Siz nasil veriyorsunuz? Onceden 30 cc emzirme sonrasi veriyordum..
Ben günde 3 veya 4 kere emzirdikten sonra veriyorum 90 hazırlıyorum hep iciyo. Bazen fazla geliyo kusuyo ama içerken mesela daha olsa içecek gibi

Evet evet fark ediyor hepsi haklısın. Benim yeğenim de çok geç emekledi ama çok erken yürüdü emeklemeden yürüdü gibi bişey oldu. Benim acelem yok, her çocuğun hazırbulınuşluk zamanı farklı. Şuanın tadını çıkarmaya bakıyorum

Ben günde 3 veya 4 kere emzirdikten sonra veriyorum 90 hazırlıyorum hep iciyo. Bazen fazla geliyo kusuyo ama içerken mesela daha olsa içecek gibi
Cok normal iyi yapiyosun napayim yaa verecgim artik sirf anne sutu demek ne kolay.

Yooo degistirecegim yan odadaki doktor cok daha iyi en azindan insanin moralini bozmuyor hatta bir kez kilo almiyo demistim 1 hafta takip edelim doktoruna soyle demisti ben kendim zotla getirip kontrol ettirdim adami zorla oturtuyorlar sanki!

Bizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.
Bak böyle anlatınca ne tatlı geliyor ama yaşarken öyle olmayabilir

Yeğenim öyle inanılmaz geveze ablam yüzünden omda geveze , telefonda konuşsak bile aynı şeyi 3 kez demeden bırakmaz bende söylenip kapatırım hiç sevmem telefonla konuşmayı zaten
Arkadasın cocugunada nasılsın diyorsun ateşin bulunusuna kadar gidicek bilse o kadar cok duraksız konusuyor 4yasında bide

kaç kg şuan? bir de kafa çapında, boyunda falan bi sıkıntı görmediyse dert etme. yine içine sinmiyorsa devlettekine bi git bakalım

Hepsi tutarsız sorma ya kimseye guvenmiycez açıkçası asi dışında götürmeyi bile istemiyorum bi dönem sonra bi sıkıntı olamazsa (olmasin) kendi doktorumuz olucaz boşuna mikrop yuvasıbilgi desen yok ego kasmış sabah sen damla vermicemdedin diye resmen bozulmuş

Bende bayılırım öyle kızlara ama anaları hep şikayetci uzaktan sevmek daha güzel sanırım

Hahah
Dün avm den dönüyoruz öykü susmuyor arabaya gidene kadar gecen bakıyor gören bakıyor bi bebek sesi ama susmadan konusuyor nerden geliyor diye
Ay dedik sövüyor resmen bize başlarım gezmenizede sizede uyutun len beni diye

Valla süt iciyor ama günde kac kere kaka yapıp tutmuyor icinde pis ben üstten veriyorum o alttan salıyor ısırıcam poposunu haberi yok
5 eylül buarada bizimki
Bol bol uslu durdugu vakitlerde koy yere sırtüstü veya yüzüstü calıssın öyle beleşe meme yok hak edicek önce

Bileklik mi almalıyız peki
Damla model dediğin nasıl bişey
1.resimdeki bizimki gibi. Boncuklar köşeli olduğu için üstüne bir baskı gelse iz oluyor. Bebişler de bu dönem gıdı var üstüne biniyor. (Ayak bileğine taktım bugünden itibaren öyle kullanayım bakalım).
2.resimdeki damla model yani yuvarlak pürüzsüz. lakin bu da iz yapar mı bilemiyorum. Herkes hiç çıkarmadan kullanıyor. Zaten ilk taktım hemen etki etti diye birşey yok, bebeğin teriyle taş vücuduna etki etmeye başlarmış yani biraz zaman sonra etkisini gösterirmiş.
Haa bir de sahtesi çok varmış. Güvenilir referanslı yerden alın.
dip not: resimler rasgele netten alındı

Eklentiler

• 6533E119-EDAC-4766-9CC1-A643212FA8FE.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 49155961-06BD-4F80-A69C-E236ABDA9033.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 28
Dip notunu sevsinler
Kehribarsepeti mi ne var sertifikalı belki orası iyidir
Rengarenk olandan alayım hepsi farklı farklı renkler hangisi işe yararsa taslardan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…