Benim oğlumun normalde uykusu çok iyiydi. Ama bugün gunduz toplasam 1 saat uyumadı. Şimdi de 1 saat uyuyup uyanınca çıglık çıglıga uyanıyor. Anlamadım sıkıntısı ne.
Belki gaz sıkıştırıyodur, altını açtığında biraz rahatlat, masaj yap. Sonrasında da karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Bi dene bakalım :)

Belki gaz sıkıştırıyodur, altını açtığında biraz rahatlat, masaj yap. Sonrasında da karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Bi dene bakalım :)
Uyandığında denemek lazım. Hiç alışkın değilim bu hallerine. Elim ayağıma dolaştırıyor

Bazen saat başı bazen 3 saat. Düzelecek inşallah

Gece gunduz dongusunu mu karistirmis acaba? Gunduz cok mu uyuyor? Bir de aksam belli bi saatten sonra uyku icin hazirlanirken ortam nasil? Bana sanki gece ve gunduzu ayirt etmiyor gibi geldi. Bebeklerin en basta gece gunduz kavrami yok ama belli bir sure sonra olusmasi lazim. Kendiliginden olmuyorsa biraz duzenleme yaparak ogretmek gerekiyor.

Bir uzmandan destek almayı ben de düşündüm ama emin değilim. Eğer bir destek alırsanız süreci ve tecrübelerinizi bizimle de paylaş lütfen, önemli olan bebeği ağlatmamak elbette
Bir uzmandan destek almayı ben de düşündüm ama emin değilim. Eğer bir destek alırsanız süreci ve tecrübelerinizi bizimle de paylaş lütfen, önemli olan bebeği ağlatmamak elbette
Ben bi eğitmende karar kıldım gibi, ağlamak biraz olur elbet, emziği de bıraktıracağım aynı zamanda çünkü, yazarım sürece uyku eğitimi hakkında bilgi isteyenler de faydalanır.

Ben bi eğitmende karar kıldım gibi, ağlamak biraz olur elbet, emziği de bıraktıracağım aynı zamanda çünkü, yazarım sürece uyku eğitimi hakkında bilgi isteyenler de faydalanır.
Çok iyi olur doğrusu. Beklemedeyim. Hangi danışmana başvurmaya karar verdin acaba, ig sayfası vardır muhakkak

Evet evet öyle ne yazık ki, bence de ayırt edemiyor. Gündüz uyuyor. Öğlen 1-2 gibi uyanıyor. Sonra 4te uyuyp 5,5gibi uyanıyor. 8de uyuyup 9da uyanıyor genelde ve maceramız başlıyor :)

Bu modeli ben de begenemiyorum nedense devrilecekmis gibi geliyor. Mama sandalyesi benim kanayan yaram. Tertemizdi sandalyemiz arkadasin bebgine versim gecici sure. Geri bir geldi minderi parcalanmis. Sandalyenin kendisi les gibi. Cok uzuldum. Sonicta temelli degil gecici kullanmasi icin vermistim. Esim de bana kizdi baya. Pier cardin mama sandalyesiydi. Otur.a kismi yukselip alcalanlardan. 5. Aydan itibaren yatar pozisyoni bile vardi.
Resimdeki modelde sabit oturacak. Yani daha oturamayan bebek koyulmaz.

Iltihap olmasi mi gerekiyor? Ben kizariklik yeterli saniyordum.
Sanirom iltihap olmamasi gerekiyor. Kizimda olmamisti. Kizariklik vardi sadece ve orasinin deris8 zamanla kat kat attigi icin cukurluk olustu. Yani asi izi oyle olusti. Bunda ise 3. Ay sararmis gibiydi bu ay arada akinti yapti ama cok degil. Kiyafetlerin kollarina bulasmis. Arkadasima sormustim onin bebegi de benim oglanin kolu gibi olmis.

Kizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti

e bebek’de geçen gün indirimde vardı 40₺ gibi biseydi sırt çantası. kalmıs mıdır bilmiyorum bi bak istersen

Ya ben çok uzun zamandır araştırıyordum zaten, kesin karar verdim. İrlandalı anne den
Aaa, bizim çocuk doktorumuzun da arkadaşı sanırım o, yeni kitabı var yanlış hatırlamıyosam. İnşallah kolay bi süreç olur. Ücreti hakkında bi bilgin var mı

Aaa, bizim çocuk doktorumuzun da arkadaşı sanırım o, yeni kitabı var yanlış hatırlamıyosam. İnşallah kolay bi süreç olur. Ücreti hakkında bi bilgin var mı
Özelden yazdığında cevap veriyorlar şimdi bursan yazmam etik olmaz gibi. Öyle mi doktorunuz kimdi sizin

Özelden yazdığında cevap veriyorlar şimdi bursan yazmam etik olmaz gibi. Öyle mi doktorunuz kimdi sizin
Kübra Cenkçi doktorumuz, medicine hastanesinde çalışıyor. Evet haklısın etik olmaz burdan paylaşmak. Süreci, nasıl geçtiğini paylaşırsan belki bize de umut olursun :)) en kısa sürede tatlı rüyalar diliyorum miniğe ve tabi benim küçük tosbiğime :)))

Uyku eğitimi için genelde 6.aydan sonrasını öneriyorlar ama. Bir de bununla alakalı çok fazla yazı, video vs var bunları inceleyip kendin bi denesen önce olmazsa yardım alırsın. Bizim de uykular facia ama şuan sadece uyku saatlerini düzene sokmaya çalışıyorum 6.ayda da fazla ağlatmadan uyku eğitimi deneyeceğim

Eltim de oğluna buna benzer sade bişey kullandı gayet memnundu. Modüler olması sökülüp takılabilmesi çok önemli, yatılı bi yerlere gidersen yanında götürebilirsin rahatlık oluyor

Ya ben çok uzun zamandır araştırıyordum zaten, kesin karar verdim. İrlandalı anne den
Bravo.bu topikte en başta yazmıştım devlet keşke doğumdan itibaren eve yardımcı birini haftada 1 2 saat gönderip bize yol gösterse diye. Sen kendi çözümünü bulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…