Kizlar doktor birde bize demire baslamayacagimizi söyledi sağlık ocagin 4 ay başlatıyor hani.6 ay kan ölçüm sonuçlarına gore başlayacağız dedi bizde de kabizlik sorunu olunca çok sevindim
Sağlık ocağında ebe kakasını 5 gün yapamazsa ilacı kes dedi ama ben de doktora kontrole gitmeden başlamadım zaten, haftaya doktor başlayalım derse başlarız.

Kızlar bi ara demir ilaçları hakkında konuşulmuştu. Bu sağlık ocağının verdiği demir ilacı iyi değil mi? Hangi markayı almalı?

Aclik aglamasi gibi degilde arsizlik gibi bizimki o yuzden cok tinlamiyorum gazi cikama kadr susuyo ama bende takilmiyorum cok ac hissettgim zaman veriyorum aglamaasindansa..120 yetmiyo herhlde

Kizlar doktor birde bize demire baslamayacagimizi söyledi sağlık ocagin 4 ay başlatıyor hani.6 ay kan ölçüm sonuçlarına gore başlayacağız dedi bizde de kabizlik sorunu olunca çok sevindim

Bende kızımda aynı şekilde yaptım 6. Ay kan aldırdım kan değeri iyiydi kullanmadım demir damlası bı 5 gün kullandım kakası rengi koyulasti kabız oldu devam etmedim ama sağlık ocağı her gittiğimde soruyordu kullanıp kullanmadigimi

Kızlar bi ara demir ilaçları hakkında konuşulmuştu. Bu sağlık ocağının verdiği demir ilacı iyi değil mi? Hangi markayı almalı?
Bizim doktorumuz bugün sağlık ocağından vereceklerini kullanmayın dedi ve sidefer yazdı onu aldık.

Kızlar bende 21 ocakta öğrenmiştim çok silik çizgi ile sonra 2 gün bekledim söylemedim eşime o ara karnında ağrıyordu eşime de adet oldum dedim eğer hamileysem supriz olsun istedim çünkü olmadım diye seviniyordu. 2 gün boyunca sabah namazlarını ondan önce kalktım kıldım hatta bir tanesinde tam kılarken yataktan kalktığını farkettim hemen çıkardım eteği falan napiyorsun burda bubsaatte dedi Dedim yastıkları bozmussun onları düzeltiyorum Sen yorulma benbyaparim dedi geri yatirdi. O abdeste gidince ben gene kalktım kıldım namazı Kan testinde değerim ilk 6 çıkmıştı bide nolur ne olmaz dedim oyuzden 2 gün bekledim 26yi görünce akşama supriz ile söyledim Güzelce giyunmistim diyorki niye böyle giyindin sen adet degilmisin öyle işte şimdi yatıyor yanımda bücürük

Ben de çok tirsiyorum şimdi
Eşim korunuyodu o zamanlar çocuk da istiyodu beni ikna etmeye çalışıyordu, çaktırmadan oyuna mi getirdi beni hala merak ediyorum yapmaz yapmadım da diyo ama
E Elwing6 bu arada allahaskina bu yolla korunanlar bana özelden yazabilirmisiniz ne kullandığınızı Ben yeni denemeye başladım ve nefret ettim o ne lanet acitan bir edevattir çok afedersiniz yaaa

Sağlık ocağında ebe kakasını 5 gün yapamazsa ilacı kes dedi ama ben de doktora kontrole gitmeden başlamadım zaten, haftaya doktor başlayalım derse başlarız.
Biz 28 ocakta 4 ay olacağız ama bende baslamayacagim saglik ovagi sordugunda da kullaniyorum diyecegim. Zaten zornyapiyor kakasini kullanırsak oluruz
Onlar sorsun kullabiyo4um diyecegim kaka bizim korkulu ruyamiz

Benimkinin 3 aylikken kani. 9.9 cikmisti alerji icin test yapildiginda bakildi. Anne sutuyle besleniyor.Dogdugunda 15mis. Demire basladik ama icirmek cok zor tukuruyor. Kiyafetlerden lekesi cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…