Aminn inşallah paylaşırım. Evet orda seminer vermişti gitmiştim ben de
Evet her konuda olduğu gibi bu konuda da ayrılıklar var. 4. Aydan sonra verilebilirmiş aslında, ben de bakıyprum kızıma çok daha bilinçli hareketleri bana hazır gibi geliyor şu an, ben de uyku saatlerini düzenledim. Sadece emziğe bağımlı oldu uyku eğitimiyle ona da son vereceğim, ilerde daha çok zorlanırım bıraktırırken. Zorla tutturdum şimdi de bırakmıyor, ağzından düşsün uyanıyor.
Bravo.bu topikte en başta yazmıştım devlet keşke doğumdan itibaren eve yardımcı birini haftada 1 2 saat gönderip bize yol gösterse diye. Sen kendi çözümünü bulmuşsun
Valla uykusunu alan anne de mutlu olur bebekte. Anne zombi olduktan sonra nasıl verimli olsun?
Hangi eğitmene karar verdin bilmiyorum ama irlandalıanne vardı burda birisi onun hakkında konu açmıştı hiç memnun kalmamış, çok yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenmemiş vs diye
İrlandalı Anne (Esra Şimşek) Şikayet bu konuydu söylediğim bi göz at istersen
Bu bayanın yazmadığı yer kalmadı bunları, açıkçası içeriğinde pek de olumsuz bir şey göremedim, ara istemiş ara verilince de haliyle onun yerine başka danışmanlara yer vermişler. Biliyorsunuz herkesi memnun etmek de imkansız, ben kendisinden çok faydalandım, bilhassa seminerlerinde birebir soruları cevapladı. En önemlisi de işi ehline vermek, sertifikası uluslararası bir sertifika.
Herkesin bütçesine göre paket var ama. Ayrıca hakikaten profesyonel bir hizmet alacağız yani eğitmenin sertifikası eğitimi bilgi birikimi çok önemli, maalesef nelere para vermiyoruz, yıllarca fayda sağlayacak bir eğitime değer gibi bence

Uyumak istiyorumm gece 4.30 da yattik saat 7 ye kadar bir kez kalktı.o ara 2 parca uyudum.7de ben kalktım zaten büyüklere.8.30 emdi yattı 10.30a kadar uyudum(cook güzeld) sonra bitti o uyuyor ama 15 dk da bir mizirdandigi için sallıyorum tabi uyuyamiyorum.
Sabah kızım her zamanki gibi iki gıdım tostunu gene 1 saatten fazla sürede yediği için kızıp okula yollamadım.o kadar yavaş yiyor kii.Her sabah hadi kızımla geçiyordu.cogunlukla yediği şeyi bitiremez yarısini bırakıp çıkmak zorunda kalırdı servise yetişmek icin.baktim bu sürekli hale geldi.oyalanirsan gidemezsin okula diyordum.sonunda o gün bugün oldu.Ama bu gün de çok tatlı kar yağıyordu,bayağı ağladı ama gidemedi.Bir musibet bin nasihatten yeğdir diyerek kendimi sakinliyorum .

Eklentiler

• 1578301375778828814758.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 23
Eltim de oğluna buna benzer sade bişey kullandı gayet memnundu. Modüler olması sökülüp takılabilmesi çok önemli, yatılı bi yerlere gidersen yanında götürebilirsin rahatlık oluyor
Ben Kraft Monza aldım kullanmakta başladık bile, ana kucağı pozisyonu var, biz yemek yerken oğlum da masada duruyor bu şekilde Peg Perego üretmiş kalitesi harika, trendyolda indirimde 550 tl. Biz kış diye bebek arabası almamıştık arkadaşlar verdi, ama günü gerçekten istedim, oğlum da çok sevdi, arka kısmında gizli tekerlekleri var, gayet kullanışlı. Arkadaşım ikea alsaydın dedi ama kıyaslanmaz.

Pircici kuzum sen ocean mikrofer i naısl buldun kaç eczane gezdik yok doktorda kaldırılıyor sanırım bulursanız alın demişti

Battaniyeyi değiştir sıkıldıysa
Ay Allahım bu bebekler çok zeki
Bende öyle yapıyorum göçebe çadırı gibi oluyo ev
Bi misafir gelse her yer her yerde
Çünkü her yer oyun alanımız toplayamiyorum

Kızlar buarada 3. ay 520gr almıstık
Bu ay cok şükür 1kgya yakın almısız
Ne oldu ne değişti hiç bir fikrim yok gecen ay daha cok kusuyordu sadece bu ay kusması azaldı büyük etken bu sanırım
İyiki hislerime güvenip yer belki diye ücüncü değişik marka mamayı almamısım
Darısı basınıza

Bi misafir gelse her yer her yerde
Çünkü her yer oyun alanımız toplayamiyorum
Ay bize geldi misafir, temizlik yapmıştık, halıya çay döküp gittiler. Sağlık olsun tabi kimsenin üstüne dökülmedi en azından, iki buçuk yaşında çocuk vardı. Sildim ama kusmuş. Yağmurlar bitsin yıkamaya vericem.

Ilk adetim oyle oldu. 10 gun surdu bir de. Dohim yaptigimda boyle kanamam olmamisti. Ikincisi yine yogun oldu ama ilki kadar degil.
Basta tedirgin oldum da normal heralde yavaş yavaş düzene giriyor işte

Doğumdan sonra ağrı kalmiyo derler ya yalann yok öyle bisey ustune bi de çocuk bakılıyor

Çay lekesi de çok zor cikiyo. Benim halima gelen misafirler boydan boya çaydanlık döktü ortada dolanan 4-5 yaşlarında çocuk vardı ona bisey olmadı Allahtan. Hep de mutfakta doldurup getirirdim. O gün yanımıza aldık böyle oldu sağlık olsun ama tam geçmedi kustu yıkamaya verdik tam çıkaramamış bahara doğru başka bi yere vercem artık.

Bizim bir bardak döküldü ama bardak doluydu. Çocuk sehpaya vurdu bardak yere düştü. Aslında çocuğu hareketli diye annesine kulplu bardakta vermeyi teklif ettim çayı ama istemedi, elinde tutmayınca tabi çocuk ilk fırsatta devirdi bardağı.

Evet nutella berbat bir sey bende kestigimden beri iyi cocugun yuzu..deneyin..tereyagida yapat onuda kesmeyi deneyin

İlk yıl bal meyve suyu ve süttü sanırım uzak tutun diyordu videoda dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…