Demir de siz ne kullaniyorsunuz bi yazin bakayim

Ya sen boşver onları proniyotiği doğumdan itibaren öneriyor lar ig de Ali Fuat diye Bi Dr var takip edin bak çok güzel bilgiler veriyo sen bakma onlara kiloya da takılmaz artık az alacaklar ki kiloyu
Ya 250 gr.da cok az nerdeyse hic almamis cocuk

Kızlar günaydın. Dış olayları için erken midir 4 ay 6 gunluguz . Nereden böyle düşündüğünü sorarsanız biberonu verdiğimde sürekli yanlara alıp çiğniyor. Uykuda yediruyorum çocuğa.

Ay valla ben de daha küçüksün sanmıştımMaşallah yahu ben 23 yaşında evlendim ama hamile kalcam diye aklım çıkıyodu6 yılda anca cesaretimi toplayıp hamile kaldım
Demek ki küçük görenlere hak vermek lazım ama yani küçücük bebek var kucağımda o kadar küçük bebek benden başka kimin olabilir bu bebek kimin diye de sorulmaz ki iyi yürek valla 6 yıl beklemek ben hiç olmayacak falan diye korkardım heralde o kadar beklesem

Kızlar günaydın. Dış olayları için erken midir 4 ay 6 gunluguz . Nereden böyle düşündüğünü sorarsanız biberonu verdiğimde sürekli yanlara alıp çiğniyor. Uykuda yediruyorum çocuğa.
Valla erken falan bilmiyorum ama bizde çoktandır belirtiler var kabarmalar da arttı baya. Benimki de aynen öyle biberonu emziği çiğniyor resmen hatta bazen göğüs ucumu bi kapıyor elinden alana aşk olsun yani felaket dişler çıkınca napcam bilmiyorum hiç

Moralini bozma canım bazı doktorlar böyle oluyo maalesef..ben de az önce kendi alerjim için doktora gittim kortizonlu iğne yazdı emziriyorum dedim yapcak bişey yok o zaman çekceksin alerjiyi diyo ters tersİnternet yorumlarından güzel bi doktor bulmaya çalış bence mamayı doktora gitmeden verme bi de çok hareketlendiler kilo alımı azalması olcak diye biliyorum ne kadar zamanda almış

Aslında küçük yaşta bebişin olması da bi yandan çok güzelEşim de istemediği için beklemek strese sokmadı istediğimiz gibi gezdik tozdukÇevreden de bak sonra sen istersin bebeğin olmaz diyolardı ama kaderimizde bebişimizin ne zaman dünyaya gelceği belli diyodum hepnitekim biraz sürpriz bi bebek oldu ilk dikkatsizliğimizde hamile kaldım

Ay ne güzelmiş neden olmasın

1 ayda 250 gr.

Sağlık ocağının dediği hiçbir şeye inanmıyorum ben. 3.ay 65cm olan çocuğu 4.ay kontrolünde 63.5 olctu. 3.ayda rota aşısını alsam siz yapar mısınız diye sorduğumda, biz o riske giremeyiz devletin aşısı değil dediler. Nasil bir zihniyet sen pay biç... Madem onerilmiyor, sağlıklı bulunmuyor neden sağlık bakanlığı bu duruma el atmıyor. Verdikleri kan ilaçları, d vitaminleri çok mu sağlıklı? Gaz yapıyor, kabız yapıyor... Neyse çok şey yazarım da bununla ilgili.... Gram olarak sağlık ocağına göre 700 gram almışız ama oranın tartısina da güvenmiyorum ben. Kıyafetlerle ölçüp,kendi kafalarına göre kıyafetleri düşüyorlar falan... Kendi doktorumuz 4.ay getirme. Her şey yolunda demişti. Götürmedim ben de.. 5.ay gideceğim.. 250 gram az almış canım. Gece uyandırıyor musun? Evet 4.ay kilo alımları düşüyor ama ortalama 400 500 gram arası alabilirdi. Gece 4 5 saatte bir uyandırıp ona rağmen 250 gram aldıysa mama ver kuzum. Yapacak bir şey yok... Mikroferi 6 eczane falan gezdik biz. O şekilde buldum. Firmayı arayıp sordum kilo başına 1 damla verilecek. 7 kiloya 7 damla gibi... Zaten sağlık ocağının verdiği damla da kilo başına demişti. 7300 çıkmıştı, 7 damla ver dedi. Sen en iyisi özelde bir doktor edin kendine. En azından 2 ayda bir falan gidersin. Zaten hasta olmadığı müddetçe zırt pırt götürmenin manası yok.

Ay inanmıyorum tarihlerimiz aynı
Son adet 10 Aralık doğum 28 Ağustos
Ama benim transfer 1ocak canım
38+2de doğdu kızım

Tesadufe bak sat la dogum ayni ,37+ da doğum yaptim canim.sizde zayif miydiniz yanlış mi kaldı aklimda?

Canım ben her gittiğimde boy ölçerken ilk 6 ay boy ölçümünün çok net olmadığını söylüyor hemşire bacaklarını tam düz tutmadıkları için

Canım ben her gittiğimde boy ölçerken ilk 6 ay boy ölçümünün çok net olmadığını söylüyor hemşire bacaklarını tam düz tutmadıkları için
68 70 cm olan çocuğu 5 6 cm eksik ölçmek de biraz abartı bence birde söyledim geçen ay kendi doktoru 65cm olctu niye böyle dedim. Bizimki doğru diyor

Ama 3 hafta erken doğdu değil mi? Oda etkiliyor mutlaka döner birkaç haftaya kadar bizimki çok oldu yuzustunden sirtustune döndü 1 kez bir daha hiç yapmadı. Geçen haftada 1 kez normal döndü onunda ikincisini göremedim.hep kucakta casi hiç yatmiyorki

Elwingcim valla beni de öyle huzursuz etti ki aile hekimi resmen ayağım gitmiyor oraya
Niçin böyle yapıyorlar bilmiyorum kesinlikle kasten böyle kötüler bence
Hemşiremiz de çok tatlıydı ona dedim ki sizden memnunum ama hekimi hiç sevmedim o da muayene olmadan aşıya almıştı bizi
Bir dağdakine sen de rica et sadece aşı için gitmiş olursun
Doktorla muhatap olmana gerek kalmaz

Bence ozelde iyi doktor bulup takip ettirmek sart. Malesef saglik ocagindaki aile hekimleri cocuk konusunda cok yetkin degiller. Canini sikma bosuna. Ben dogru olcum yaptiklarina bile inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…