Kızlar iki gündür öyküm baya baya dillendi
Agular artık aa ee oo oldu emerken bile mırmır bişeyler anlatıyor konusuyor
İki gündür kalabalıktayız ve herkes hiç bu kadar bu ayında konusan bebek görmedik dediler (iyi bişey değil gibiydi tepkiler)
İkinci cocugu olupta ilk cocugu daha bu aylarda susmayan var mı
Su anda asırı sempatik geliyor otur dertleşte konusunca nefes almadan konusursa beynimizi yorabilir korkutmuyor değil
Aynen bizimki de öyle hatta bi iki kez anne dedi bi kez Allah dedi çok açık bu aa ee arada diyo. Niye sorun olsun ki onlara bakarsak kucağa da almayalım hatta emzirip kundak yapıp uyutalim
Aynen bizimki de öyle hatta bi iki kez anne dedi bi kez Allah dedi çok açık bu aa ee arada diyo. Niye sorun olsun ki onlara bakarsak kucağa da almayalım hatta emzirip kundak yapıp uyutalim
Benimki her aşkım balım tatlım su bu dediginde kızıma dedigini bilsemde efendim diyorum
Cok seviyırum seni diyor mesela kızımıza bende atlatıp bende seni cok seviyorum aşkım öykümüde sev ama diyorum
Böyle böyle bolca kendimede iltifat alıp hatırlatıyorum ilgiye muhtac oldugumu
Hiç sorma zaten yaşımı bile göstermediğimi söylüyolar hep sinir bozucu oluyor eşimin köyünde arabada birisi kucağımdaki bebeğe bu bebek kimin diye sordu senin mi bile demedi annemin bebeği ben geziyorum öyle hobi olsun diye demek geldi içimden herkes reşit misin diye soruyor çok bunaltıcı keşke biraz daha büyüsem hemen
Benimki her aşkım balım tatlım su bu dediginde kızıma dedigini bilsemde efendim diyorum
Cok seviyırum seni diyor mesela kızımıza bende atlatıp bende seni cok seviyorum aşkım öykümüde sev ama diyorum
Böyle böyle bolca kendimede iltifat alıp hatırlatıyorum ilgiye muhtac oldugumu
Hep aynıyız desene ben de eşim evde olduğu zaman kızıyla bol bol oynar konuşur falan uzaktan bi bakış atarım ben de burdayım der gibi adam artık bıktı ne bakıp duruyon kıskandın mı yoksa sen bizi diyip pis pis sırıtıyor ne kiskancam seni işine bak diyorum yalandan tamam hadi seni de seviyim gel diyo tam odun benimki
Hiç sorma zaten yaşımı bile göstermediğimi söylüyolar hep sinir bozucu oluyor eşimin köyünde arabada birisi kucağımdaki bebeğe bu bebek kimin diye sordu senin mi bile demedi annemin bebeği ben geziyorum öyle hobi olsun diye demek geldi içimden herkes reşit misin diye soruyor çok bunaltıcı keşke biraz daha büyüsem hemen
Yok bizimki bi tık daha şirin öyküşe bakıyoruz elini tutuyoruz falan
Benim korkum konusmaya basladıgında hiç susmayacak mı diye var öyle bikaç arkadasımın kızı cok tatlılar nefes almadan konusuyorlar ama bana tatlılar anasının migreni tutup duruyor kızım bi sus motorun sogusun demekten
Yeğenim öyle inanılmaz geveze ablam yüzünden omda geveze , telefonda konuşsak bile aynı şeyi 3 kez demeden bırakmaz bende söylenip kapatırım hiç sevmem telefonla konuşmayı zaten
Bizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.
Bu arada kızlar benim göğsümde elimin üstünde ve kolumun iç tarafında kırmızı kaşıntılı nokta çıkmış böyle sinek ısırması gibi bişey ama evde bişey yok eşimle çocukta da yok bendeki bu nedir acaba ilk başta pek anlamadım ama şu an dikkatli bakınca gördüm bi de acayip kaşınıyo
Günaydınnn yesilus
, SSerrarana18
, EElwing6
bebislerinize ve size kocaman bir maşallah ya bir arkadaş demiş, bir vakitte anlaşıp hepimiz foto koysak diye... Öyle yapalım müsait bir anda...
Evet galiba ben anne tarafına çekmişim anneme de yaşını hiç göstermediğini söylerler tipten kaynaklı heralde hatta ben hamileyken doktorum senin torunun mu olacak diye anneme şaşırmıştı annem de bu 3. Torun 2 tane de ablasından var deyince adam sus tamam bayılacam şuraya dedi kendisi annemle aynı yaştaydı ama doktorluk işte yıpranmış adam napsın
Evet galiba ben anne tarafına çekmişim anneme de yaşını hiç göstermediğini söylerler tipten kaynaklı heralde hatta ben hamileyken doktorum senin torunun mu olacak diye anneme şaşırmıştı annem de bu 3. Torun 2 tane de ablasından var deyince adam sus tamam bayılacam şuraya dedi kendisi annemle aynı yaştaydı ama doktorluk işte yıpranmış adam napsın
Günaydınnn yesilus
, SSerrarana18
, EElwing6
bebislerinize ve size kocaman bir maşallah ya bir arkadaş demiş, bir vakitte anlaşıp hepimiz foto koysak diye... Öyle yapalım müsait bir anda...