Canim benimki de horlarken aslan gibi kukreyince bebek cok korkup aglamisti daha kucukken. Dun de tesaduf disaridayken kopek havladi ve korktu bebek. Bence üzülme cunku ani ses duyunca yetiskinler bile korkuyor.
Ben de artık herşeyden bu kadar korkunca dedim bizde mi sorun var. Zamanla geçer inşallah
azra-bade yalnız değilmişiz demek ki ben alibabanin çiftliğini acmamistim bi de onu deneyim çünkü seviyodu babadan sonra korktu. Belki o sevimli gelir :)

Benimki ani hareketimden bile etkileniyor insna üzülüyor gerçekten sıçrayınca

3 saat dışarda bekleyebiliyor

Benimki ani hareketimden bile etkileniyor insna üzülüyor gerçekten sıçrayınca
Evet özellikle emzirirken mesela çit cikmicak korkuyo irkiliyo bazen agliyo. Daha bizden ayrıldıklarını yeni yeni idrak ediyorlar ondan boyleler heralde

Bizimki bazen karşıdan öpücük atınca bile korkuyor hayvan sesleri çıkarınca benim kızımda çok seviyor en çok da köpek sesini ama bizim sesimiz daha ince daha kısık, erkek sesinden korkmuş olabilir

Ayak bileğine takılan modeli de var sanırım olmazsa öyle bişey almak lazım

Dolabın norma soğutucu bölümüne koy canım, dondurucu kısmına değil. Oda ısısında 3 saat dolabın soğutucu kısmında 3 gün durabilir diyorlar

Bizimki bazen karşıdan öpücük atınca bile korkuyor hayvan sesleri çıkarınca benim kızımda çok seviyor en çok da köpek sesini ama bizim sesimiz daha ince daha kısık, erkek sesinden korkmuş olabilir
Bence de öyle oldu. Bi de gerçekten herşeyden korkuyo biri mesela konuşurken biraz sesi yukseltsin korkar öyle yani bakalım zamanla düzelir

Yarin kontrol var sorarim bir daha beyaz hep

Evet özellikle emzirirken mesela çit cikmicak korkuyo irkiliyo bazen agliyo. Daha bizden ayrıldıklarını yeni yeni idrak ediyorlar ondan boyleler heralde

Tek çocuk demi canım? Şimdi benim ilk kızım aşırı seslere tepkiliydi hep sicrardi uyurken bile, bu bebeğim ilki kadar değil yada alıştı kuzum ama anlık seslere tabi sıçrıyor hala evde sürekli koşan bağıran oyuncak döken zıplayan çılgın bir ablası var mecbur alıştı kuzum .

Evet canım ilk çocuk evde az çok ses oluyo ama bi çocuk sesi kadar değil tabi. Seninki alışmıştır artik:)

Bunu da mutlaka okuyun derim çok faydalı, bilimsel araştırmalara dayanıyor.

Ayak bileğine takılan modeli de var sanırım olmazsa öyle bişey almak lazım
Hiç dikkat etmemişim etrafımdakiler kolye takıyor diye kolye almışım
Teşwkkür ederiz
Ben de bikaç tane aldım bakayım gelince güzelseler paylaşırım

E Elwing6 çok şekersiniz kız maşallah

Ayy yarin asidan sonra dusunemiyorum gulceyi..bugun esimde sahit oldu nasil oglen uykusuna yatirmaya calistiimizda ciglikk baastigina..surekli aglama modu devam..sinirlenincede cigliklar basladi var gucuyle cırlıyo saclarini cekiyo surekli meme..memeden ayrildiginda yine basiyi cigligi bugun oglende mama verdim arrtik baya sakinledi yine yetmiyor demekki..su icimini azalttim son zamanlarda herhalde etkilendi süt

Genelde gazı olduğunda, kakasını yapamadığında, çok uykusu olduğunda ve sütüm tazyikli olduğunda öyle yapıyor oğlum. Ben saat tutmuyorum ama iki saati geçmez emzirme aralarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…