9 Eylül doğumlu muydu sizinki ki de? Çok tatlı maşallah Atak olabilir ana ıkınıyor kaka yapamıyor.

Kızlarr oğlum ıkınıyor ama kaka yapamadı. Kabız da değil. Ne yapmam lazım zeytinyağı mı içirsem. Sizin oldu mu böyle ne yaptınız?? Acill yardım
Eğer 5 gündür yapamadı ise fitil ver canım. Değilse masaj yap karnına bi öyle dene bakalım. Zeytinyağı bizde hiç işe yaramadı

Temmuza kadar yeterli canım zaten, benim yaz tatiliyle birleşeceği için eylüle kadar olur izne ayrılırsam. Yaş benim de elimi kolumu bağlıyor, aynen ikinciyi yapsak yaş kırka gelecek, nasıl etsek bilmiyorum. Hayırlısı.

Eğer 5 gündür yapamadı ise fitil ver canım. Değilse masaj yap karnına bi öyle dene bakalım. Zeytinyağı bizde hiç işe yaramadı
B Brcbrcbrc84 bu topikte bu durumdan en çok ben muzdariptim galiba. Biz 5. gün gliserin kansuk ile yaptırıyorduk. Sonra doktor şurup yazdı mamasını değiştire değiştire ona yarayanı bulduk, d vit damlasını da değiştirdik, gaz için zinco damlaya da başlamıştık, hangisi iyi geldi bilmiyorum pek çok şey denediğimiz için. Artık şurubu da içmiyor düzene girdi çok şükür.

Emerken çıldırdı yine sancısı var gibi ağlıyor napcaz ya

Emerken çıldırdı yine sancısı var gibi ağlıyor napcaz ya
Canım Kaç gündür yapmadı kakasini kaka olduğundan eminsen çok zorlanıyorsa gliserin kansuk aldır eczaneden yarim yap ver istersen . Benimki benim yediklerinden etkilenip hazmedemeyip günde belli saatleri var yapamazsa eyvah diyorum yikiyo ortalığı yumurtayı buldum mesela yumurta yedigimde alerjik reaksiyonla birlikte asiri huysuzluk ve kaka yapamama oluyo yemiyorum bayadır yumurta bende

Yaaa ruyamda bende gormustum basindan beri kiz olacagna emindim..yuzunu gormedigim birileri kollarima birakiverdi pembe baddaniyelerle kizimi..nasil bir his
Ay bende rüyamda görmüştüm arkası dönük 2-3 yaşlarında kız çocuğu saçı yarım bağlı siyah kurdeleliydi ona doğru döne döne bir bıçak gidiyodu tutmuştum elimle elimi kesmemişti bıçak şaşırıyodum böyle niye kesmedi diye çok şükür şuan kızım dizlerimde uyuyor

2019 benim 33 yıllık ömrümün en güzel yılıydı 2020 hepimize daha daha güzellikler getirsin inşallah. Mutlu yıllar hepinize tatlı annişler

Kaçıncı gün? Yazık huzursuz belli ki, gliserin kansuk verdiniz mi daha önce? Yarım veriyorduk biz, yapıp rahatlıyordu. Fitili attıktan sonra kucağımda oturur gibi tutuyordum hemen yapıyordu.
İkinci gün, yok hiç bir şey vermedik. Yapamadı bir türlü. Turşu yemiştim gaz mı yaptı ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…