Canim benimki de horlarken aslan gibi kukreyince bebek cok korkup aglamisti daha kucukken. Dun de tesaduf disaridayken kopek havladi ve korktu bebek. Bence üzülme cunku ani ses duyunca yetiskinler bile korkuyor.
Ben de artık herşeyden bu kadar korkunca dedim bizde mi sorun var. Zamanla geçer inşallah azra-bade
yalnız değilmişiz demek ki ben alibabanin çiftliğini acmamistim bi de onu deneyim çünkü seviyodu babadan sonra korktu. Belki o sevimli gelir :)
Kızlar bebislere hayvan sesleri çıkarıyo musunuz? Benim oğlumun çok hoşuna gidiyordu ta ki babası da yapana kadar:)
Dün akşam köpek sesi çıkardı o kadar korktu ki dudağını buktu ağlamaya başladı sonra yok bundan aglamiyodur sen hep yapiyosun dedi tekrar yaptı yine aynı çok korktu.
Oksurmemden dışarıdan gelen ani sesten korkuyo sanki herşeyden korkuyo cok üzülüyorum ya ne zaman düzelir ki
Kızlar bir şey sorcam. Yarın 2 saatliğine doktora gitçem. Oğlumu anneme bırakıcam evde olduğum için hiç sütümü sağmamıştım. Annem sen sağ ben acıkınca kaşıkla veririm dedi. Sorum şu yarın sağsam dolaba koymama gerek var mı, 24 derece oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir?
Evet özellikle emzirirken mesela çit cikmicak korkuyo irkiliyo bazen agliyo. Daha bizden ayrıldıklarını yeni yeni idrak ediyorlar ondan boyleler heralde
Kızlar bebislere hayvan sesleri çıkarıyo musunuz? Benim oğlumun çok hoşuna gidiyordu ta ki babası da yapana kadar:)
Dün akşam köpek sesi çıkardı o kadar korktu ki dudağını buktu ağlamaya başladı sonra yok bundan aglamiyodur sen hep yapiyosun dedi tekrar yaptı yine aynı çok korktu.
Oksurmemden dışarıdan gelen ani sesten korkuyo sanki herşeyden korkuyo cok üzülüyorum ya ne zaman düzelir ki
Bizimki bazen karşıdan öpücük atınca bile korkuyor hayvan sesleri çıkarınca benim kızımda çok seviyor en çok da köpek sesini ama bizim sesimiz daha ince daha kısık, erkek sesinden korkmuş olabilir
Ablamda çok faydasını gördüm dedi biz de 1 ay önce aldık salyalarımız akmaya başlayınca salyayı kesmedi ama yani belki başka faydaları olmuştur ama farkedemedim
Bi de bizimkinin boynunda iz yapıyor rahatsız oluyor diye üzülüyorum sürekli bi takıp çıkarıyprum
Ben çıkarırken anlamıyodu ne yaptığımı galiba
Sonra alibabanın çiftliğini açana dek bi mööö her şeyi bitirdi o nasıl ağlamak
Kızlar bir şey sorcam. Yarın 2 saatliğine doktora gitçem. Oğlumu anneme bırakıcam evde olduğum için hiç sütümü sağmamıştım. Annem sen sağ ben acıkınca kaşıkla veririm dedi. Sorum şu yarın sağsam dolaba koymama gerek var mı, 24 derece oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir?
Bizimki bazen karşıdan öpücük atınca bile korkuyor hayvan sesleri çıkarınca benim kızımda çok seviyor en çok da köpek sesini ama bizim sesimiz daha ince daha kısık, erkek sesinden korkmuş olabilir
Pamukcuk olduğundan eminmisin dağılmayıp sabit ilerlemiyorsa süt te olabilir bende pamukcuktan şüphelenmiştim ama dr a sordum dokunma sakin sut o geçmez pamukcuk olsa gırtlağına kadar ilerlerdi demişti hala var dilinde hafif beyazlık hiç geçmedi
Evet özellikle emzirirken mesela çit cikmicak korkuyo irkiliyo bazen agliyo. Daha bizden ayrıldıklarını yeni yeni idrak ediyorlar ondan boyleler heralde
Tek çocuk demi canım? Şimdi benim ilk kızım aşırı seslere tepkiliydi hep sicrardi uyurken bile, bu bebeğim ilki kadar değil yada alıştı kuzum ama anlık seslere tabi sıçrıyor hala evde sürekli koşan bağıran oyuncak döken zıplayan çılgın bir ablası var mecbur alıştı kuzum .
Tek çocuk demi canım? Şimdi benim ilk kızım aşırı seslere tepkiliydi hep sicrardi uyurken bile, bu bebeğim ilki kadar değil yada alıştı kuzum ama anlık seslere tabi sıçrıyor hala evde sürekli koşan bağıran oyuncak döken zıplayan çılgın bir ablası var mecbur alıştı kuzum .
Kızlar, kitap almak isteyenlere fikir olsun diye kendi aldıklarımı ekliyorum. O tekerlekli kitapların tekerleri dönüyor çok tatlı :) diğerlerinin de hikayeleri ve resimleri çok güzel. Özellikle mutlu su aygırı çok sevimli bence :))
Ayy yarin asidan sonra dusunemiyorum gulceyi..bugun esimde sahit oldu nasil oglen uykusuna yatirmaya calistiimizda ciglikk baastigina..surekli aglama modu devam..sinirlenincede cigliklar basladi var gucuyle cırlıyo saclarini cekiyo surekli meme..memeden ayrildiginda yine basiyi cigligi bugun oglende mama verdim arrtik baya sakinledi yine yetmiyor demekki..su icimini azalttim son zamanlarda herhalde etkilendi süt
Kızlar meme reddi mi uluyorum anlamadım. Gün içinde emdiği kadar aç olarak yaklaşıp emer emmez kendini geri atıp çığlık çığlığa ağladığı oldu. Kaka yapamadığı için huzursuz ondan mı yoksa meme reddi mi anlamadım. Zor emziriyorum. Saat başı emerken 2 saat oldu acıkmış gibi yaklaşıp sindirden ağlıyor emerken. Siz ne kadar sürede bir emziriyorsunuz. 3 saati buluyor mu?
Genelde gazı olduğunda, kakasını yapamadığında, çok uykusu olduğunda ve sütüm tazyikli olduğunda öyle yapıyor oğlum. Ben saat tutmuyorum ama iki saati geçmez emzirme aralarım.