Kızlar, belki yapmak isteyen olur diye yazıyorum. Ben oğluma e-mail adresi aldım. Ayda 2-3 kez mail atıyorum :))) mesela bugün 4. Ayı, geçtiğimiz haftalarla ilgili, yaşadıklarımızı, onun sevdiği şeyleri yazıyorum. 15-16 yaşlarına gelince vereceğim adresini ona :)))

Ben de adresi almıştım ama mail atmak inan aklıma gelmemişti. Cok güzel bir paylaşım oldu. Ben de atacağım bundan sonra inşallah Teşekkürler

Aynı bizimkini tarif etmişsin valla bizde de öyle. Bazen çocuğa bak ben iş yapıcam diyorum senin de hep ben evdeyken iş yapacağın tutuyor diyor temizliğe falan birini çağır o zaman ben ahtapot değilim on tane kolum yok dedim adamın nöbet çıkışı dinlenme anlayışı TV izlemek film takıp film seyretmek telefonla oyun oynamak internetten haber izlemek arabalara bakmak yani uyucam de de ben de dinlenecek diyeyim demi

Selam hanımlar, benim bıdıkla ilgilenmekten pek giremez oldum buraya, uykuları çok güzeldi ama sıkıntılar başladı, profesyonel destek almaya karar verdik uyku eğitimi için sizler neler düşünüyorsunuz uyku eğitimi için?

Bir uzmandan destek almayı ben de düşündüm ama emin değilim. Eğer bir destek alırsanız süreci ve tecrübelerinizi bizimle de paylaş lütfen, önemli olan bebeği ağlatmamak elbette

Bunlar bana guvenliksiz gibi geliyor. Gidip 1000 liralık da bir şey almayacağım ama buna da pek güvenemiyorum açıkçası bacakları birbirine bağlayan bir aparat yok ortada. Pat diye ayriliverecek gibi çok emanet duruyor. Allah muhafaza...

Şaka gibi telefon yeri koymuşlar bende bunu beğendim hem uygun hem daha kibar sanki

Eklentiler

• Screenshot_20200105-174417_n11com.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
Off ben de bakıyorum bu ara mama sandalyesi, hem pahalı olmasın hem de iyi olsun istiyorum. Hani 50 lira olmaz ama 300 lira da veremem gibi geliyor. Ağustos annelerine arada ben de geleyim belki onlar almıştır sandalye de :)))

Ayy Allah korusun perşembe gidip bi bakıım sağlamlığına

Şaka gibi telefon yeri koymuşlar bende bunu beğendim hem uygun hem daha kibar sanki
Evet ben de gördüm telefon yerini ay sinir oluyorum öyle yemek yedirenlere Allahım nolur kınadığım başıma gelmesinbu da iyiymiş hem uygun hem benim attığıma göre daha güvenlikli duruyo

Merhabalar ben de eylül annesiyim her ne kadar bebeğim acele edip 28 ağustosta doğsa dave hamilelikten bugüne kadar da bu sayfanın sıkı takipçisiyim watsapp gruplarında grubu sessiz takip eden üye gibiyazmayıp okuyorum
Ancak farkettim ki bikaç gğndğr sanırım farklı bir mecrada arkadaşlar ve çok üzüldüm
Burda ben de sizden duyduklarımla bebeğimi büyütmeye çalışan bir anneyim buraya dönün lütfenya da bizi de alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…