Merhabaaa tanımaz mıyım seni her okuduğumda aklıma kayseri ve nevşehire yaptığımız yolculık geliyo peri bacalarına girmiştik kayseride konaklamıştık bi daha gelmek istiyorum kızımla oralaraMerhaba
Beni de tanıyor musun yoksa tanıtayım mı
Ben bi kerecik labne yalattım sevdi gibi kahvaltı yaparkenTuz şeker yasak ya medela peynir filan veriliyor mu bebeklere? Ara sıra kahvaltıda bişey yalatayım diyorum ama hiç birini seçemiyorum. Reçeller çok tatlı, peynir tuzlu, yeşillik zaten olmaz, limonu bi kerecik minicik yalattım neredeyse ağlayacaktıyoğurt yalattım azıcık onu sevdi
Ya ben de acaba gece susuyor da ondan mı uyanıyor diye düşünür oldum. Çünkü ben gece her uyandığımda boğazım kupkuru oluyor. Peteklere su da koyuyorum ama bilemedim bi nem ölçer alayım bari.
Yine gelirsen haberim olsunMerhabaaa tanımaz mıyım seni her okuduğumda aklıma kayseri ve nevşehire yaptığımız yolculık geliyo peri bacalarına girmiştik kayseride konaklamıştık bi daha gelmek istiyorum kızımla oralara
Ablam oglunda cok zorlandi, sadece bir kere sallayarak uyutmus gorumcesi, sonrasinda hemen alismis, sen alistirma dedi bana. Ben de alistirmamaya calistim.Ben bu sallama illetine nerden bulaştım yaKucağıma alıyordum sakinliyordu bu git gide sallamayA döndü Ve çok zor böyle ona da bana da
Ya bu gunduz uykulari hep boyle galiba herkeste.İşte o çok sıkıntı ya iyice yorgun düşüyordur yavrucak. En az 1 saatlik 3 uyku yapması lazımmış. Bizimki de gündüz uykuya çabuk dalıyor ama hemen uyanma eğiliminde resmen başında nöbet tutuyoruz uyanacak gibi olunca bi daha sallayıp uyutuyoruz
Ilk adetim oyle oldu. 10 gun surdu bir de. Dohim yaptigimda boyle kanamam olmamisti. Ikincisi yine yogun oldu ama ilki kadar degil.Kızlar sonunda adet oldum. Ama resmen lohusaliktaki gibi baya ped yetistiremiyorum var mi başına gelen?
Yarın da aşımız var. Bende karın ağrısı oyy korkuyorum inş çok huysuzluk yapmaz
Bizimki de öyle maalesefGündüz uykuları en fazla yarım saat hiç ayağımdan indirmeden sallarsam uyur ama ona da can dayanmıyor işim gücüm oluyor
Sık sık yazmasam da forumu takip eden üyelerdenim. Bizde son durum şöyle:
Kızım 4 ay 17 günlük oldu. 2 hafta önce 5.5kg 60cm idi. İlk 3 ay 1er kilo almıştı. 4. ayda sadece 450gr aldı. Doğumdan beri bırakmak istediğim mamayı hala günde bir veya iki kere veriyorum. Süt sağma işini tamamen bıraktım. Özellikle bir yere gideceğim veya misafir geleceği zaman veriyorum mamayı yoksa sürekli memede çocuk. Gündüz uykuları memede geçiyor. Gece yatmadan önce biberonla doyuruyorum. Hafif bir sallama ve kısa bir ninniyle gece uykusuna geçiyor. İlk uykusu şu an 4-5 saat sürüyor. Sonrasında yaklaşık 2-3 saatte bir emmeye kalkıyor. Uyku konusunda iki çocuğum da beni mahrum bırakmadı. Emip uykuya devam ediyor. Tabi bu arada altını falan açmıyorum. Direk beşiğine geri yatırıyorum.
Karnının üstündeyken sırtüstü geri dönüyor. Sırtüstünden karnının üstüne dönmüyor. Karnının üstündeyken epey bir emekleme çabası gösteriyor. Dizlerini yukarı kaldırıyor, ayakları çırpıyor. Büyük kızım hiç emeklemedi. Bundan ümitliyim.
Çok fazla oturmak istiyor. Ellerinden tuttuğumda kendini yukarı çekip ayaklarının üstünde duruyor. Biraz erken bulduğum için çok fazla müsade etmiyorum. Ama çok hoşuna gidiyor.
Bir ara çok auuu vauuu diye sesler çıkarıyordu. Bu aralar bol tükürükle birlikte bfffff diye diye birşeyler anlatmaya çalışıyor.
Kendi başına çok fazla oyalanmıyor. Bir iş yapacağım zaman genelde önce çoraplarını sonra da tamamen altını soyuyorum. Sadece bezle kalıyor. O şekilde bir ev süpürebiliyorum veya ocağa bir yemek koyabiliyorum.
Newvit demir damlası ve NBL Probiotic D drops kullanıyoruz.
Verem aşısı izi kırmızı bir renge döndü.
5. ayda Rotavirüs aşısının 2. dozu var.
İnşallah bu ay biraz fazla kilo almıştır.
Aklıma gelenler bunlar.
2200gr doğdu.Canim sizde mi düşük kiloda doğmuştunuz? Bizde 5600 ciktik 4. Ayda 2400 doğduk doğum kilosuna göre gayet iyi diyorlar ama ayımıza göre aziz hala
Ustteki fotodaki kirmiziilik bizde de oldu alerjiden suohelendim sut yogurt sutlu tatli sonrasi oldu kestim simdi kixarmiyor.ne yemistin?Merhaba arkadaşlar
Çok sık giremiyorum buraya ama ara ara takipteyim
Bir sorum var size yanıtlarsanız sevinirim
Oğlumun yanaklarında önce pütürlü sonrada kızarma oldu neden anlamadım kuruluktanmıdır acaba bilemedim neyle geçer bu kızarıklıkEki Görüntüle 2573164 Eki Görüntüle 2573165
Çok güzel fikirKızlar, belki yapmak isteyen olur diye yazıyorum. Ben oğluma e-mail adresi aldım. Ayda 2-3 kez mail atıyorum :))) mesela bugün 4. Ayı, geçtiğimiz haftalarla ilgili, yaşadıklarımızı, onun sevdiği şeyleri yazıyorum. 15-16 yaşlarına gelince vereceğim adresini ona :)))
Ben de çok istiyorum irlandalı anneden fiyat aldım 4-5 çeşit paket sundu ve fiyatları bana çok yüksek geldi ama böyle bi eğitim almayı 6. Aydan sonra çok isterdimBen bi eğitmende karar kıldım gibi, ağlamak biraz olur elbet, emziği de bıraktıracağım aynı zamanda çünkü, yazarım sürece uyku eğitimi hakkında bilgi isteyenler de faydalanır.
Ben de adet oldum ama benimki lekelenme gibi geliyor ilk iki gün karnım ağrıdı öyle eskisi gibi değildi ama ağrılar katlanabildimKızlar sonunda adet oldum. Ama resmen lohusaliktaki gibi baya ped yetistiremiyorum var mi başına gelen?
Yarın da aşımız var. Bende karın ağrısı oyy korkuyorum inş çok huysuzluk yapmaz
Hiç farklı bişey yemedim aslındaUstteki fotodaki kirmiziilik bizde de oldu alerjiden suohelendim sut yogurt sutlu tatli sonrasi oldu kestim simdi kixarmiyor.ne yemistin?
Merhaba,öpüyor musunuz? Fazla öpmeden kızarabiliyor.Merhaba arkadaşlar
Çok sık giremiyorum buraya ama ara ara takipteyim
Bir sorum var size yanıtlarsanız sevinirim
Oğlumun yanaklarında önce pütürlü sonrada kızarma oldu neden anlamadım kuruluktanmıdır acaba bilemedim neyle geçer bu kızarıklıkEki Görüntüle 2573164 Eki Görüntüle 2573165
Gece uzun uyuyup sadece 2 kez fln kalkınca eşimle , böyle olucaksa iyi ya süper düzen oturuyor yavaştan sus sus kimseye söyleme gibi konuşmalar geçti aramızdagel sarılalım
Ya niye öyleGunduz uykulari bizde de boyle. Evde kimse yokken bir nebze uyuyor ama esim evdeyken kapi tikirtisina uyaniyor. Bazen asansorun kapisinin acilma sesine uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?