Yaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))
Kızın mı var oğlun mu peki :))

Yaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))
Kızın mı var oğlun mu peki :))
Teşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım
Oooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))
Bizim bu ara en büyük sıkıntımız uyku. Yine de o kadar hastalıktan sonra halimize bin şükürr

Oooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))
Bizim bu ara en büyük sıkıntımız uyku. Yine de o kadar hastalıktan sonra halimize bin şükürr
Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye

Kaçta uyuyor şu anda?

Bu aylarda uykuların tekrar düzensiz oluyor sanırım çünkü buradaki herkes bu ay Hun’dan şikayetçi Biz de sık uyanmaya başladık ve emme süresi uzadı. 5 dk emip tekrar uyurdu geçen şimdi daha uzun emiyor.

Moral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçi

Bence bizimkiler anlaşıyor, uyumuyoruz gençleeer diye örgütleniyorlar :)
Dün gece 4te uyudu, erken diye sevindim düşün. Şu an uyuyor, uyutmasam ağlıyor, muhtemelen 22.30 - 22.45 gibi uyanır. Sonrası hep gece nöbeti
Allah yardımcımız olsun. O yine yarım saat de olsa uyuyor ama eminim sen hiç uyuyamıyorsun, zor gerçekten

Benim oğlumun normalde uykusu çok iyiydi. Ama bugün gunduz toplasam 1 saat uyumadı. Şimdi de 1 saat uyuyup uyanınca çıglık çıglıga uyanıyor. Anlamadım sıkıntısı ne.

11 12 candır. 1.30 bizimki
Ne o hava atar gibi 1.30 :))) bizimki geçen sabah 7.15te uyudu :) delircektim artık. Dün gece 4te uyudu, ondan önce 5.30da. Ama saat başı kalkıyorsa o saatte uyumasının da çok bi olayı olmuyo doğrusu. Şaka bi yana kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…