Bebiste pamukcuk var mi ? Yasamadim ama bitmek bilmeyen pamukcuk var korkuyorum bulasacak diye
Canim benim pamukcuk da cok uzun surdu. Careyi karbonat ve sudan buldum. 1 bardak kaynamis sogumus suya 1 tatli kasigi karbonat koydum. Bir kavanoza koydum. Isaret parmagima gazlibez dolayip karbonatli suya baturip bebegin agzina sokup 360 derece cevirdim bir kez. Agzinini silmek gibi dusun. Youtubedan video izledim karbonatli suyla silmekle ilgili. Gecti cok sukur. Hic kalmayana kadar emzirme sonraları yap. Minicik bile kalsa cogaliyor

Benimki de cok uyanmaya baslamisti ya care buldum. Benim poncige kehribar kolyesi takmistim. 2 hafta takili durdu. Sonra 3 gun once cikardim. Dun gece aklima geldi acaba kolyenin cikmasi mi huzursuz etti diye dusundum. Kolyeyi geri taktim. Dun gece daha rahat uyudu. Kolyeden mi yiksa oyle mi denk geldi bilmiyorum. Arkadasim kullanmisti bebeginde. Uykusunu da rahatlatiyor dedi. Dis cikma doneminde agri ates te yasamadik dedi. Kolyeyi geri taktim. Arada suya tutmak lazimmmus 5dk.

Gunde 1 kez yaptim ondanmi gecmedi acaba

Büyük oğlumda bilekliğini kullandım ben de fayda görmüştüm salyaları ve kusması kesilmişti. Bilekliği koptu kolyesini takmak istiyorum ama boynunu iz yapar acıtır diye bekliyor bir köşede. Hep yatar pozisyonda malum. Alacak olanlar modele dikkat edin. Bizdeki hediye geldi seçme şansım olmadı sivri yerleri var. Damla model tercih edin

bu aşıdan korkmaya basladım. sanırım bizde yarın olucaz.
Aynen bende korkmaya başladım. 2. Ayda çok sıkıntı olmamıştı ateşi olmuştu ama çabuk gerilemişti. Bizim aşı 13 ünde. Sırf bu aşı ateş huzursuzluk yapacak diye dün doktor menenjiti yapalım demesine rağmen 5. Ayda yapalım hepsi üst üste gelecek dedim.

Geçmiş olsun canım valla iyice korktum aşıdan tam iyilesemedik cuma yaptırıcam bende. Calpol nekadar veriyosun? 1 çay kaşığı gibi aklımda kalmış benim emin degilim.ates oldu mu?

Bebiste pamukcuk var mi ? Yasamadim ama bitmek bilmeyen pamukcuk var korkuyorum bulasacak diye
Pamukcuk olduğundan eminmisin dağılmayıp sabit ilerlemiyorsa süt te olabilir bende pamukcuktan şüphelenmiştim ama dr a sordum dokunma sakin sut o geçmez pamukcuk olsa gırtlağına kadar ilerlerdi demişti hala var dilinde hafif beyazlık hiç geçmedi

Sen dene bakalım bi kaç kere daha işe yararsa alalım bizde

Geçmiş olsun canım valla iyice korktum aşıdan tam iyilesemedik cuma yaptırıcam bende. Calpol nekadar veriyosun? 1 çay kaşığı gibi aklımda kalmış benim emin degilim.ates oldu mu?
Ya belki artık aşı etkisi geçmiştir bilemedim ama aşı olduğu ilk gün çok huzursuzdu aşı yerleri ağrıdı sanırım, ebe ağrı yapabilir demişti. Canım bize hem eczacı hem doktor 2,5 ml dedi o da 2 buçuk çay kaşığı filan yapıyor ben 2 çay kaşığı verdim. (enjektörle ölçtüm 2 ml vermiş oldum).

Kızlar bebislere hayvan sesleri çıkarıyo musunuz? Benim oğlumun çok hoşuna gidiyordu ta ki babası da yapana kadar:)
Dün akşam köpek sesi çıkardı o kadar korktu ki dudağını buktu ağlamaya başladı sonra yok bundan aglamiyodur sen hep yapiyosun dedi tekrar yaptı yine aynı çok korktu.
Oksurmemden dışarıdan gelen ani sesten korkuyo sanki herşeyden korkuyo cok üzülüyorum ya ne zaman düzelir ki

Ablamda çok faydasını gördüm dedi biz de 1 ay önce aldık salyalarımız akmaya başlayınca salyayı kesmedi ama yani belki başka faydaları olmuştur ama farkedemedim
Bi de bizimkinin boynunda iz yapıyor rahatsız oluyor diye üzülüyorum sürekli bi takıp çıkarıyprum
Ben çıkarırken anlamıyodu ne yaptığımı galiba
Sonra alibabanın çiftliğini açana dek bi mööö her şeyi bitirdi o nasıl ağlamak

Bizimki damla model. Canini acitmiyor bence. Yuvarlak kenarli bir kolye. Uykuya faydasi oldugunu arkadasimdan duydum ve kendim de tespit ettim. Kolyeyi taktigim gece uyandi emdi gwri uyudu.

Sunnetinde sol ayak bilegine taktim. Ilk cisini yaparken yandigi icon cok agliyor demislerdi. Biz bekledik cocugun cis yapip aglamasini mikirdanmalar esliginde. Meger cisini yapmis cok aglamadigindan anlamamisiz.

Canim benimki de horlarken aslan gibi kukreyince bebek cok korkup aglamisti daha kucukken. Dun de tesaduf disaridayken kopek havladi ve korktu bebek. Bence üzülme cunku ani ses duyunca yetiskinler bile korkuyor.

Canim gazdir o. 13 gun ile rekor bizde kaka konusunda. Sadece anne sutu alan bebekler icin 10 gune kadar normal diyorlar. Benimki 13 gun olmasina ragmen rahatsiz olmadi hic.
Alttan pırtlatıyor ama bana mısın demiyor. Bugün 3. gün bakalım ne zaman yapacak. Sadece anne sütü alıyor ama hiç bu kadar uzun olmamıştı. Bir de bugün emdi ama az önce verdiğimde yine ağladı. Önceden tok olsa da emer fazlasını kusardı.

Kızlar bir şey sorcam. Yarın 2 saatliğine doktora gitçem. Oğlumu anneme bırakıcam evde olduğum için hiç sütümü sağmamıştım. Annem sen sağ ben acıkınca kaşıkla veririm dedi. Sorum şu yarın sağsam dolaba koymama gerek var mı, 24 derece oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…