Merhabalar ben de eylül annesiyim her ne kadar bebeğim acele edip 28 ağustosta doğsa dave hamilelikten bugüne kadar da bu sayfanın sıkı takipçisiyim watsapp gruplarında grubu sessiz takip eden üye gibiyazmayıp okuyorum
Ancak farkettim ki bikaç gğndğr sanırım farklı bir mecrada arkadaşlar ve çok üzüldüm
Burda ben de sizden duyduklarımla bebeğimi büyütmeye çalışan bir anneyim buraya dönün lütfenya da bizi de alın
Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
Ne o hava atar gibi 1.30 :))) bizimki geçen sabah 7.15te uyudu :) delircektim artık. Dün gece 4te uyudu, ondan önce 5.30da. Ama saat başı kalkıyorsa o saatte uyumasının da çok bi olayı olmuyo doğrusu. Şaka bi yana kolay gelsin :)
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama belki sana faydam olur. Gündüz uykuları çok önemliymiş gündüz yorgun olursa vücutta çık fazla adrenalin salgılanıp gece uykusunu sabote ediyormuş. Gündüz en fazla 2 saatte bir 45 dk dan uzun uyumaları gerekliymiş ve bu şekilde 3-4 uyku yapıp 4-5 saat gündüz uyumaları gerekliymiş. Sabah ilk uyandıktan 1.15 dk sonra ilk Gündü uykularına geçmeleri gerekliymiş. Ben bunların çoğuna dikkat ediyorum ama henüz yol kat edemedik bizim yatak odası çok soğuk oluyor, en güzel ısının yer de salon o yüzden salonda yatıyoruz bence bizim orda sıkıntı var. Uyku saatinden 2 saat önce uyuyacağı alana geçip, loş ışıkta sakin etkinlikler yapmak lazım, sanırım bizde bu eksik. Ama eğer bu ay da bu sorunu çözemezsek diğer ay elektiekli soba da yakıcam gerekirse ve yatak odasında yatırıcam çocuğu.
Ben bi eğitmende karar kıldım gibi, ağlamak biraz olur elbet, emziği de bıraktıracağım aynı zamanda çünkü, yazarım sürece uyku eğitimi hakkında bilgi isteyenler de faydalanır.
Hangi eğitmene karar verdin bilmiyorum ama irlandalıanne vardı burda birisi onun hakkında konu açmıştı hiç memnun kalmamış, çok yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenmemiş vs diye
Kizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
Ya çok da abartıya gerek yokmuş, bize tüp bebek merkezi hediye etmişti bi bebek bakım çantası iyi marka bişey alana kadar onla idare ederim dedim ama gayet işimi gördü. O yüzden bence de pahalı bişey alma.
Kizlar bana bebek cantasi onerseniz. Sirt cantasi istiyorim. Kendi cantami kullaniyordum koptu sapi. En iyisi cok gozlu bebek cantasi alayim dedim. Ama fiyati da uygun olsun. Kullananlardan yorum alayim istedim. Yoksa internette bor suri model bakip kafam karisti
Kızlar sonunda adet oldum. Ama resmen lohusaliktaki gibi baya ped yetistiremiyorum var mi başına gelen?
Yarın da aşımız var. Bende karın ağrısı oyy korkuyorum inş çok huysuzluk yapmaz
Kızlar sonunda adet oldum. Ama resmen lohusaliktaki gibi baya ped yetistiremiyorum var mi başına gelen?
Yarın da aşımız var. Bende karın ağrısı oyy korkuyorum inş çok huysuzluk yapmaz
Benim ikinci adetim öyle oldu canım. İlki leke şeklindeydi ikincisi çok yoğun kanamalı oldu hatta depent kilot almıştık doğum için ondan kullandım rahat oldu. Bugün 6.günü azaldı çok şükür kanama
Canim niye gidiyosun ki? O kadar sey ogreniyoruz birbirimizden..haftasonlari hep sessiz oluyordu burasi..orada girgir samata donuyor burasi farkli..yinede sen bilirsin tabi