Evet her akşam veriyorum normalde beklemiyodum ama böyle yapınca beklemeye başladım acaba doyuyo mu diye düşündümBugün hemen veriim bi de 60cc veriim bakalım nolcak

Evet her akşam veriyorum normalde beklemiyodum ama böyle yapınca beklemeye başladım acaba doyuyo mu diye düşündümBugün hemen veriim bi de 60cc veriim bakalım nolcak
Umarım geçer çok zor oluyo uykusuzluk ben bu gece kac kere kalktigimi bile hatırlamıyorum sayfalar birikmiş uyumayim diye onları okudum

Teşekkür ederimbabamız artık beni beğenmiyor heralde durup durup kızına ya bu çok tatlı diyor kime çektin sen anan da tatlı falan değil ki diyo bi de
Bizimki de aynı dün tutturmuş hıc uzulmuyomusun 9 ay karninda taşıdın her hareketi ben baksana diye beni sinirlendirmeye çalışıyo tam o an mikirdanirken anne sesi çıkardı ( anne demek değil tabi de) aldım çocuğumu elinden al sana cevap dedim

Canım seninde mi erken mi doğdu bebek aynı gün olunca aklıma takıldı. Ben son adet 10 Aralık, 24 Aralık transfer doğumda 28 agustos
Ay inanmıyorum tarihlerimiz aynı
Son adet 10 Aralık doğum 28 Ağustos
Ama benim transfer 1ocak canım
38+2de doğdu kızım

Aynı aynı ilk almıyo itiyo hatta bazen öğürüyo bile uykuda veriyorum bazen bak biraz önce içti hepsini istekli Bi şelikde ahha Bi ek gıdaya başlasaydık

Lohusalıpım daha bitmemiş Asya hiç durmuyor bizim beyefendi kendi uyumamış bebek sallamış gibi uykusuzum yok çok yorgunum lan ben bide sezeryan oldum yani durumum vahim onun bu halleri öyle batıyoduki ben uyumszken onun uyuması delirtiypdu valla tekmeyle kaldırasım geliyordu ama geçti bitti o günler sende sabret gwçeçek

Maşallah minnoşaAblamın kızı da 7 aylıkken anne ge meme ge diyoduge yani gel dicek aslındaÇok erken konuşmaya başladı hatta anlatmak istediklerinin kelimelerini bilmediği için sinirleniyoduÇok güzel bıcır bıcır oluyo öykü de öyle olcak galiba

Inanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart oldu Pircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha

Son düzenleme:
Allah'ım ya benimki ilk zamanlar kız bu kadar benziyorsa bana erkek olsa demek ki fotokobim çıkacakmış diyodu şimdi de yanında yata yata kendine benzettin çocuğumu diye söyleniyor ben de bi zahmet benzesin ben ne acılar çektim onu doğurayım diye karnımı kestiler tamam mı diyip duygusal bağlıyorum

Ahh canım ya teşekkür ederim sen ve yavruluşunda çok tatlısınız bende buradaki herkesi merak ediyorum yakın arkadaş olduk artık ama birbirimizi tanımıyoruz instagramdanmı eklesek ne yapsak
Ben e watsap grubu kuralım orda daha hızlı iletişime geçeriz inşallah artık beraberiz. İlk kızımda da kk dan Bi toğiğe üye olmuştum önce face de grup açtık ordan watsap şu an çocuklarımız 7 yaşına gircek ve ilk defa hepsi 2. Sınıfa başladılar ve çekiliş yaptılar birlerine hediye ve mektup yolladılar herkez farklı şehirde aynı şehirde olanlar sürekli görüşüyor hani kardeş gibi olduk desem yeridir bişey osa hemen yazarım arada çürük elmalar çıktı tabiki eleme eleme 15 kişi kaldık düşün 7nsenedir bağımız kopmadı bizde böyle bişey yapabiliriz isteyenlerle

Gaz sıkıntısı indan bence bitmiyor demekki gazı yediğin şeye de dikkat et bakalım

Bizim o haller 1 haftadır var ama sadece sabahları sesine uyanıyorum elini uzatan uzaya birşeyler gebelşyo beni görünce daha Bi heyecanlanıp sitem eder gibi dudaklarını bize bize uzaya uzaya birşeyler diyor eşime diyorum aklımı tut yoksa uçacak

Wayyy o daha iyiymiş
Bu hızda devam ederse bizim yaramazlık yapmalarımız cok yakın :)
Konusuyormu seninkide mırmırmır susmadan memede bile ve cıkardıgı sesler baya baya hecelere döndü mü
Çocuk içtiği sütlerin hakkını veriyor maşallah benimki atak krizleri ile uğraşmaktan hala daha yüz üstü dönmedi bile gerçi bizim bebişlerin tahmini doğum tarihleri arasında 2-3 hafta vardı diye hatırlıyorum benim kıza 2 hafta daha mühlet veriyorum dönemezse disipline başlıyorum

Ya sen boşver onları proniyotiği doğumdan itibaren öneriyor lar ig de Ali Fuat diye Bi Dr var takip edin bak çok güzel bilgiler veriyo sen bakma onlara kiloya da takılmaz artık az alacaklar ki kiloyu

Kızlar ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce
Soyle biliyorum gebelik yoksa silik de olsa bir cizgi olmaz. Yani silik cizgi gebelige isaret. 3. Bir ihtimal test bozuk olabilir. Gunduz ilk idrar ile testi yenileyebilirsin. Ben de bu silik cizgiyle ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…