Emsin de süresi uzasın 2-3 saat önemli değil, hem süt dolar o sürede.Evet huy değiştirdi konuşursam sinirleniyor, sinirlenince de emmek istemiyor. İnşallah meme reddi değildir ya canım sıkıldı

Gazda olabilir karnına msj yapın zeytinyağ ile
Yaa maşallah pek tatlı bebişin
Bizimki de öyle özellikle akşamları yapıyor ben meme reddi olduğunu düşünüyorum
Ayaga kalkip hoplayarak emziriyorum resmen
Şarkı söyleyip hoplayıp o sırada memede tutmaya çalışıyorum ki emiyor sonra sakinleyip rahatlıyor
1 eylülde doğurdum ben. öz hakiki ilk eylül anasıyım
Ayy evet evett hatırladım şimdi
Ayyy inşAllah ya adetim gecikirse hemen kan vermeye gidicem umarım güzel haberlerle gelirim
Hayırlı olsun teste göre hamilesin

Pircici selam canım. Konusu geçti mi yazdın mı bilmiyorum ama ocean Demir damlası microfer diye geçiyor di mi. Bugün aldırdım ama bunun rengi beyaz. Kırmızı olması gerekmez mi? Bir de kaç damla vericez. Üstünde 4-10 yaş arası çocuklar için 1ml yazıyor. Bizimkiler için Kilo başı 1damla mı, benim oğlum 9kg (5.5aylık)

Emsin de süresi uzasın 2-3 saat önemli değil, hem süt dolar o sürede.Evet huy değiştirdi konuşursam sinirleniyor, sinirlenince de emmek istemiyor. İnşallah meme reddi değildir ya canım sıkıldı
Geçici bir süreç olur inşallah canını sıkma emmiyo değil ki demek ki doyuyo

Herkese mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı yıllar diliyorum Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın en mutlu günlerini görmek nasip olsun
Akşam ben kıza bakarken eşim yemekleri yaptı ay öyle lezzetli yapıyorki:)ama mutfak aldı başını gidiyor tabi:)yemeği yedik uyku bastırdı daha saat 9 bile olmamıştı uyuyacaktık nerdeyse:)Asya hanımla oynadık biraz sonra çerez tatlı vs çok güzel hareketleri izledik 12ye 5kala fln bizim kızda bir bağırtı ay nasıl içini çekiyor gaz olsa karnı sert olur bacağını çeker heralde rüyasında korktu ama.baya çekti içini ağlayacaktım nerdeyse neyse simdı uyuyor çok şükür

Selamlar evet canım. Microfer damla. Evet rengi beyaz ama işlevi aynı bu damla da gıda takviyesi olarak geçtiği için diğer tüm ürünler gibi 4 10 yaş aralığı yazıyor. Kilo başına 1 damla. Eczacı kafasına göre bana 1ml ver demişti. Ben firmayı aradım sordum. Kilo başına 1 damla dediler. Bu arada kesinlikle kabız yapmadı bizde. İlk 10 15 gün gün aşırı vereceğim ben. Direkt ağır gelmesin diye. Başlayanlar o şekilde başlayabilir. Sağlık ocağının verdiği damla kabız yapıyormuş. Kendileri söyledi. Hatta kabız olursa bana getir dedi bebek hemşiresi. Ama bu ocean kabız yapmıyor. Nette yorumlarda da çok okudum... Şifa olsun kuzuna.

Uyku tulumu aratan arkadaşlar, lcw internet sitesinde stokları yenilemiş. Ben 2,7 tog sanıyordum ama 1,7 tozmuş benim kullandığım da.

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Hamilesin gibi ama adetine 1 gün kala ya da adet olacağın gün yapsan çizgi daha net olur

İkinci gün, yok hiç bir şey vermedik. Yapamadı bir türlü. Turşu yemiştim gaz mı yaptı ki ya
Canim gazdir o. 13 gun ile rekor bizde kaka konusunda. Sadece anne sutu alan bebekler icin 10 gune kadar normal diyorlar. Benimki 13 gun olmasina ragmen rahatsiz olmadi hic.

2020ye kızım kucağımda uyurken girdik 2020 nin ilk gecesinde de 274959503661 kere filan uyandık hadi artık calpol vermeyeyim dedim aşı dan beri 4 kere vermiş oldum çünkü ama aşı huzursuzluğu mu atak mı yoksa sadece huysuzluk mu bilmem uyandı durdu kerata.

bu aşıdan korkmaya basladım. sanırım bizde yarın olucaz.

Atak atak hepimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…