İkizler olduğumdan ruh halim değişik
Aynen bende öyleyim, kılıktan kılığa giriyorum oyun oynarken, güldürmek için yüzümün aldığı şekilleri bilmiyorum
Eşim bi bana bakıyo bi çocuğa bakıyo
Tabi çocuk gülüyo o arada
Aynanın karşısında tut bi süre gündüzleri
Ayna karşısında konuş gül seni izlemesine izin ver

Bi kac kere ayna karşısında tuttum gözlerini kocaman açtı baktı baktı ağladı hep. Acaba korktu mu beni karşısında zannedip de kucagima alayim mi istedi halbuki kucagimda anlamadım
Ben de öyle ne hallere giriyorum akşama kadar akşam da pilim bitiyo babası aynı ama oğlumun enerjisi bitmiyor maşallah

Ara ara tut kendini tanısın
Sen konuşmaya devam et alışır bi süre sonra
Beşiğinde durmuyorsa yere böyle pike tarzı bişeyler ser
Koy üzerine poposunu dönder yuvarlansın, biraz sırt üstü, biraz yüz üstü durmasını sağla.
Bi süre sonra yorulur mızmızlanır kucak ister memeyle yapışık uykuya dalar
Dene

O da bişey mi, bugün arkadaşımla konuştum bebeği 16 aylık oldu hala aynı bizim gibiymiş bebeği. Çok zor uyuyor gece sürekli emmeye kalkıyormuş

Benim kizim tam 33 ay gece sürekli uyanıyordu düşünsene 33 ay boyunca kesintisiz 3 saat uyumusluğun yoktu herkes yok açtır vs yorum yapıyordu doktora gittik geniz eti büyümesi sinira gelmiş bi alerji ilacı verdi o direk iyi geldi bize ondan sonra düzeldi uykumuz

Zaten olması gereken aşağı yukarı böyle bizde buna benzer şekilde gündüz uykularını bi nebze düzene sokabildik ama gece uykuları felaket. Günden güne kötüye gidiyor. Bu gece 40 dk da bir uyandı

Tuz şeker yasak ya medela peynir filan veriliyor mu bebeklere? Ara sıra kahvaltıda bişey yalatayım diyorum ama hiç birini seçemiyorum. Reçeller çok tatlı, peynir tuzlu, yeşillik zaten olmaz, limonu bi kerecik minicik yalattım neredeyse ağlayacaktı yoğurt yalattım azıcık onu sevdi

Arada sallanmaya ihtiyaç duyuyorlar canım
Öyle düşünme lütfen ☺
Bende emzirip yerine koyuyorum
Çoğu kez kendisi uykuya dalıyor
Bazen sallanmak istiyo, uykuya geçişi hızlanıyor bu şekilde
Ama bir görsen dolaşarak kucağımda tempo tutuyorum resmen ve uykusu bar ama sakinleşene kadar yoruluyoruz
Bu uyku sorunu günlerinde yanlış şeyleri alışkanlık etmekten korkuyorum
Ben de seviyorum seni bu arada

Gündüz 45 dk nın altında olan uykulara uyku eğitmenleri felaket uykusu diyor

Ben bu sallama illetine nerden bulaştım ya Kucağıma alıyordum sakinliyordu bu git gide sallamayA döndü Ve çok zor böyle ona da bana da
Dikkat et yakında kucağında bebekle horon teperken bulabilirsin kendini, bizimki bi ara o raddeye gelmişti artık uyutmamız için. Şimdi ayakta sallamaya alıştırmaya çalışmıyorum sanki marifetmiş gibi ama kucaktan iyidir.

Ya ben de acaba gece susuyor da ondan mı uyanıyor diye düşünür oldum. Çünkü ben gece her uyandığımda boğazım kupkuru oluyor. Peteklere su da koyuyorum ama bilemedim bi nem ölçer alayım bari.

Bunu da yapıyorum. Çift kişilik battaniyeyi dort katlı seriyorum dönüyo oynuyo hatta battaniyenin çiçekleri var onları inceliyor ve yorulmuyo sıkılıyo
Ama sonra uyuyacagi zaman salliyorum zar zor uyuyo bi dahakine meme teklif edeyim belki emer uyuyakalır

Gündüz uykuları en fazla yarım saat hiç ayağımdan indirmeden sallarsam uyur ama ona da can dayanmıyor işim gücüm oluyor

Ama bir görsen dolaşarak kucağımda tempo tutuyorum resmen ve uykusu bar ama sakinleşene kadar yoruluyoruz
Bu uyku sorunu günlerinde yanlış şeyleri alışkanlık etmekten korkuyorum
Ben de seviyorum seni bu arada
Uykuya geçemiyor demek ki kuzum kendisi, ondan huzursuz oluyo kıyamam
Hırsını da ağlayarak atıyo
Hep mi böyleydi yoksa düzeni bozulunca mı böyle.
Allah razı olsun canım bende seni seviyorum elbette

Battaniyeyi değiştir sıkıldıysa
Ay Allahım bu bebekler çok zeki
Bende öyle yapıyorum göçebe çadırı gibi oluyo ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…