İkinci gün bugün. Yediklerimden farklı olarak turşu yemiştim süt de içtim gaz taptı hehalde

Bu arada benim buz prensesim de 28 aralıkta çözdürülüp koyulmuştu rahmime 28 ağustosta da doğdu 28 aynı zamanda doğum günüm ve evlendiğimiz gün. 28 benim için uğurlu bir rakam oldu
Ay bizimki de 31 Aralik'ta transfer oldu, 31 Agustos'ta dogdu

Aclik aglamasi gibi degilde arsizlik gibi bizimki o yuzden cok tinlamiyorum gazi cikama kadr susuyo ama bende takilmiyorum cok ac hissettgim zaman veriyorum aglamaasindansa..120 yetmiyo herhlde
Bizimkide artık bağırmaya başladu öyle güzel sesler çıkarıyoki
Evet 120 cc 3 saat anca idare ediyo bide akşamdan aslında tam doymamaya başladiysa gece alımı artıyor..

Kızlar yeni büyük boy biberona geçtiniz mi? Bende avent var 120 lik cam artık küçük gelmeye başlayacak gibi yeni siparis etmem lazım acaba aventin büyüğüne mi devam etsem yoksa başka önereceginiz var mı?

Kızlar meme reddi mi uluyorum anlamadım. Gün içinde emdiği kadar aç olarak yaklaşıp emer emmez kendini geri atıp çığlık çığlığa ağladığı oldu. Kaka yapamadığı için huzursuz ondan mı yoksa meme reddi mi anlamadım. Zor emziriyorum. Saat başı emerken 2 saat oldu acıkmış gibi yaklaşıp sindirden ağlıyor emerken. Siz ne kadar sürede bir emziriyorsunuz. 3 saati buluyor mu?

Ya benim kız mı iitahsız anlamadım 90 ı anca içiyo
Benimki geceye doğru böyle canım..mamayi aksamlari veriyorum.memede azalıyo aksam 8den sonra öyle böyle saati on yaıyorum o zaman baya açılmış oluyo 110 rahat içiyor
Emzirmeye yine devam ediyorum derken saatler yine geçiyor gece 2 gibi 3 gibi 120 daha veriyorum.
Sen 90 i kaç saatte bir veriyosun?

Benimde uzadı süresi..meme reddi de yasadim şimdi çok şükür daha iyiyiz bide anladım ki eğer mememde süt yoksa anlıyo yani yoksa demeyimde azsa..o bir çekiste eğer dolu dolu istediği gibi gelmiyosa çok sinirleniyor ağzında sütüde görüyorum var ama yok kendini itip duruyodu .artık geceleri mama vermeye başladim bu sayede sütümde doluyo bende rahatim oğlumda
Yatarak emzirmeyi dene o bende işe yaramıştı..ayakta hoplayarak emmedi hiç..bide ses olmayacak sende konuşma sakin ortamda emzir..bizimki hala öyle biriyle konusayim bi ses duysun sinirleniyo emmiyo hiç ses almayacak bende dokunmayacam o güzel sakin emecek

İkinci gün, yok hiç bir şey vermedik. Yapamadı bir türlü. Turşu yemiştim gaz mı yaptı ki ya
[/QUOTE
İkinci gün, yok hiç bir şey vermedik. Yapamadı bir türlü. Turşu yemiştim gaz mı yaptı ki ya
3. gün zorlamaya başlıyordu bizimki de. Ben kuru kayısı yemeye başladım onun da faydası olmuş olabilir, mamasına zeytinyağı kattım hiç faydası olmadı onun.

Ya aslında 3 saatte bir tam anlamıyla acıkıyor ve 3 saatte bir olunca daha güzel emiyor onu fark ettim ama kilo alımımız sıkıntılı diye ben sık sık emziriyorum, sık sık olunca da kısa emiyor 10 dk filan anca. Meme reddi olmayabilir, bi huzursuzluğu varsa ondan yapıyor olabilir canım zorlama. Hiç emmeyecek gibi olursa aç kalmaması için sütünü sağıp verebilirsin

Emerken karnına daha çok baskı oluyor da ondan mı ağlıyor anlamadım inşallah yarına kakasını yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…