi test ve doktor kontrolü sürprizim 7 haftalık olmuş bile
Ben onu bir düzenleyeyim
Ben de ben deeeşine söylemedin mii?valla helal olsun
bende 25 aralıkta silik çizgi ile öğrenmiştim. 15 ocak’ta kese+kalp atışı. 12 martta cinsiyet :) çok şükür ki sağlıkla kavuştuk. 2020 hepimize en basta sağlık, sonra huzur getirsin♥ geri kalan her şey halloluyor
Ben de prima kullanıyom 4 e geçtik bizde bugün itibariyleBu arada kızlar Molfix ve Primanın kalıpları mı küçük bana mı öyle geliyor ben 3 numara almıştım hemen küçüldü sanki 4 e geçtik tam oluyor bu bez numaraları çok çabuk değişti bizde mi böyle sizde de aynı mı?
Ben de çok tirsiyorum şimdiYaaaa korkutmayin beni korunurken nasil hamile kaliyosunuz yavardir yanlis bir seyler
Kaç cc veriyorsunBen zaten mama veriyorum canım beni emiyoya sağdığım sütte 30 cc falan çıkıyo
Demek ki bizde sorun yokmuşBen de ben dee25 aralıkta öğrendim 16 ocalta kalp atışı
Ben de prima kullanıyom 4 e geçtik bizde bugün itibariylegerçekten kalıpları küçük üstündeki yazanla bir değil
Eşim korunuyodu şimdi o kadar tirsiyorum ki bütün korunma yöntemlerini kullanasim varnasıl korunuyordunuz da oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?