Aynen bizimki de öyle hatta bi iki kez anne dedi bi kez Allah dedi çok açık bu aa ee arada diyo. Niye sorun olsun ki onlara bakarsak kucağa da almayalım hatta emzirip kundak yapıp uyutalim

Teşekkür ederimbabamız artık beni beğenmiyor heralde durup durup kızına ya bu çok tatlı diyor kime çektin sen anan da tatlı falan değil ki diyo bi de
Benimki her aşkım balım tatlım su bu dediginde kızıma dedigini bilsemde efendim diyorum
Cok seviyırum seni diyor mesela kızımıza bende atlatıp bende seni cok seviyorum aşkım öykümüde sev ama diyorum
Böyle böyle bolca kendimede iltifat alıp hatırlatıyorum ilgiye muhtac oldugumu

Maşallah ne güzel gencecik anne olmussun ☺
Olsun bende en büyüğü değilim ama büyüğüm sonucta
Hiç sorma zaten yaşımı bile göstermediğimi söylüyolar hep sinir bozucu oluyor eşimin köyünde arabada birisi kucağımdaki bebeğe bu bebek kimin diye sordu senin mi bile demedi annemin bebeği ben geziyorum öyle hobi olsun diye demek geldi içimden herkes reşit misin diye soruyor çok bunaltıcı keşke biraz daha büyüsem hemen

Hep aynıyız desene ben de eşim evde olduğu zaman kızıyla bol bol oynar konuşur falan uzaktan bi bakış atarım ben de burdayım der gibi adam artık bıktı ne bakıp duruyon kıskandın mı yoksa sen bizi diyip pis pis sırıtıyor ne kiskancam seni işine bak diyorum yalandan tamam hadi seni de seviyim gel diyo tam odun benimki

Tadını cıkar derim yas ilerleyincede kücük söylemeye baslıyoruz

Yeğenim öyle inanılmaz geveze ablam yüzünden omda geveze , telefonda konuşsak bile aynı şeyi 3 kez demeden bırakmaz bende söylenip kapatırım hiç sevmem telefonla konuşmayı zaten

Bizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.
Ayy çocukken ben de oylemisim para verelim de sus diyorlarmış

Bu arada kızlar benim göğsümde elimin üstünde ve kolumun iç tarafında kırmızı kaşıntılı nokta çıkmış böyle sinek ısırması gibi bişey ama evde bişey yok eşimle çocukta da yok bendeki bu nedir acaba ilk başta pek anlamadım ama şu an dikkatli bakınca gördüm bi de acayip kaşınıyo

Ama küçük göstermek cok güzel bence kırklı yaşlarda hala genç gorunursun. Ben de unideyken liseli zannediyorlardı şimdi yaslandim tabi

Ama küçük göstermek cok güzel bence kırklı yaşlarda hala genç gorunursun. Ben de unideyken liseli zannediyorlardı şimdi yaslandim tabi
Evet galiba ben anne tarafına çekmişim anneme de yaşını hiç göstermediğini söylerler tipten kaynaklı heralde hatta ben hamileyken doktorum senin torunun mu olacak diye anneme şaşırmıştı annem de bu 3. Torun 2 tane de ablasından var deyince adam sus tamam bayılacam şuraya dedi kendisi annemle aynı yaştaydı ama doktorluk işte yıpranmış adam napsın

Ayy maşallah çok beğeniyorum böyle kadınları sen de çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…