Hangi markayi kullaniyorsun? Benimki lansinoh borudan sut gecmiyor, gecseydi belki icine siringayla sicak su dokerdim.

Aynen çoğunlukla kucakta, yerde çok az vakit geçiriyor ki ne ara dönsün bizimki agulamayı da geç yaptı, azcık geriden gelecek sanırım. Babaanneye çekti galiba babaannemiz azcık ağır kanlıdır ama kıpır kıpır da memede emerek uyuklarken bile elleri ayakları durmuyor

E Elwing6 canım bizimki de geçen ay 390 gram almıştı hatırlarsan. Ne doktor ne sağlık ocağı adam akıllı bir yönlendirme de yapmadı. Bende kendim bi düzen kurdum. Her gün akşam üstü önce emzirip sonra mama+süt veriyorum toplamı 80-90 cc civarı oluyor. Hemen o ara 15 dk filan süt sağıyorum (mama vermek sütümü azaltmasın diye) 30 cc çıkıyor genelde o sütü ertesi gün akşam mamayla birlikte veriyorum işte. Fırsat bulursam ara sıra gündüz de yapıyorum böyle bi takviye bi de bizim kız gece çok sık uyanıp emer oldu ortalama 2 saatte bir emiyor gece. Bu şekilde bu ay 640 gram almış. Sen de böyle günlük bi program çıkar kendine mesela günde 3 kere emzirip üstüne takviye verebilirsin ama abartılı rakamlar verme, gece de 3-4 saatte bir uyandırmadan emzirmeye dene derim. Bu şekilde bu ay daha iyi kilo alır üzülme. Bu ay telafi edersiniz.

Bi ihtimal bebekler alerji veya idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile de kilo alamazmış bu ihtimalleri de elemek lazım.

O boruya süt kaçmıyor olması lazım doğru monte edip kullandıysan, ona göre dizayn ediliyor
Yok yok benim vitamin falan kullanmam lazım kafa gitmiş kendime güldüm şu an uyku sersemi sağıp acele buraya yazınca böyle oluyor Neyse o zaman şeyi sorayım göğüs ucuna gelen yumuşak aparatı sterilizasyona koyamazsınız demişti satıcı. Ucunu neyle temizliyorsunuz bebek ürünleri için özel temizleyicileri var onunla mı yoksa pril falan olur mu?

E Elwing6 bana geçen ay artık öyle çok kilo almayacak demisti ebe. 250 gr almasına ne dedi sağlık ocağındakiler? artık açlık ağlamasını ayırt edebiliyoruz aslında ne bileyim anlardın ve gülce uyumazdı aç olsa. hareketlendikleri için öyle olmus olabilir. bende benim kız uyanınca gidicem bakalım ne olmusuz

Ben bu dönme olayını araştırdım bebeği 7-8. Ayda dönen bile var.

Canım ben 3-4 kullanımda da bir biberon temizleme deterjanı ile yıkayıp kaynar suda 5 dk bekletip alıyorum, direk kaynatıyorum. Her kullanım sonrası da sıcak su ile duruluyorum sadece.

Benimde öyle. Çok yakın arkadaşlarım var sadece yeni açtım zaten whatsapp daha iyi olur

Hicbir sey..tekrar doktorun yanina cikmadim..ebe az alir gelisimi iyi dedi..ki gulce oyle cok zayif bi bebek degil iştahlida..ya artik alerji olayini dusunmeye basladim,biz 250 bayildik doktora ama devletteki kadr bilr ilgi goremeyincr sinirlenio goturmedim..yine devlette bi doktor var ona gotururum belki ya da arsstirip iyi bi doktor bulacagim..takviyeyi oyle veririm yoksa meme reddi olabilir. ShinSeGi ayaklarida puutur putur gosterrdim 6.ayda ek gidada belli eder test icin erken dedi Plm123 bu kadar emmeye bu kadar az kilo almasina hayret ediyorum..yanii sutum yok demice. Ne zaman sıksam geliyo ne bileyim ya çozemedim..bir saglik sorunu yok cok sukur ama son zamanlardaki deli gibi aglamalari aclikmiydi acaba

Benim ilk kizim erken doğdu 5. Aydı dönmesi çok normal anne karnında geçirmesi gereken 6 haftası daha vardi oturmasida 7 aydı oda gecti. 11. Ayda odanin icnde yuruyordu bi izne gittik direk kesti yurumeyi 13 aylik yurudu. Son derece hareketli ve hizli bir cocuktur ondan cok daha uzun olan yasiti ona yetisemiyor mesela onun gibi bisiklet suremiyor kipir kipir bir cocuk donnemiz gec oldu ama onun sonraki hareketleriyle bir ilgisi olmuyor erken döndü daha atık daha hareketli olucak diye birşey yok hepsinin motor gelişimi farklı 2 yaşında renkleri türkçe ingilizce biliyordu ve çok erken konuştu mesela

Tatlım biraz az almış gülce iştahlı diyodun mama verebilirsin zaten mama yediğinde hemen alır ki genel kilosu iyi duruyo fotoğraflarda hiç moral bozmaama başka bi doktora götür önce istersen
Goturecegim cani yok genel olarak iyidi 6kilo oldu ama ilk defa bu kadsr az aldi onda da mamayi kesmistim demekki takviye vermem lazim

Canım sağlık ocağına bakarsak bana da hiç mama verme dedi e kilo almiyo Dr gelişimini etkiler dedi napayim..
Bence doktora gitmeden mamayi her ogun verme. Her ogun vermek meme reddi yapabilir.
Siz nasil veriyorsunuz? Onceden 30 cc emzirme sonrasi veriyordum..

Teşekkür ederiz canım bizden de sevgiler öpücükler

Ya birinin dedigi bile birini tutmuyo bi ara isi varfi yandaki doktora gittim gaz damlasini onermiyoruz dedi(cok tatli bi doktor) bizimkine geldim o da nurse harveyse soyledi yaniii gecmek istiorm digerine ama o da her seye amaaan olur kafasiyla bakiyot gibime gelio bizimki fazla geriyo bilemedim

Boyu 63 cm uzadi evet..o kabizlik yapiyor diyorlar seninkide yaoaniyordu ben dvit oceana gectiimden beri cocuk 3 4 gunde yapiyor o yuzden verdiklerini almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…