Benimkinin 3 aylikken kani. 9.9 cikmisti alerji icin test yapildiginda bakildi. Anne sutuyle besleniyor.Dogdugunda 15mis. Demire basladik ama icirmek cok zor tukuruyor. Kiyafetlerden lekesi cikmiyor.
Cidden suratini burusturup puskurtuyor. Puskurttugu yetmiyormus gibi elini emmeye calisirken de tulumun kolu kahverengi oldu agzinin kenarinda kalanlardan.
Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Atak olabilirmi dun gece 10 da başlayıp 11 de uyuyabildim sonra 12 buçukta tekrar uyandı 1 de tekrar daldı 2 buçuğa kadar hemen emip uyudu ama 3bucukta bi uyandı beyimizin uykusu bitmiş 6 ya kadar muhabbet ettik kikir kilir:) 6 da sallayarak uyuttum artık 8 de bize gün başladı 1 haftadiren sakin az uyanmalı gecemiz buydu bizim gundasimizda uyumayınca atak diye düşündüm
suanda yıllık izinlerimi kullanıyorum sonra 6ay ücretsiz izin kullanmaya baslayacagım
Temmuzda geri dönüyor gözüküyorum kagıt üstünde
10aylık olacak nasipse
Ama bakıcı nasıl buluruz kime güveniriz bilmiyorum annemin cok cok sevdigimiz yardımcısı bile bunu yapıyorsa kim neler yapmaz diye düşünüyor
Birde benim işe dönüş nedenimi maddi düşünüyorlar o yüzden maaşımı bana vermeye basladılar. Hani al paranı otur evinde calısma cocuguna bak diye.
Ancak ikinciyide istiyoruz ondada aynı seyleri yasayacagım derken yaş olcak 40a yakın
ben iki üni ve yüksek lisans mezunuyum iyi bi kurumsal firmada calısıyorum bunları bırakmak kolay ama 40 yasında iş hayatına geri dönmek istedigimde kimse beni almaz o yaşta
Ruhsal saglıgım icin aktif yasantım icin calısmalıyım
Herkesin ayrı derdi var işte maddiyat hersey demek değil benim için keske evde körelecegim
Temmuza kadar yeterli canım zaten, benim yaz tatiliyle birleşeceği için eylüle kadar olur izne ayrılırsam. Yaş benim de elimi kolumu bağlıyor, aynen ikinciyi yapsak yaş kırka gelecek, nasıl etsek bilmiyorum. Hayırlısı.
BBrcbrcbrc84
bu topikte bu durumdan en çok ben muzdariptim galiba. Biz 5. gün gliserin kansuk ile yaptırıyorduk. Sonra doktor şurup yazdı mamasını değiştire değiştire ona yarayanı bulduk, d vit damlasını da değiştirdik, gaz için zinco damlaya da başlamıştık, hangisi iyi geldi bilmiyorum pek çok şey denediğimiz için. Artık şurubu da içmiyor düzene girdi çok şükür.
BBrcbrcbrc84
bu topikte bu durumdan en çok ben muzdariptim galiba. Biz 5. gün gliserin kansuk ile yaptırıyorduk. Sonra doktor şurup yazdı mamasını değiştire değiştire ona yarayanı bulduk, d vit damlasını da değiştirdik, gaz için zinco damlaya da başlamıştık, hangisi iyi geldi bilmiyorum pek çok şey denediğimiz için. Artık şurubu da içmiyor düzene girdi çok şükür.
Kaçıncı gün? Yazık huzursuz belli ki, gliserin kansuk verdiniz mi daha önce? Yarım veriyorduk biz, yapıp rahatlıyordu. Fitili attıktan sonra kucağımda oturur gibi tutuyordum hemen yapıyordu.
Canım Kaç gündür yapmadı kakasini kaka olduğundan eminsen çok zorlanıyorsa gliserin kansuk aldır eczaneden yarim yap ver istersen . Benimki benim yediklerinden etkilenip hazmedemeyip günde belli saatleri var yapamazsa eyvah diyorum yikiyo ortalığı yumurtayı buldum mesela yumurta yedigimde alerjik reaksiyonla birlikte asiri huysuzluk ve kaka yapamama oluyo yemiyorum bayadır yumurta bende
Ay bende rüyamda görmüştüm arkası dönük 2-3 yaşlarında kız çocuğu saçı yarım bağlı siyah kurdeleliydi ona doğru döne döne bir bıçak gidiyodu tutmuştum elimle elimi kesmemişti bıçak şaşırıyodum böyle niye kesmedi diye çok şükür şuan kızım dizlerimde uyuyor
2019 benim 33 yıllık ömrümün en güzel yılıydı 2020 hepimize daha daha güzellikler getirsin inşallah. Mutlu yıllar hepinize tatlı annişler
Kaçıncı gün? Yazık huzursuz belli ki, gliserin kansuk verdiniz mi daha önce? Yarım veriyorduk biz, yapıp rahatlıyordu. Fitili attıktan sonra kucağımda oturur gibi tutuyordum hemen yapıyordu.