Ya 250 gr.da cok az nerdeyse hic almamis cocukYa sen boşver onları proniyotiği doğumdan itibaren öneriyor lar ig de Ali Fuat diye Bi Dr var takip edin bak çok güzel bilgiler veriyo sen bakma onlara kiloya da takılmaz artık az alacaklar ki kiloyu
İnşAllah bende öğrenirimSoyle biliyorum gebelik yoksa silik de olsa bir cizgi olmaz. Yani silik cizgi gebelige isaret. 3. Bir ihtimal test bozuk olabilir. Gunduz ilk idrar ile testi yenileyebilirsin. Ben de bu silik cizgiyle ogrenmistim
İnşAllah güzel haberlerle gelirimVar gibibenim test gününe, adete diyeyim 4-5 gün kala yaptığım test böyleydi sonra gün gün koyulaştı
Demek ki küçük görenlere hak vermek lazımAy valla ben de daha küçüksün sanmıştımMaşallah yahu ben 23 yaşında evlendim ama hamile kalcam diye aklım çıkıyodu 6 yılda anca cesaretimi toplayıp hamile kaldım
Valla erken falan bilmiyorum ama bizde çoktandır belirtiler var kabarmalar da arttı baya. Benimki de aynen öyle biberonu emziği çiğniyor resmenKızlar günaydın. Dış olayları için erken midir 4 ay 6 gunluguz . Nereden böyle düşündüğünü sorarsanız biberonu verdiğimde sürekli yanlara alıp çiğniyor. Uykuda yediruyorum çocuğa.
Moralini bozma canım bazı doktorlar böyle oluyo maalesef..ben de az önce kendi alerjim için doktora gittim kortizonlu iğne yazdı emziriyorum dedim yapcak bişey yok o zaman çekceksin alerjiyi diyo ters tersInanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart olduPircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
Aslında küçük yaşta bebişin olması da bi yandan çok güzelDemek ki küçük görenlere hak vermek lazımama yani küçücük bebek var kucağımda o kadar küçük bebek benden başka kimin olabilir bu bebek kimin diye de sorulmaz ki iyi yürek valla 6 yıl beklemek ben hiç olmayacak falan diye korkardım heralde o kadar beklesem
Ay ne güzelmiş neden olmasınBen e watsap grubu kuralım orda daha hızlı iletişime geçeriz inşallah artık beraberiz. İlk kızımda da kk dan Bi toğiğe üye olmuştum önce face de grup açtık ordan watsap şu an çocuklarımız 7 yaşına gircek ve ilk defa hepsi 2. Sınıfa başladılar ve çekiliş yaptılar birlerine hediye ve mektup yolladılar herkez farklı şehirde aynı şehirde olanlar sürekli görüşüyor hani kardeş gibi olduk desem yeridir bişey osa hemen yazarım arada çürük elmalar çıktı tabiki eleme eleme 15 kişi kaldık düşün 7nsenedir bağımız kopmadı bizde böyle bişey yapabiliriz isteyenlerle
Ne yapabiliriz acabaValla erken falan bilmiyorum ama bizde çoktandır belirtiler var kabarmalar da arttı baya. Benimki de aynen öyle biberonu emziği çiğniyor resmenhatta bazen göğüs ucumu bi kapıyor elinden alana aşk olsun yani felaket dişler çıkınca napcam bilmiyorum hiç
1 ayda 250 gr.Moralini bozma canım bazı doktorlar böyle oluyo maalesef..ben de az önce kendi alerjim için doktora gittim kortizonlu iğne yazdı emziriyorum dedim yapcak bişey yok o zaman çekceksin alerjiyi diyo ters tersİnternet yorumlarından güzel bi doktor bulmaya çalış bence mamayı doktora gitmeden verme bi de çok hareketlendiler kilo alımı azalması olcak diye biliyorum ne kadar zamanda almış
Sağlık ocağının dediği hiçbir şeye inanmıyorum ben. 3.ay 65cm olan çocuğu 4.ay kontrolünde 63.5 olctu. 3.ayda rota aşısını alsam siz yapar mısınız diye sorduğumda, biz o riske giremeyiz devletin aşısı değil dediler. Nasil bir zihniyet sen pay biç... Madem onerilmiyor, sağlıklı bulunmuyor neden sağlık bakanlığı bu duruma el atmıyor. Verdikleri kan ilaçları, d vitaminleri çok mu sağlıklı? Gaz yapıyor, kabız yapıyor... Neyse çok şey yazarım da bununla ilgili.... Gram olarak sağlık ocağına göre 700 gram almışız ama oranın tartısina da güvenmiyorum ben. Kıyafetlerle ölçüp,kendi kafalarına göre kıyafetleri düşüyorlar falan... Kendi doktorumuz 4.ay getirme. Her şey yolunda demişti. Götürmedim ben de.. 5.ay gideceğim.. 250 gram az almış canım. Gece uyandırıyor musun? Evet 4.ay kilo alımları düşüyor ama ortalama 400 500 gram arası alabilirdi. Gece 4 5 saatte bir uyandırıp ona rağmen 250 gram aldıysa mama ver kuzum. Yapacak bir şey yok... Mikroferi 6 eczane falan gezdik biz. O şekilde buldum. Firmayı arayıp sordum kilo başına 1 damla verilecek. 7 kiloya 7 damla gibi... Zaten sağlık ocağının verdiği damla da kilo başına demişti. 7300 çıkmıştı, 7 damla ver dedi. Sen en iyisi özelde bir doktor edin kendine. En azından 2 ayda bir falan gidersin. Zaten hasta olmadığı müddetçe zırt pırt götürmenin manası yok.Inanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart olduPircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
Ay inanmıyorum tarihlerimiz aynı
Son adet 10 Aralık doğum 28 Ağustos
Ama benim transfer 1ocak canım
38+2de doğdu kızım
Sağlık ocağının dediği hiçbir şeye inanmıyorum ben. 3.ay 65cm olan çocuğu 4.ay kontrolünde 63.5 olctu. 3.ayda rota aşısını alsam siz yapar mısınız diye sorduğumda, biz o riske giremeyiz devletin aşısı değil dediler. Nasil bir zihniyet sen pay biç... Madem onerilmiyor, sağlıklı bulunmuyor neden sağlık bakanlığı bu duruma el atmıyor. Verdikleri kan ilaçları, d vitaminleri çok mu sağlıklı? Gaz yapıyor, kabız yapıyor... Neyse çok şey yazarım da bununla ilgili.... Gram olarak sağlık ocağına göre 700 gram almışız ama oranın tartısina da güvenmiyorum ben. Kıyafetlerle ölçüp,kendi kafalarına göre kıyafetleri düşüyorlar falan... Kendi doktorumuz 4.ay getirme. Her şey yolunda demişti. Götürmedim ben de.. 5.ay gideceğim.. 250 gram az almış canım. Gece uyandırıyor musun? Evet 4.ay kilo alımları düşüyor ama ortalama 400 500 gram arası alabilirdi. Gece 4 5 saatte bir uyandırıp ona rağmen 250 gram aldıysa mama ver kuzum. Yapacak bir şey yok... Mikroferi 6 eczane falan gezdik biz. O şekilde buldum. Firmayı arayıp sordum kilo başına 1 damla verilecek. 7 kiloya 7 damla gibi... Zaten sağlık ocağının verdiği damla da kilo başına demişti. 7300 çıkmıştı, 7 damla ver dedi. Sen en iyisi özelde bir doktor edin kendine. En azından 2 ayda bir falan gidersin. Zaten hasta olmadığı müddetçe zırt pırt götürmenin manası yok.
68 70 cm olan çocuğu 5 6 cm eksik ölçmek de biraz abartı benceCanım ben her gittiğimde boy ölçerken ilk 6 ay boy ölçümünün çok net olmadığını söylüyor hemşire bacaklarını tam düz tutmadıkları için
Çocuk içtiği sütlerin hakkını veriyor maşallahbenimki atak krizleri ile uğraşmaktan hala daha yüz üstü dönmedi bile gerçi bizim bebişlerin tahmini doğum tarihleri arasında 2-3 hafta vardı diye hatırlıyorum benim kıza 2 hafta daha mühlet veriyorum dönemezse disipline başlıyorum
Elwingcim valla beni de öyle huzursuz etti ki aile hekimi resmen ayağım gitmiyor orayaInanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart olduPircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
Bence ozelde iyi doktor bulup takip ettirmek sart. Malesef saglik ocagindaki aile hekimleri cocuk konusunda cok yetkin degiller. Canini sikma bosuna. Ben dogru olcum yaptiklarina bile inanmiyorum.Inanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart olduPircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?