Cok normal iyi yapiyosun napayim yaa verecgim artik sirf anne sutu demek ne kolay.
Aynen öyle napayim başlarda çok kafama takiyodum ama şimdi yeter ki doysun kafasindayim. Bi ara azaltmaya çalıştım olmadı. Napalim ek gıdaya ne kaldi zaten surda..

Evet ya çok özeniyorum ben de neden olmasın hem daha çabuk iletişim kurarız.Ne güzel ilerleyen yıllarda çocuklarımız iletişime geçer inşallah.
Eşim bile diyorki memlekete giderken yol üstünde varsa kulüpten tanıdığın bi kahve molası verebilirsin diyor:))biz bayburttayiz pek yol üstü olmuyor ama:)yine de yolu düşenleri her zaman beklerim

Abimin tesbihcisi var ben ordan alırım ozaman

Sağlık ocağı doktorları şans işi canım sen takma. Benim hamileyken progestan ve kısa bir süre de endol fitil kullanmam gerekiyordu özelde doktorum reçete etti ama o sıra alamadım evde de vardı. Derken reçetenin süresi geçti bende sağlık ocağından yazdırayım dedim. Doktor yarım saat hamilenin parol dışında ilaç kullanması sakıncalı. Yok bebekte ani kalp gelişimi yapar ilerde anormallik oluşur. Kanıtlanmış faydaları yok bu ilaçların falan filan. E zaten ilaçların fazda zarar maliyetine göre kullanıyoruz bunu biliyor herkes. Ben istiyorum lütfen yazın dedim. Başka doktora git ben yazmıyorum dedi. Gittim dışardan aldım ilaçları.
çok geçmedi o doktor değişti zaten. İlk gebeliğimde de aynı ilaçları kullanıyordum. aile Hekimi riskim var tekrar tekrar gelmeyeyim diye 8 kutu birden yazıyordu.
Ben daha önce de yazdım. Özelin en baba doktoru dahi olsa biz en doğrusu nedir araştırıcaz. Heleki çocuk doktorlarını güven olmuyor. Onlar açısından da bakıyorum olaya. hergün 10dk da bir hasta bakıyorlar. Karşılarında derdini anlatamayan yavru, bizden daha iyi mi tanıyacak. O gün gününde değildir, kafası karışıktır, ailevi problemi olabilir vs insan neticede. Ben 9ay karnımda özenle taşımışım doktorun ağzından bikaç saniyede çıkan söze güvenemem.
microferi ben şimdilik 0.5 ml veriyorum. Kapağındaki damlalıkta işareti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…