Tesadufe bak sat la dogum ayni ,37+ da doğum yaptim canim.sizde zayif miydiniz yanlış mi kaldı aklimda?
2905 doğdu 3.ayda 5900dü
Bu şekilde devam dedi doktor mama takviye sordum gerek yok dedi canım

Ben de katılırım
İgde varım ama çakma hesap benim
Bu şekilde daha güzel iletişim olur katılıyorum
Bebişlerimizin böyle ortak gelişim seyretmesi çok hoşuma gidiyor büyüdükçe de öyle devam eder

Biz de asilarimizi olduk eve geldik. Hemen emdi ve uyudu. Cok derin bir uykuya daldi, kili bile kipirdamiyor. 2. Ay asisinda da oyle olmustu, butun gun uyumustu. Rotanin 2. Dozunu da olduk. Bakalim insallah agir gecirmez.

yesilus çok tatlısınız bayıldım canım çok sevgiler bizden
Labazop maşallah ya güzel yavrum
S Serrarana18 maşallah canım çok güzelsiniz benim de hayalimdi genç annelik ama 25te evlendim
Olsun yavrularımız sağlıkla kucağımızdalar ya bundan büyük nimet bilmiyorum elhamdulillah ♥
E Elwing6 Gülce sana hastayız zaten annesi de mis maşallah size

68 70 cm olan çocuğu 5 6 cm eksik ölçmek de biraz abartı bence birde söyledim geçen ay kendi doktoru 65cm olctu niye böyle dedim. Bizimki doğru diyor
Bizim boy da hep farkli cikiyor. Dogdugunda 49 cm'di, 15 gun sonra 54 cm, 1 ay sonra 53 mu ne cikmisti. Gecen ay saglik ocagi 59 cm demisti (bir onceki aya gore hic uzamamis yani). Bu ay 64cm dedi. Bir ayda 5 cm uzamadi bence, gecen ay yanlis olcmuslerdi. Yarin kendi doktoruna gidecegiz, oranin olumleri daha saglikli.

Anladım canım tamam bu gece tek seferde besliycem. Dün yani bu sabah 6ya geliyodu uyuduk. 180 cc mamayı da ilk kez içti, genelde 90 veriyodum. İyice doysun dedim o da içtikçe içti resmen daha çok versem alır gibiydi, bu mama öncesinde meme verdim asla almadı ağladı, üstelik süt vardı. Çok yorucu bi geceydi. Bakalım bugün neler olacak

Ya bu giciklik ne ? Ozel olan seylere giciklar sanki cok dogrular gibi..netten aliirm bende kuzenimde 4.ayda mrsela demir baslamamiat daha tahlil yok bisr yok dayiyorlar demiri.bir de sideferi onermismer biraz arastirdimda ..bakicam artik..gece 12de 2 de 4 de veya 6da emziriyorum ..sasirdi. bu kadar az beklemiyordum cocuk belkide acliktan o kadar agliyo ..yavrum asilards da hic aglamadi atesimiz cikmadi diye calpol vermedim henuz

Bizim saglikocagindaki ebe önerdi geç kalmışsın birden başlama önce kendin başla dedi şimdi kendim alıyorum 4. Ayda da babise başlayalım sezeryan olan bebeklerin özellikle ihtiyacı var normal doğumda anne karnından çıkarken yuttukları bakterileri alamadıkları için bağışıklık sistemleri güçlü olmuyor dedibagirsak florasini kuvvetlendirmesi icin vermeni oneririm dedi.baya ilgili kadın dr hemen surup ver dedi aşıda arkamdan gelmiş çaktırmadan sen ona bakma ateşlemezse verme fln dedi yani bana güven verdi burdada konusmustuk kefirde önermişti hatirlarsan içimi zor ama oda iyi geldi onla başladım şimdi ilaç birkaçgün sonrada bebise başlayacam

Elvintos profilin çok hoş
Kardeş resimlerine ayrı bi ilgim var
Kızın kaç yaşında senin

Ya 250 gr.da cok az nerdeyse hic almamis cocuk
Canim benim ilk bebek de oyleydi 300 gr alirdi hep. Dert etme kendine. Boyu uzundur zayif duruyorsa da. Benimkinin boyu uzundu hep o yuzden de cok zayif gorunurdu. Hala da uzun yasitlarindan. Kilo isine takilma. Ben saglik ocaginin verdiği demiri kulkaniyorum ama arada unutuyorum. Tadini cocuk hic sevmedi.

Tesekkurler

Kızlar bir şey sorcam bugün ilk kez sütümü sağdım sağdıktan 2 saat sonra buzluğa koydum inşallah 2 saat beklettiğim için sorun olmaz, gerçi 3 saat kalır dışarda demiştini. Sorum şu sağma makinesinde sütün geçtiği ince boruyu nasıl temizliyorsunuz, incecik boru içinde süt kalıntısı kalmıştır?

Sagma pompanin resmini koysana. Benimkinde boru? Falan yok.

Canım sağlık ocağına bakarsak bana da hiç mama verme dedi e kilo almiyo Dr gelişimini etkiler dedi napayim..
Bence doktora gitmeden mamayi her ogun verme. Her ogun vermek meme reddi yapabilir.

Wayyy o daha iyiymiş
Bu hızda devam ederse bizim yaramazlık yapmalarımız cok yakın :)
Konusuyormu seninkide mırmırmır susmadan memede bile ve cıkardıgı sesler baya baya hecelere döndü mü
çok konuşuyor. hele sinirlenince emmmmm emmmmm hecelere döndü anne diyo ağlarken

1 ayda mı 250 gram almış canım? Aman bizim özelde takip eden doktor var da noluyor, açsa mama vercen tabiii diyor aç mı tok mu sen bilicen, aç değilse verme modunda. Özel ilgi alaka için özelin de özeline gitmek lazım sanırım, muayenesi 150 liradan fazla değilse özel ilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…