- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Aminn inşallah paylaşırım. Evet orda seminer vermişti gitmiştim ben deKübra Cenkçi doktorumuz, medicine hastanesinde çalışıyor. Evet haklısın etik olmaz burdan paylaşmak. Süreci, nasıl geçtiğini paylaşırsan belki bize de umut olursun :)) en kısa sürede tatlı rüyalar diliyorum miniğe ve tabi benim küçük tosbiğime :)))
Evet her konuda olduğu gibi bu konuda da ayrılıklar var. 4. Aydan sonra verilebilirmiş aslında, ben de bakıyprum kızıma çok daha bilinçli hareketleri bana hazır gibi geliyor şu an, ben de uyku saatlerini düzenledim. Sadece emziğe bağımlı oldu uyku eğitimiyle ona da son vereceğim, ilerde daha çok zorlanırım bıraktırırken. Zorla tutturdum şimdi de bırakmıyor, ağzından düşsün uyanıyor.Uyku eğitimi için genelde 6.aydan sonrasını öneriyorlar ama. Bir de bununla alakalı çok fazla yazı, video vs var bunları inceleyip kendin bi denesen önce olmazsa yardım alırsın. Bizim de uykular facia ama şuan sadece uyku saatlerini düzene sokmaya çalışıyorum 6.ayda da fazla ağlatmadan uyku eğitimi deneyeceğim
Valla uykusunu alan anne de mutlu olur bebekte. Anne zombi olduktan sonra nasıl verimli olsun?Bravo.bu topikte en başta yazmıştım devlet keşke doğumdan itibaren eve yardımcı birini haftada 1 2 saat gönderip bize yol gösterse diye. Sen kendi çözümünü bulmuşsun
Hangi eğitmene karar verdin bilmiyorum ama irlandalıanne vardı burda birisi onun hakkında konu açmıştı hiç memnun kalmamış, çok yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenmemiş vs diye
Bu bayanın yazmadığı yer kalmadı bunları, açıkçası içeriğinde pek de olumsuz bir şey göremedim, ara istemiş ara verilince de haliyle onun yerine başka danışmanlara yer vermişler. Biliyorsunuz herkesi memnun etmek de imkansız, ben kendisinden çok faydalandım, bilhassa seminerlerinde birebir soruları cevapladı. En önemlisi de işi ehline vermek, sertifikası uluslararası bir sertifika.İrlandalı Anne (Esra Şimşek) Şikayet bu konuydu söylediğim bi göz at istersen
Herkesin bütçesine göre paket var ama. Ayrıca hakikaten profesyonel bir hizmet alacağız yani eğitmenin sertifikası eğitimi bilgi birikimi çok önemli, maalesef nelere para vermiyoruz, yıllarca fayda sağlayacak bir eğitime değer gibi benceÇok güzel fikirbiz bugün tam 4 aylık olduk bi hesap açıp külupten zeynep teyzesinin fikri olduğunu da belirticem
Ben de çok istiyorum irlandalı anneden fiyat aldım 4-5 çeşit paket sundu ve fiyatları bana çok yüksek geldi ama böyle bi eğitim almayı 6. Aydan sonra çok isterdim
İnşallah sen faydasını görürsün
Ben de adet oldum ama benimki lekelenme gibi geliyor ilk iki gün karnım ağrıdı öyle eskisi gibi değildi ama ağrılar katlanabildim
İnşallah çabucak atlatrsınız sizde
Ben Kraft Monza aldım kullanmakta başladık bile, ana kucağı pozisyonu var, biz yemek yerken oğlum da masada duruyor bu şekildeEltim de oğluna buna benzer sade bişey kullandı gayet memnundu. Modüler olması sökülüp takılabilmesi çok önemli, yatılı bi yerlere gidersen yanında götürebilirsin rahatlık oluyor
Bi misafir gelse her yer her yerdeBattaniyeyi değiştir sıkıldıysa
Ay Allahım bu bebekler çok zeki
Bende öyle yapıyorum göçebe çadırı gibi oluyo ev
Ay bize geldi misafir, temizlik yapmıştık, halıya çay döküp gittiler. Sağlık olsun tabi kimsenin üstüne dökülmedi en azından, iki buçuk yaşında çocuk vardı. Sildim ama kusmuş. Yağmurlar bitsin yıkamaya vericem.Bi misafir gelse her yer her yerde
Çünkü her yer oyun alanımız toplayamiyorum
Basta tedirgin oldum da normal heralde yavaş yavaş düzene giriyor işteIlk adetim oyle oldu. 10 gun surdu bir de. Dohim yaptigimda boyle kanamam olmamisti. Ikincisi yine yogun oldu ama ilki kadar degil.
Doğumdan sonra ağrı kalmiyo derler ya yalann yok öyle bisey ustune bi de çocuk bakılıyorÇok güzel fikirbiz bugün tam 4 aylık olduk bi hesap açıp külupten zeynep teyzesinin fikri olduğunu da belirticem
Ben de çok istiyorum irlandalı anneden fiyat aldım 4-5 çeşit paket sundu ve fiyatları bana çok yüksek geldi ama böyle bi eğitim almayı 6. Aydan sonra çok isterdim
İnşallah sen faydasını görürsün
Ben de adet oldum ama benimki lekelenme gibi geliyor ilk iki gün karnım ağrıdı öyle eskisi gibi değildi ama ağrılar katlanabildim
İnşallah çabucak atlatrsınız sizde
Çay lekesi de çok zor cikiyo. Benim halima gelen misafirler boydan boya çaydanlık döktü ortada dolanan 4-5 yaşlarında çocuk vardı ona bisey olmadı Allahtan. Hep de mutfakta doldurup getirirdim. O gün yanımıza aldık böyle oldu sağlık olsun ama tam geçmedi kustu yıkamaya verdik tam çıkaramamış bahara doğru başka bi yere vercem artık.Ay bize geldi misafir, temizlik yapmıştık, halıya çay döküp gittiler. Sağlık olsun tabi kimsenin üstüne dökülmedi en azından, iki buçuk yaşında çocuk vardı. Sildim ama kusmuş. Yağmurlar bitsin yıkamaya vericem.
Bizim bir bardak döküldü ama bardak doluydu. Çocuk sehpaya vurdu bardak yere düştü. Aslında çocuğu hareketli diye annesine kulplu bardakta vermeyi teklif ettim çayı ama istemedi, elinde tutmayınca tabi çocuk ilk fırsatta devirdi bardağı.Çay lekesi de çok zor cikiyo. Benim halima gelen misafirler boydan boya çaydanlık döktü ortada dolanan 4-5 yaşlarında çocuk vardı ona bisey olmadı Allahtan. Hep de mutfakta doldurup getirirdim. O gün yanımıza aldık böyle oldu sağlık olsun ama tam geçmedi kustu yıkamaya verdik tam çıkaramamış bahara doğru başka bi yere vercem artık.
Evet nutella berbat bir sey bende kestigimden beri iyi cocugun yuzu..deneyin..tereyagida yapat onuda kesmeyi deneyinHiç farklı bişey yemedim aslında
Süt ve yoğurt yemiyorum ama peynir ve tereyağ tüketiyorum sabahları hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar birden olurmuki bu alerji
Bide nutella yedim o yaparmı bilemedim şimdi 10 gündür var bu pütürlük dün kızardı ve kuruluk oldu dudağının kenarıda hafif kanamış
Benimki kaşıkla yemeyi çok güzel öğrendi bile artık kaşığı görünce ağzını açıyorBen de öyle çünkü tamamen blw ye alişan bebekler de anneden bisey yemeyebiliyormjs. İlaç vs icirmemiz gerekebilir ikisini de bilsin bence
Bizimki de kaşıkla damlalarını yiyor şapır şupurBenimki kaşıkla yemeyi çok güzel öğrendi bile artık kaşığı görünce ağzını açıyor
İlk yıl bal meyve suyu ve süttü sanırım uzak tutun diyordu videoda drTuz şeker yasak ya medela peynir filan veriliyor mu bebeklere? Ara sıra kahvaltıda bişey yalatayım diyorum ama hiç birini seçemiyorum. Reçeller çok tatlı, peynir tuzlu, yeşillik zaten olmaz, limonu bi kerecik minicik yalattım neredeyse ağlayacaktıyoğurt yalattım azıcık onu sevdi
Ben adet olmadım. İlk hamileliğimden sonra beşinci ayda adet olmuştum. Bunda henüz birşey yok.Henüz hiç adet olmayan yok mu?Bizde hala tık yok
Ben de olmadım. İnşallah biraz daha olmamBen adet olmadım. İlk hamileliğimden sonra beşinci ayda adet olmuştum. Bunda henüz birşey yok.
Evet emzirirken adetli olmak nedense daha da rahatsız edici geliyordu bana. Bir süre böyle iyi.Ben de olmadım. İnşallah biraz daha olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?